Η Νέα Σελήνη Στους Ιχθύες. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Η εβδομάδα με ρομαντικές πινελιές ξεκινάει και Mε Την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13/3. Η Νέα Σελήνη Στους Ιχθύες. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Θα αφήσεις πίσω σου το μάτριξ, μπορείς και ζεις τα όνειρα σου, γράφεις εσύ το σενάριο.

(επηρεάζεται κυρίως το γ δεκαήμερο των μεταβλητών, γύρω από την 23η μοίρα)

Υστερόγραφο, Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες, θολώνει το τοπίο, χάνονται τα όρια, εξιδανίκευση.

Υστερόγραφο,  η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες, η αγάπη παίρνει μορφή.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, με ανεβασμένη διάθεση αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας και έτσι βρίσκετε άμεσα τις λύσεις που χρειάζεστε. Συγγενικές σχέσεις σας απασχολούν. Μετακινήσεις. Κριός β’ δεκαημέρου, επεμβαίνετε δυναμικά στην πραγματοποίηση ομαδικών στόχων και θα αναδείξετε την πρόθεση σας να συμβάλλετε στο περιβάλλον σας. Κριός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ενδυναμώνει τον ψυχισμό σας μέσα από συναισθηματικές προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Μυστικά πάρε δώσε και αποκαλύψεις που σας ευαισθητοποιούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, θέλετε να βγείτε από την αφάνεια και αυτήν την φορά θα φανεί η αξία σας. Βοήθεια μέσα από μια νέα οικονομική συνεργασία. Έρωτας μετ’ εμποδίων. Ταύρος β’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να επενδύσετε στα επαγγελματικά σχέδια και να στηριχτείτε σε άτομα που έχουν κύρος. Τύχη μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα σας δώσει το κίνητρο να πρωτοστατήσετε σε μια συλλογική δραστηριότητα και να ξεπεράσετε τυχόν ταμπού. Φιλική σχέση εξελίσσεται σε ερωτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις συγκρούσεις με το περιβάλλον σας και εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να προωθήσετε δυναμικά τα σχέδια σας. Ερωτικές κόντρες. Προσοχή σε μετακινήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, είναι εύκολο τώρα να αφήσετε πίσω σας φοβίες και ταμπού που σας μπλοκάρουν και να κυνηγήσετε την εξέλιξη σας. Σχέση εξ αποστάσεως. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες υλοποιεί επαγγελματικά σχέδια και ευνοεί σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας. Προσοχή αποφύγετε να ρισκάρετε στον έρωτα. Πιθανόν απογοήτευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας και καταπολεμήστε την τάση να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας. Εντάσεις προκύπτουν με το στενό περιβάλλον σας. Ανασφάλεια. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, εύνοια οικονομική μπορεί να προκύψει μέσα από ρυθμίσεις δανείων και έτσι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε το άγχος που σας έχει καταβάλλει. Σεξουαλική απελευθέρωση. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να βγείτε από ένα περιβάλλον που σας καταπιέζει και να δημιουργήσετε μια νέα συνθήκη εργασίας. Έρωτας με άτομο διαφορετικό. Υποσχέσεις που σας γεννούν διλήμματα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, κινηθείτε με δυναμισμό και αναδείξτε τα ταλέντα σας. Σας στηρίζουν φίλοι και γνωστοί. Βελτίωση της δημόσιας ζωής σας. Λέοντα β’ δεκαημέρου, αξιοποιείστε τις γνωριμίες σας για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ευνοείστε σε προσωπικά ζητήματα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα βοηθήσει στο να ξεπεράσετε εσωτερικούς φόβους και να συνδεθείτε με το άνθρωπο που σας γοητεύει “ψυχικά”. Οικειότητα που τρομάζει. Αναγκαίες οικονομικές ρυθμίσεις.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, μπορείτε να ξεπεράσετε εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας και να βρεθούν λύσεις που αργότερα θα σας απογειώσουν επαγγελματικά. Προς το παρόν, διατηρήστε χαμηλούς τόνους. Παρθένε β΄δεκαημέρου, οι εξελίξεις που βιώνετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο ανεβάζουν την ψυχολογία σας και θα αυξήσουν την αποδοτικότητα σας. Ταξίδια για επαγγελματικό λόγο. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα βοηθήσει στο να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Εύκολα πραγματοποιούνται οι επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, εξωστρέφεια και αισιοδοξία σας διακατέχει αυτήν την εβδομάδα και θα έρθετε σε επαφή με άτομα που βοηθάνε στην εξέλιξη σας. Ταξίδια, σπουδές και νομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αξιοποιείστε τις γνωριμίες σας και βγείτε από καταστάσεις που ρίχνουν την ψυχολογία σας. Έρωτας με νεώτερο άτομο. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα βοηθήσει σε εργασιακά ζητήματα και πιθανόν να λάβετε ηθική αλλά και οικονομική ικανοποίηση. Έρωτας μέσα στον εργασιακό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, μέσα από εσωτερικές συγκρούσεις θα συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας και θα κυνηγήσετε πιο δυναμικά τις επιθυμίες σας. Σεξουαλικές αναζητήσεις. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως πλησιάζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και θα νιώσετε την “ανταπόκριση. Υποσχέσεις που σας χαροποιούν. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες υπόσχεται να σας ανταμείψει συναισθηματικά και να ξεπεράσετε τον πόνο ενός χωρισμού. Σχέση με νεώτερο άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αποφύγετε να έρθετε σε κόντρα με συνεργάτες που δεν εμπιστεύεστε. Ρήξεις και έντονες διαμάχες. Ανταγωνισμός που γεννά την δυσαρέσκεια. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ευνοείστε εάν θέλετε να κάνετε επαγγελματικά άλματα και να βγείτε από την αφάνεια. Νέες συνεργασίες. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει στο να ανοίξετε συναισθηματικά και θα γίνουν αποκαλύψεις. Έντονες τάσεις εξιδανίκευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουπροτάσεις που διαταράσσουν την εργασιακή σας ζωή και πιθανόν να πρέπει να μετακινηθείτε ή να αλλάξετε συνήθεις και πρόγραμμα. Ανάγκη για φυσική άσκηση. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, εύνοια μέσα από νέες οικονομικές προτάσεις και πιθανόν να αυξηθεί το εισόδημα σας. Ρισκάρετε να προωθήσετε τα σχέδια σας.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα σας αναπτερώσει το ηθικό, καθώς θα γίνουν σημαντικές επανασυνδέσεις. Τα ερωτικά διλήμματα όμως θα συνεχιστούν.  Επιτυχία μέσα από το διαδίκτυο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με το αντίθετο φύλο και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Φλερτ, ρομαντικά πήγαινε έλα. Επιχειρηματικά ρίσκα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  ευνοείστε καθώς κυνηγάτε με πάθος τα όνειρα σας. Σας στηρίζουν οι συνεργάτες σας Ερωτική επιτυχία. Μεγαλύτερη αισιοδοξία. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να τολμήσετε νέες οικονομικές συνεργασίες. Προσοχή σε σπατάλες. Ερωτικά χάνετε το μέτρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις μέσα στον οικογενειακό σας περιβάλλον με ηρεμία και διαφυλάξτε την ψυχική σας ισορροπία. Ερωτικά διλήμματα. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, απελευθερώνεστε μέσα από νέες επαφές και σιγά σιγά θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας. Το παρασκήνιο στον εργασιακό σας χώρο “υποχωρεί”. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές, μια νέα σχέση και οικονομικές ευκαιρίες. Εύνοια, τύχη. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ