Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 15 Έως 21 Μαρτίου 2021

Ξεκινάει η εβδομάδα των έντονων παρορμήσεων καθώς η επιθυμία, το συναίσθημα, γεννά πράξη αλόγιστη, χωρίς κρίση. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 15 Έως 21 Μαρτίου 2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Αξιοποιήστε ότι σας βγάζει από μια μίζερη κατάσταση μάθετε να διαλογίζεστε για να ξεπερνάτε τις κρίσεις του μυαλού. Με την Εαρινή ισημερία και την Αφροδίτη στον Κριό, η ερωτική κατάσταση γίνεται εμπόλεμη, έχει ανταγωνισμό και φυσικά δεν πλήττεις. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15 Έως 21 Μαρτίου.

Υστερόγραφο, ο Ερμής στους Ιχθύες από τις 16/3 θα σε κάνει ρομαντικό, επαίτη της αγάπης, θες δε θες θα πεις το σ’ αγαπώ.

Υστερόγραφο, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (γ δεκαήμερο, ζώδια νερού, γης) θα δώσει λύσεις, επαγγελματικά καλύτερα γιατί και ψυχολογικά νιώθεις πως το “έχεις”. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15 Έως 21 Μαρτίου

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ξεκινάει μια περίοδος έντονου ερωτισμού και δημιουργικότητας, και καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε την γενέθλια επιστροφή σας για να προχωρήσετε σε επαναξιολογήσεις. Συναισθηματικές επιτυχίες αλλά και κρυφές εξομολογήσεις. Κριός β’ δεκαημέρου, ακολουθήστε τώρα τα σχέδια σας και βγείτε από λανθασμένες επιλογές και σχέσεις. Αναδείξτε το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Κριός γ’ δεκαημέρου, επιτυχίες μέσα από επαφές με άτομα εξουσίας και διανύετε περίοδο άνθισης. Η οικονομική πίεση εξασθενεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ξεκινάει μια περίοδος έντονης κινητικότητας αλλά πρέπει να υιοθετήσετε το πιο δυνατό ρόλο για να βγείτε από φόβους και λανθασμένα κίνητρα. Αξιοποιήστε την διαίσθηση σας. Ταύρος β’ δεκαημέρου, κυνηγήστε σχέδια που θα βελτιώσουν την πρακτική πλευρά της ζωής σας και ασφαλίστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  επωφελείστε από την θετική έκφαση νομικών ζητημάτων, από επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας καθώς σε θέματα σπουδών. Ελέγξτε τον ηθικό σας κώδικα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να πετάξετε από πάνω σας την τοξικότητα και να μπείτε σε ένα νέο περιβάλλον που θα σας στηρίζει. Προσοχή όμως σε σκέψεις υπεραισιοδοξίας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, μπείτε σε φάση επαναξιολόγησης προσωπικών σχέσεων και κάντε την αυτοκριτική σας. Γνωριμίες που οδηγούν σε εξέλιξη. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, οικονομικά στηρίζεστε από άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα και ίσως τώρα θα γίνουν ξεκαθαρίσματα που θα σας βοηθήσουν στο να εκτιμήσετε σωστά τις προθέσεις τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε ποιοτικά το χρόνο σας και να αφοσιωθείτε σε επαγγελματικά σχέδια. Οραματιστείτε το αύριο με αισιόδοξη διάθεση. Πλατωνικός έρωτας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, διαλογιστείτε πάνω σε κρίσιμα θέματα που σας απασχολούν και ξεπεράστε κρίσεις ανασφάλειας. Μυστικές σχέσεις. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά θέματα, και ήρθε η στιγμή να βγείτε από κάθε κατάσταση που σας έχει πικράνει. Επιβάλλετε τους όρους σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ξεπεράστε φόβους και κρίσεις ταυτότητας και κάντε ένα γενναίο άλμα που θα τεστάρει τους ηθικούς σας κώδικες. Απελευθερωθείτε μέσα από ερωτικές προκλήσεις. Λέοντα β’ δεκαημέρου, ανήκετε πλέον σε έναν νέο κύκλο επαφών και αναγκαστικά θα πρέπει να διαγράψετε επαφές που μπλοκάρουν την τωρινή σας πορεία. Νέα ενδιαφέροντα προκύπτουν. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε όταν αφοσιώνετε χρόνο σε εργασιακά ζητήματα και έρχεστε κοντά σε συναδέλφους κα συνεργάτες που σας στηρίζουν.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ερωτικά μπερδέματα ξεκινούν αυτήν την περίοδο και θα πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από ακατάλληλες σχέσεις. Οικονομική ενίσχυση. Παρθένε β΄δεκαημέρου,  υποστηρίζετε πλέον τις αποφάσεις σας και εμπιστεύεστε περισσότερο τη διαίσθηση σας αλλά και ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Συναισθήματα που δεν θέλετε να παραδεχτείτε. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, δικαιούστε πλέον τη  μερίδα του λέοντος και απομακρύνεστε από άτομα που επωφελούνται από την καλοσύνη σας. Ερωτική επιτυχία. Εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, διανύετε μια περίοδο συναισθηματικής άνθισης και έχετε περάσει εύκολα πλέον στην αντίπερα όχθη. Συνεργασίες με άτομα που σας στηρίζουν χρόνια, τώρα εδραιώνονται. Εργασιακές αλλαγές. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ακολουθείτε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον ένα νέο εγχείρημα που θα αναδείξει διαχρονικά τις ικανότητες σας. Ερωτικά είστε σε φάση αμφισβήτησης. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα ακινήτων αλλά και έρχεστε πιο κοντά σε μέλη της οικογένειας σας. Συναισθηματική επιτυχία και αποφάσεις για δέσμευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ερωτικά σκιρτήματα θα σας κάνουν να χάσετε τον μπούσουλα καθώς νιώθετε πως έχετε βρει τον άνθρωπο σας. Σχέση με νεώτερο άτομο. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, βρείτε νέους τρόπους να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας κενά και έτσι να ξεπεράσετε τους φόβους αλλά και τις λανθασμένες αντιλήψεις σας. Θα σας ανακουφίσει να αφεθείτε στο παρόν.  Σεξουαλικά καλέσματα. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, επιτυχία μέσα από μια νέα συμφωνία εργασίας, υπογραφή συμβολαίων αλλά και κινήσεις μέσα από το διαδίκτυο. Αφοσιωθείτε σε ότι σας ανεβάζει την διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, διανύετε μια περίοδο εσωτερικής αναγέννησης και μέσα από έντονα συναισθήματα, ανακαλύπτετε κρυφές πτυχές του εαυτού σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που σας αξίζει. Ερωτικές κατακτήσεις. Τοξότη β’ δεκαημέρου, αναγκαστικά ακολουθείτε το μονοπάτι της εξέλιξης μέσα από την προσωπική σας επαφή με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,   ευνοείστε σε θέματα οικονομικά , κυρίως μετά από κινήσεις που θα κάνετε στο εργασιακό σας χώρο. Φεύγετε από τη θέση του υπαλλήλου. Ερωτικά σκιρτήματα μέσα σε χώρο επαγγελματικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουοραματιστείτε αυτό που θέλετε με τη δύναμη του νου και θα δείτε πολλά πράγματα να γίνονται πραγματικότητα. Αντιστέκεστε σε άτομα εξουσίας. Ερωτικά πήγαινε έλα. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  αφοσιωθείτε στα σχέδια σας και οργανώστε ποιοτικά την καθημερινότητα σας για να ξεπεράσετε υπαρκτά εμπόδια που μπλοκάρουν την εξέλιξη σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, επιτυχία μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις που τώρα εξελίσσονται δυναμικά μέσα στον προσωπικό χώρο,  αρκεί να παραμείνετε συντονισμένοι στην θετική ενέργεια. Αποφύγετε την αδιαλλαξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, μπορείτε να συμφιλιωθείτε με τους μέχρι πρότινος ανταγωνιστές σας και να προχωρήσετε κοινά σχέδια. Συναντήσεις, μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, υιοθετήστε το ρόλο του παρατηρητή και αποφύγετε να ταυτίζεστε με αρνητικά συναισθήματα. Μέσα από τη δύναμη της θετικής σκέψης θα βγείτε νικητές. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, εσωτερικά αγγίζετε την ιδανική κατάσταση, καθώς έχετε καταφέρει να αποφεύγετε με μαγικό τρόπο, ότι, όποιον σας ρίχνει ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, διανύετε μια περίοδο αυτοκριτικής και ίσως να μην μπορέσετε ακόμα να διακρίνετε τα λάθη σας ή τις άστοχες κινήσεις σας. Κινηθείτε με μυστικότητα. Συναισθήματα που σας παρασύρουν σε ρομαντικά ραντεβού. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, θα βοηθούσε να ακολουθήσετε τη φωνή της διαίσθησης σας, χωρίς όμως να παρασύρεστε από έντονο συναισθηματισμό. Επανασυνδέσεις. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, ευνοείστε όταν κινήστε με θάρρος και θέλετε να αναλάβετε την ευθύνη των επιλογών σας. Διατηρήστε για λίγο ακόμα σιγή ιχθύος. Επαγγελματική άνοδος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ