Τηγανιά λαδοριγανάτη με πιπεριές και μανιτάρια

Μια συνταγή εγγύηση που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας! Συνδυάστε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές! Τηγανιά λαδοριγανάτη με πιπεριές και μανιτάρια

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Συνταγή η οποία θα σας πάει αρκετά χρόνια πίσω αλλά ναι κρατάει όλη της την νοστιμιά.

Πάμε να δούμε τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής για Τηγανιά λαδοριγανάτη! Ιδανικό κυρίως γεύμα που ταιριάζει άψογα με λευκό κρασί και πράσινη σαλάτα! Ο χρόνος παρασκευής είναι περίπου στην μία ώρα.

Δείτε περισσότερες απίθανες, πετυχημένες συνταγές που αξίζει να δοκιμάσετε ΕΔΩ!

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό τηγανιά κοτόπουλου κομμένη σε μπουκίτσες
  • μισό ποτηράκι λευκό κρασί
  • πιπεριές
  • μανιτάρια
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 κοφτή κ.σ. μουστάρδα
  • ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 κοφτή κ.σ. ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Διαδικασία συνταγής

  1. Σοτάρουμε το κρέας με το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια στο ελαιόλαδο για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει χρώμα απ’ όλες τις πλευρές.
  2. Σβήνουμε με κρασί. Αφήνουμε μερικά λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε 1 ½ φλιτζ. καυτό νερό. Προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας κοφτή μουστάρδα. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να μείνει στο τηγάνι το κρέας με το λάδι του.
  4. Λίγο πριν αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη ρίγανη.
  5. Σερβίρουμε την τηγανιά με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία, που θα την έχετε σίγουρα και φυσικά καλή σας όρεξη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ