Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 1 Έως 7 Φεβρουαρίου 2021

Με σαματά ξεκινάει η εβδομάδα. Επιτυχία μέσα από αναγκαστικούς αποχωρισμούς που τώρα δρομολογούνται. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 1 Έως 7 Φεβρουαρίου 2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο,  στις 6/2 η πολυαστρία στον Υδροχόο σε θέλει μαζί με τους άλλους, όχι απέναντι, το τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο σε κάνει ανασφαλή, μην κρύβεσαι. μη φοβάσαι.

Υστερόγραφο, στις 7/2 η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον ουρανό ανατρέπει τις ισορροπίες στον έρωτα, κυρίως επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός α δεκαήμερου.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου,η εξωστρέφεια σας οδηγεί σε αλλαγές σε προσωπικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Σημαντικές μέρες να δείτε την πραγματικότητα με άλλα μάτια. Κριός β’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε ουσιαστικά με την πρακτική πλευρά της ζωής και καλύψτε τις υποχρεώσεις σας. Αναζήτηση εργασίας , πιθανόν έκτακτα έξοδα. Κριός γ’ δεκαημέρου, αναζητάτε με εσωτερικό τρόπο να καλύψετε υπάρχουσες ανάγκες και ψυχολογικά κενά. Η ένταση στον επαγγελματικό χώρο συνεχίζεται. O ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σας επανασυνδέει με όνειρα που είχατε ξεχάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  αντιμετωπίζετε αιφνίδιες αλλαγές αλλά και θετικές εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο πρέπει να εργαστείτε με διάκριση και χωρίς υπερβολές. Αφοσιωθείτε σε άτομα που σας στηρίζουν. Ταύρος β’ δεκαημέρου, προσοχή σε νεύρα που γεννούν συγκρούσεις με το περιβάλλον σας, και αναμένονται απώλειες. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   όλο και περισσότερο αναζητάτε το σκοπό της ζωής σας μέσα από θρησκευτικές ή πολιτικές αναζητήσεις. Ξεπεράστε ότι σας δεσμεύει. Ο ανάδρομος Ερμής μπερδεύει τη θέση σας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η πολυαστρία στον Υδροχόο θα βοηθήσει στο να βγείτε από αδιέξοδα, αναλαμβάνοντας όμως την ευθύνη των πράξεων σας. Σας πειράζει το παρασκήνιο. Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  επιλέξτε να ξεκουράζεστε και αποφύγετε να παρεμβαίνετε σε συζητήσεις ή υποθέσεις τρίτων. Ένταση και νεύρα. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,συνεχίζεται η πάλη για τα οικονομικά σας συμφέροντα και μοιραία ζείτε παιχνίδια εξουσίας. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα σας επανασυνδέσει με άτομο του παρελθόντος. Δεύτερη ευκαιρία σε σχέση από απόσταση η διαφορετικής κουλτούρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, λαμβάνετε σοβαρά υπόψη σας ότι διαδραματίζετε στο περιβάλλον σας και προχωράτε σε ουσιαστικές λύσεις. Ξαφνικές συναισθηματικές μεταπτώσεις. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, έντονη εξωστρέφεια και κοινωνικότητα σας ευνοεί να ξεπεράσετε προσωρινές συναισθηματικές κρίσεις.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,   οπωσδήποτε αντιμετωπίζετε την επαγγελματική σας ζωή με μεγαλύτερη σοβαρότητα και θα λάβετε την ικανοποίηση που περιμένετε. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα φέρει ερωτικά μπερδέματα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ευνοϊκές εξελίξεις για την προσωπική σας ζωή αν και οι επιλογές σας τραντάζουν εσάς ή το περιβάλλον σας. Βγαίνετε από σχέσεις ρουτίνας. Σοκαριστικές αποκαλύψεις.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, συγκρούσεις με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου θα σας προβληματίσουν σημαντικά. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες, αποφύγετε ότι σας ρίχνει ψυχολογικά. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας ζητήματα γιατί εκεί μπορείτε να βρείτε λύσεις και να ξεριζώσετε το κακό. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα σας δώσει χρόνο να επαναξιολογήσετε τη στάση σας απέναντι σε άτομο που σας διεκδικεί.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, δυναμικά ξεκινάει η εβδομάδα και θα πρέπει να ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας, αφήνοντας πίσω ότι σας κλέβει την ενέργεια. Ερωτικά μπερδέματα. Παρθένε β΄δεκαημέρου, κινείστε στα άκρα αυτές τις μέρες, ψάχνετε για την ικανοποίηση σε λάθος πρόσωπα και καταστάσεις. προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα. Μετακινήσεις, ταξίδια. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, το ερωτικό σας ξύπνημα συνεχίζεται και θα έχετε αρκετά διλήμματα αλλά και μπερδέματα. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο δίνει χρόνο για επαναξιολόγηση εργασιακών κυρίως ζητημάτων.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, οικονομικές αναταραχές αλλά και έλλειψη επικοινωνίας με άτομα της οικογενείας σας προκαλούν εσωτερικό άγχος και πρέπει να το καταπολεμήσετε. Βγείτε από ότι σας κρατάει δέσμιους σε τοξικές καταστάσεις. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, πιθανόν οι συνθήκες να μην ευνοούν την εξέλιξη της ερωτικής κατάστασης αλλά ζείτε τα προεόρτια.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε συγκρούσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον καθώς δεν θα ωφελήσουν την ψυχολογία σας. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα σας γεννήσει εσωτερικά διλήμματα που σας προβληματίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε συνεχόμενες κρίσεις με το περιβάλλον σας και η ψυχολογία σας έχει διακυμάνσεις. Τύχη σε θέματα ακίνητης περιουσίας αλλά και απρόβλεπτα έξοδα. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, συνεχίζετε να διεκδικείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα κινείστε πιο δυναμικά. Εντείνεται ο ανταγωνισμός. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  επαφές μέσα από το διαδίκτυο θα ενδυναμώσουν το προφίλ σας. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αντιξοότητες αλλά και εντάσεις μέσα στον εργασιακό χώρο σας κουράζουν ψυχολογικά αλλά πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες.  Αποφύγετε ανούσιες συγκρούσεις. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ακολουθήστε το ρυθμό της καθημερινότητας αλλά βάλτε τα απαραίτητα όρια. Προφυλαχθείτε από την υπερκόπωση. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  ασχοληθείτε περισσότερο με νέες πηγές εσόδων και μην πέφτετε σε χαοτικές σκέψεις. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο οδηγεί σε επανασυνδέσεις και επιστροφές αγαπημένων προσώπων. Επίσης επανασυνδέσεις με συγγενικά άτομα .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ερωτικά προβλήματα φέρνει η εβδομάδα, ωστόσο πρέπει να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να προχωρήσετε προς αποφάσεις που ίσως ξενίζουν. Ανατρέπονται τα δεδομένα σας. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, κυνηγήστε τον έρωτα και μην φοβάστε να ρισκάρετε. Καιρός να πάρετε τα πάνω σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, συνεχίζεται να μονοπωλείτε το ενδιαφέρον του αγαπημένου σας προσώπου όμως ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο, πιθανόν να μπερδέψει την κρίση σας. Πισωγυρίσματα με κόστος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, προσωπική αλλά και επαγγελματική εξέλιξη αναμένεται αυτήν την εβδομάδα, αρκεί να μη φοβηθείτε το ρίσκο και το άγνωστο περιβάλλον. Συγκρούσεις που οδηγούν σε αναγνώριση.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αποφύγετε τις εντάσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο και προστατέψτε την ψυχολογία σας από αρνητικούς ανθρώπους.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, δημιουργήστε τις προυποθέσεις για να ξεπεράσετε ότι σας απομακρύνει από τους στόχους σας. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα φέρει μπερδέματα και συναισθηματικές κρίσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, η επιλογή σας να εκφράσετε συναισθήματα και να πείτε την αλήθεια σας θα σας δικαιώσει. Ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και αποφύγετε την πολυκοσμία. Μυστικές επαφές εν όψει. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, κυνηγήστε με θάρρος την προβολή σας μέσα από το διαδίκτυο και αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας. Συνεργασίες που θα φέρουν αποτελέσματα. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου,  ο κοινωνικός σας κύκλος μεγαλώνει και είστε σε φάση αξιοποίησης των δημόσιων σχέσεων σας. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο σας επανασυνδέει με μυστική ερωτική κατάσταση. Γίνετε επιφυλακτικοί με το περιβάλλον σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ