Η Νέα Σελήνη Στον Υδροχόο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Μηνύματα, επανασυνδέσεις και ρομαντικές κρυφές συναντήσεις γιατί αντιστέκεσαι στον περιορισμό. Παραβιάζεις τους κανόνες. Η Νέα Σελήνη Στον Υδροχόο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Με την Νέα Σελήνη στις 11/2 στον Υδροχόο φτάνεις στα άκρα, θέλεις το μαζί.

Επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός γ δεκαήμερο, γύρω από την 23η μοίρα. Η Νέα Σελήνη Στον Υδροχόο

Υστερόγραφο, η Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία στις 11/2 και με Ερμή ανάδρομο στις 13/2 ζεις την απόλυτη έκπληξη, μυρίζει παρελθόν. 

Υστερόγραφο, ο Άρης από τον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στις 14/2  ικανοποιεί κάθε ερωτική σου φαντασίωση. (επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλη β και αρχές γ δεκαημέρου – ζώδια νερού και γης).

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε μια κατάσταση ψυχολογικής αστάθειας, μια που κάνετε ξεκαθαρίσματα και σε φιλικό επίπεδο, αλλά και θέματα συνεργασιών θα πρέπει να επαναξιολογηθούν. Κριός β’ δεκαημέρου, μία εβδομάδα έντονων επανασυνδέσεων αλλά και τύχης, εύνοιας ξεκινά. Δείτε τις ευκαιρίες και αποχαιρετίστε ότι σας φθείρει ψυχολογικά. Κριός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 θα σας ωθήσει σε ξεκινήματα με συλλογικό ενδιαφέρον, ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το περιβάλλον σας. Η ερωτική σας ζωή έχει ουδέτερο χαρακτήρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  αντιμετωπίζετε εντάσεις και προκλήσεις με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, όμως αυτό σταδιακά θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τη θέση σας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Ταύρος β’ δεκαημέρου, επιστροφές και ερωτικές επανασυνδέσεις φέρνει η εβδομάδα και είστε από τους τυχερούς που θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Πείτε ναι στο παρελθόν. Εύνοια σε επαγγελματικά ζητήματα. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2, θα σας ανοίξει πόρτες για σημαντικές επαγγελματικές εκκινήσεις, ωστόσο πρέπει να δουλέψετε αρκετά και να ξεπεράσετε προσωπικές ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να νικήσετε ανασφάλειες και φόβους και αντιμετωπίστε το παρασκήνιο που μπλοκάρει την εξέλιξη σας. Εμπιστευτείτε περισσότερο την διαίσθηση σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, εύνοια σε ταξίδια και σπουδές αυτό το διάστημα και πολλά από τα σχέδια σας θα υλοποιηθούν. Ερωτικές συναντήσεις, σχέση απ΄απόσταση, επισημοποίηση. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 θα σας βγάλει από νοητά αδιέξοδα και απερίσκεπτες κινήσεις. Θέλετε να υποστηρίξετε τα σχέδια σας. Συνεργασίες που απαιτούν προσωπικό χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, οικονομικοί περιορισμοί χαλάνε τη διάθεση σας, ωστόσο μπορείτε να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις. Ανατροπές σε φιλίες. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  είστε από τους τυχερούς της περιόδου, καθώς πολλά από τα όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα. Πείτε ναι σε επανασυνδέσεις. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 θα σας βάλει σε διαδικασία αξιολόγησης των συναισθηματικών σας σχέσεων και θα γίνουν οικονομικά ξεκαθαρίσματα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αιφνίδιες ανατροπές και ξαφνικές ρήξεις σας αναγκάζουν να αλλάξετε ρότα και να κινηθείτε προς νέες επιλογές. Ερωτικά διλήμματα. Λέοντα β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή είναι η άμεση προτεραιότητα σας αυτό το διάστημα και συζητάτε το μέλλον μιας υπάρχουσας σχέσης. Αλλαγή κατεύθυνσης. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 θα ανοίξει τις πόρτες επικοινωνίες με το άτομο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, ωστόσο πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη των αποφάσεων σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αλλαγές στην εργασιακή σας ρότα θα σας σας απασχολήσουν και θα δυσχεραίνουν τη σχέση σας με το άτομο που συνδέεστε ερωτικά. Αποφύγετε συναισθηματικές διακυμάνσεις. Παρθένε β΄δεκαημέρου, δυνατές επανεκκινήσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο και θα δεχτείτε προτάσεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Ευνοούνται μετακινήσεις και βελτιώνεται η καθημερινότητα σας. Συναντήσεις που οδηγούν σε επανασύνδεση. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο  στις 11/2 οδηγεί σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, όπου πρέπει να ακολουθήσετε ένα διαφορετικό πρόγραμμα που σας ξενίζει. Ενδυναμώστε την επικοινωνία με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει διακυμάνσεις και συνειδητοποιείτε ότι έχει αλλάξει η ψυχολογία σας. Αγαπημένα πρόσωπα σας προσεγγίζουν για να επιλυθούν παρεξηγήσεις, ωστόσο θα γεννηθούν διλήμματα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αιφνίδιες  ευχάριστες αλλαγές σε συμφωνίες και νέες συνεργασίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Επανασυνδέσεις και ταξιδάκια να συναντήσετε το ταίρι σας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 θα σας βγάλει από την σούπα της μετριότητας και θα προχωρήσετε σε ανοίγματα επαγγελματικής φύσεως. Συνεργασίες που απαιτούν περισσότερο χρόνο και προσπάθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε κρίσεις στην προσωπική αλλά και επαγγελματική σας κατάσταση. Τραντάγματα που ζείτε ή διαισθάνεστε ότι έρχονται. Βρείτε την δύναμη σας. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, ευνοήστε αρκετά σε θέματα ακίνητης περιουσίας και αυτό θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Επανασυνδέσεις που σας προβληματίζουν. Έντονη αντιπαράθεση με το περιβάλλον σας. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 θα οδηγήσει σε νέες συνειδητοποιήσεις και δρομολογούνται εξελίξεις για πιθανή αλλαγή κατοικίας, λόγω επισημοποίησης μιας προσωπικής κατάστασης ή αιφνίδιων αλλαγών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να απαλλαγείτε από ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας εκφράζουν ψυχολογικά. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ευνοήστε σε θέματα συνεργασιών, και επαφών μέσα από το διαδίκτυο. Επανασυνδέσεις που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Αισιόδοξα μηνύματα. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 θα ανοίξει την πόρτα σε ένα κύκλο επαφών, όπου θα πετύχετε την αναγνωρισιμότητα που περιμένατε. Συγγενικές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Σχέση από απόσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής και αποφύγετε το ρίσκο μιας νέας συνεργασίας. Κινηθείτε συντηρητικά. Ερωτικά μελτέμια.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε ερωτικά ζητήματα και επανασυνδέσεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Προτάσεις για νέες συνεργασίες. Οικονομικές υπερβολές.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/ θα σας βοηθήσει να βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα, καθώς σας δίνετε η δυνατότητα να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, προσωπική αλλά και επαγγελματική εξέλιξη αναμένεται αυτήν την εβδομάδα, αρκεί να μη φοβηθείτε το ρίσκο και το άγνωστο περιβάλλον. Συγκρούσεις που οδηγούν σε αναγνώριση. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αποφύγετε τις εντάσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο και προστατέψετε την ψυχολογία σας από αρνητικούς ανθρώπους.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσετε ότι σας απομακρύνει από τους στόχους σας. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα φέρει μπερδέματα και συναισθηματικές κρίσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η προσωπική σας κατάσταση, καθώς αναμένονται εκπλήξεις που σας βάζουν γενναία διλήμματα. Νικήστε τους φόβους σας. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά αυτές τις μέρες για να ανέβει η ψυχολογία σας και να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα άτομα. Πιθανά έκτακτα έξοδα. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 ενδυναμώνει συναισθήματα πίστης και γενικά θα αλλάξει η ψυχολογία σας προς το καλύτερο. Αποφύγετε το παρασκήνιο και ελάτε κοντά σε άτομα που εμπιστεύεστε.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ