O Δίας Σε Σύνοδο Με Τον Ερμή. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Με αγκαλιές και γλυκόλογα ξεκινάει η εβδομάδα και ό,τι αναζητούσες, τώρα μπορείς να το ζήσεις. O Δίας Σε Σύνοδο Με Τον Ερμή. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Υστερόγραφο, ο Άρης στους Διδύμους από τις 4/3 σε θέλει ευλύγιστο, τεντώνεσαι να φτάσεις στον στόχο σου (φλερτ χωρίς ντροπή).

Υστερόγραφο, στις 3/3 η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον ουρανό στον Ταύρο , αγκαλιάζει τα θέλω σου.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ο Άρης στους Διδύμους θα σας ωθήσει σε νέες περιπέτειες, όπου πρέπει να αποδείξετε έμπρακτα τις ικανότητες σας. Ασχοληθείτε με θέματα σπουδών, επιμόρφωσης. Κρυφές ερωτικές συνομιλίες σας τονώνουν. Κριός β’ δεκαημέρου, σας ευνοεί η τύχη αυτές τις μέρες για να διευρύνετε τον κύκλο επαφών σας και να ανέβει η δημοτικότητα σας. Σχέδια υλοποιούνται με ευκολία. Κριός γ’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε περισσότερο με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις για να μπορέσετε να αυξήσετε και την οικονομική σας δύναμη. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ο Άρης στους Διδύμους θα σας κινητοποιήσει για να βγείτε από την ασφαλή ζώνη σας και να αυξήσετε το εισόδημα σας. Απρόοπτα έξοδα αναμένονται.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με άτομα κύρους που στηρίζουν τα επαγγελματικά σας βήματα και να προχωρήσετε σε προσοδοφόρες συμφωνίες. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις κόντρες που σίγουρα θα προκύπτουν μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας. Νεύρα και άγχος θα οδηγήσουν μόνο σε ρήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ο Άρης στο δεκαήμερο σας θα σας κινητοποιήσει να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας και εάν χρειαστεί να συγκρουστείτε με το περιβάλλον σας. Ερωτικά πήγαινε έλα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να μετακινηθείτε αυτές τις μέρες και η επαφή σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας θα ανοίξει κλειστές πόρτες. Ευνοείστε σε νομικά ζητήματα, ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές ανώτερης εκπαίδευσης. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις μίζερες, τοξικές σκέψεις ή ακόμα και τα άτομα που συνηθίζουν να σας χειραγωγούν. Βάλτε όρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Άρης στους Διδύμους θα φέρει στην επιφάνεια κρυφούς φόβους αλλά και άγχος για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε. Βελτίωση φιλικών επαφών. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα δανείων, οφειλών και μπορείτε να τακτοποιήσετε την κοινή περιουσία σας. Η ερωτική σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, μπορείτε να αναπτύξετε τον κύκλο επαφών σας και να προηγηθείτε μέσα από μια ομαδική , συλλογική προσπάθεια. Φιλικές σχέσεις σας στηρίζουν,

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Άρης στους Διδύμους θα σας βγάλει από την ανωνυμία και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε αρκετά από τα σχέδια σας. Συνδεθείτε με τον φιλικό σας κύκλο. Ερωτικές φαντασιώσεις υλοποιούνται. Λέοντα β’ δεκαημέρου,μπορείτε να προχωρήσετε με μεγαλύτερη ευκολία ζητήματα συναισθηματικά και να έρθετε κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ευχάριστες συναντήσεις. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, πιθανόν να έρθετε σε κόντρα με άτομα κύρους και αποφύγετε να εκφράσετε με έντονο τρόπο την δυσαρέσκεια σας. Ερωτικά διλήμματα.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Άρης στους Διδύμους θα σας βάλει σε τροχιά επαγγελματικής εξέλιξης και πιθανόν να αγχωθείτε, γιατί θα περιοριστεί ο ελεύθερος χρόνος σας. Ερωτικά παιχνίδια που σας εξοντώνουν. Παρθένε β΄δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες και προτάσεις να προωθήσετε εργασιακά ζητήματα και θα χρειαστεί να αλλάξετε την ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εκπλήρωση των σχεδίων σας και τακτοποιήσετε πιθανόν εκκρεμότητες που προκύπτουν. Συντονιστείτε με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Άρης στους Διδύμους θα σας δώσει το κίνητρο να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν. Νομικής φύσεως θέματα θα σας απασχολήσουν.  Φλερτ μέσα στον εργασιακό χώρο.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις αυτό το διάστημα και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας μέσα από μια διαδικτυακή γνωριμία. Επενδύσεις ευνοούνται.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε περισσότερο με την οικονομική σας κατάσταση, καθώς πρέπει να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα κοινών περιουσιακών ζητημάτων. Ερωτικά είστε διαθέσιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο Άρης στους Διδύμους θα ενεργοποιήσει την ερωτική σας διάθεση και πιθανόν να παραδοθείτε στα πάθη σας. Η οικονομική σας κατάσταση παραμένει απρόβλεπτη. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, δέχεστε χείρα βοηθείας από το οικογενειακό σας περιβάλλον και επωφελήστε σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Ερωτικά παραμένετε μπερδεμένοι. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις κόντρες με άτομα που συνδέεστε είτε συναισθηματικά είτε επαγγελματικά καθώς υπάρχει ο κίνδυνος ρήξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο Άρης στους Διδύμους σας φέρνει σε αντιπαράθεση με κοντινούς συνεργάτες ή με το πρόσωπο που συνδέεστε συναισθηματικά. Μεγαλύτερη ανάγκη για εκτόνωση και ελευθερία κινήσεων. Φλερτ που σας ανανεώνουν. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα προβολής της δουλειάς σας, καθώς και θα γίνουν αρκετές συζητήσεις γύρω από νέες συμφωνίες. Συνεργασίες μέσα από το διαδίκτυο ευνοούνται. Μηνύματα που σας χαροποιούν. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, έχετε φορτωθεί αρκετά “βάρη” αυτό το διάστημα και η εργασιακή σας ζωή μοιάζει να κλέβει όλο τον χρόνο σας. Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουο Άρης στους Διδύμους θα αναστατώσει την καθημερινότητα σας και πιθανόν να βγείτε από το πρόγραμμα σας λόγω εκτάκτων υποχρεώσεων. Μετακινήσεις και αλλαγή τρόπου εργασίας. Ερωτικές εκπλήξεις. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ευνοείστε εάν αναζητάτε μια νέα πηγή εσόδων, καθώς θα σας γίνει πρόταση που τονώνει αρκετά το πορτοφόλι σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ερωτικά καυγαδάκια αναμένονται αυτό το διάστημα που όμως θα οδηγήσουν σε αναθέρμανση της ερωτικής σας κατάστασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ο Άρης στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να νικήσετε την απαισιοδοξία και μέσα από νέες γνωριμίες θα τονωθείτε ψυχολογικά. Οικονομικά θα νιώσετε καλύτερα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ευνοείστε εφόσον ρισκάρετε να πείτε ναι σε προτάσεις που βοηθάνε στην εξέλιξη των επαγγελματικών αλλά και προσωπικών σχεδίων. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αποφύγετε να έρθετε σε κόντρα με τα άτομα της οικογενείας σας, καθώς θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα σας κυνηγάνε χρόνια.. Τάση για απιστία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, ο Άρης στους Διδύμους θα οδηγήσει σε πιθανές ρήξεις με το άμεσο περιβάλλον σας καθώς πιστεύετε ότι αγνοούν τις ανάγκες σας. Ερωτική επιτυχία. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ευνοείστε ψυχολογικά αυτό το διάστημα,  καθώς συνειδητοποιείτε ότι έχετε φίλους που στηρίζουν τις προσπάθειες σας. Στροφή προς την μεταφυσική. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, η ανάγκη σας να προωθήσετε τη δουλειά σας θα ικανοποιηθεί και πιθανόν να αυξήσετε και το εισόδημα σας. Κυνηγήστε με πείσμα τα όνειρα σας. Προσοχή σε μετακινήσεις, μικροατυχήματα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ