5 Έως 11 Απριλίου 2021. H Συνάντηση Αφροδίτης, Πλούτωνα

Νιώθεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό μα ο πρίγκηπας είναι τελικά βάτραχος και η κοκκινοσκουφίτσα ο λύκος! 5 Έως 11 Απριλίου 2021. H Συνάντηση Αφροδίτης, Πλούτωνα – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ

Υστερόγραφο, στις 10/4, συμπληρώνεις το παζλ, καλά είσαι όταν συνδέεσαι με τους γύρω σου. Συνάντηση Αφροδίτης, Πλούτωνα

Υστερόγραφο,στις 11/4 η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα, θέλει το σκοτάδι τον έλεγχο και συνήθως σε χειραγωγεί μέχρι να σε εξουδετερώσει! Συνάντηση Αφροδίτης Πλούτωνα

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, έχετε συμβιβαστεί με τις ανατροπές που βιώνετε γύρω από την πρακτική πλευρά της ζωής σας και τελικά καταφέρνετε να νιώθετε ασφαλής. Στηρίζεστε περισσότερο στις δυνάμεις σας. Κριός β’ δεκαημέρου,  θα κινηθείτε με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και θα ανέβει η δημοτικότητα σας. Κοινωνικές επαφές και φιλικά ανοίγματα.   Κριός γ’ δεκαημέρου, έχετε τις καλές και τις κακές στιγμές μέσα στην εβδομάδα και αυτό θα σας οδηγήσει σε ένα κλίμα ουδετερότητας. Αποφύγετε ότι σας χαλάει την ψυχολογία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, θέλετε να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη και αυτές τις μέρες αντιμετωπίζετε τις τελευταίες προκλήσεις για να το πετύχετε. Μη φοβηθείτε τις συνέπειες.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, μέσα από κρυφές συνομιλίες -συμμαχίες θα καταφέρετε να ξεπεράσετε αρκετές από τις προκλήσεις της πρακτικής σας ζωής. Μυστικά ραντεβού.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  εμφανίζονται ευκαιρίες αυτήν την εβδομάδα για να ξεπεράσετε το άγχος και την ανασφάλεια που πιθανόν να σας έχει κυριέψει. Ερωτικές προκλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ακολουθείτε περισσότερο τα όνειρα σας αυτό το διάστημα και χωρίς να επηρεάζεστε από την συμπεριφορά τρίτων προσώπων. Αλλάζει η εικόνα σας προς τα έξω. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, νέες γνωριμίες που ξεκινούν μέσα από τον φιλικό σας υπόσχονται να καλύψουν συναισθηματικά κενά και να βρείτε τον εαυτό σας. Συναντήσεις, Φλερτ, κοινωνικές επαφές. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, μπορείτε να ξεπεράσετε την κρίση της ερωτικής σας κατάστασης, αρκεί να πιστέψετε ότι κάθε εμπόδιο κρύβει μια ευκαιρία. Αλλάξτε τρόπο σκέψης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση προσγείωσης, καθώς διαπιστώνετε ότι πολλές επιλογές σας δεν ταυτίζονται με τα πραγματικά σας θέλω. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ευνοείστε από άτομα εξουσίας αυτήν την εβδομάδα και από κρυφές συμμαχίες. Δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε τα σχέδια σας.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, συγκρούεστε με άτομα που κατέχουν μια σημαντική θέση στη ζωή σας και αυτό προσωρινά θα διαταράξει την ισορροπία σας. Ευκαιρίες σε θέματα σπουδών προκύπτουν, νέα επαγγελματική κατεύθυνση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έχετε πλέον βγάλει προς τα έξω το νέο σας πρόσωπο και αυτό οδηγεί στην απελευθέρωση σας από το τοξικό σας παρελθόν. Λέοντα β’ δεκαημέρου, πιθανόν να ταξιδέψετε αυτό το διάστημα για να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Επανασυνδέσεις. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ξεπεράστε πιθανές αρνητικές σκέψεις και προσαρμόστε το πρόγραμμα σας στις απαιτήσεις της εργασιακής σας ζωής. Τύχη και άνοιγμα μέσα από επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, τρέχουν οι εξελίξεις αυτές τις μέρες και είναι στο χέρι σας να διακρίνετε τις ευκαιρίες. Βελτίωση της ερωτική σας ζωής. Παρθένε β΄δεκαημέρου, έχετε έρθει πολύ κοντά με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και είστε έτοιμοι να κάνετε το παρακάτω βήμα. Έντονη ερωτική δραστηριότητα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να ξεφύγετε από ερωτικά διλήμματα και να επιλύσετε παρεξηγήσεις. Μείνετε κοντά σε άτομα που σας στηρίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αγνοήσετε το φόβο και κάθε αρνητική σκέψη και εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματα σας. Αντικρίστε την πραγματικότητα σας σε όλα τα επίπεδα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, τύχη και εύνοια μέσα από κοινωνικές επαφές και γνωριμίες που οδηγούν σε μελλοντικές συνεργασίες. Ερωτικά απρόοπτα. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ζορισμένοι λόγω των οικογενειακών σας υποχρεώσεων, ωστόσο θα έχετε και καλές στιγμές. Πιθανό φλερτ βοηθάει να ανέβει η ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έχετε πετύχει να ξεπεράσετε αρνητικά συναισθήματα για θέματα που δεν προχώρησαν, όπως τα θέλατε. Αποδεχτείτε την πραγματικότητα. Μην μένετε στο παρελθόν. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε εργασιακά ζητήματα οδηγούν στο να απαλλαγείτε από το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις. Διευκολύνεστε σε θέματα ρυθμίσεων, δανείων. Ευχάριστες συναντήσεις. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε να κολλάτε σε εικόνες του παρελθόντος και ακολουθήστε μια αισιόδοξη στάση. Ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, οι συνθήκες στην εργασιακή σας ζωή συνεχίζουν να μεταβάλλονται και αυτό υποσυνείδητα μπορεί να σας αγχώνει. Εμπιστευτείτε περισσότερο τις δυνάμεις σας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ανήσυχοι αυτό το διάστημα και αναζητάτε διακαώς την περιπέτεια που θα σας βγάλει από την αδράνεια. Υπάρχουν ευκαιρίες. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, κινητοποιηθείτε περισσότερο προς την επίλυση πρακτικών ζητημάτων και αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας για να προωθήσετε τη δουλειά σας.  Μηνύματα, ηθική ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουπειραματίζεστε αρκετά με την ερωτική σας ζωή και αυτό ίσως επιφέρει μακροπρόθεσμα προβλήματα. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε την προσωπική σας ζωή και να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Εξομολογήσεις, ερωτικές στιγμές. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,   δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την επιρροή ατόμων που απαρτίζουν το κοντινό σας περιβάλλον και αυτό σας ταλαιπωρεί ψυχικά. Γίνετε πιο δημιουργικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, αντιμετωπίστε δυναμικά τις προκλήσεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και αποδείξτε ότι είστε φτιαγμένοι και για τα δύσκολα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, μέρες όπου μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να λάβετε ηθική ικανοποίηση  και να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αποφύγετε το παρασκήνιο και ότι σας ρίχνει την ψυχολογία και επινοήσετε νέους τρόπους έκφρασης της δημιουργικότητα σας. Ρομαντικές στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, αλλάζει ο ρυθμός της καθημερινότητας και πρέπει να πάτε με τη ροή. Επινοήστε νέους τρόπους έκφρασης των ταλέντων σας. Πιθανές μετακινήσεις.  Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, δεν μπορείτε να αμφισβητείτε τη χείρα βοηθείας που λαμβάνετε από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Αγκαλιάστε τη νέα σας “οικογένεια”. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, αποφύγετε να εμπλακείτε σε αρνητικά σχόλια και υποθέσεις που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Επενδύσετε στις δικές σας υποθέσεις και περισσότερο στην ερωτική σας ζωή, η οποία παραμένει κρυφή.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ