Νέα εβδομάδα με προβλέψεις για όλα τα ζώδια 28/6 έως 4/7/2021

Ενεργειακή ανισορροπία φέρνει το Σύμπαν και τάξη στο χάος δεν μπορείς να βάλεις. Κινείσαι προς κάθε κατεύθυνση αλλά και μέσα σου να βρεις την ηρεμία σου. Νέα εβδομάδα με προβλέψεις για όλα τα ζώδια 28/6 έως 4/7/2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!  Νέα εβδομάδα με προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Υστερόγραφο, στις 4/7 ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Χείρωνα και αντικρίζεις τραύματα, ψυχολογικά και καλά (το DNA σου τα φταίει όλα). Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι , β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα.

Υστερόγραφο, στις 1 και 4/7 6 το τετράγωνο Άρη, Κρόνου, Ουρανού φτιάχνει εμπόδια που φαίνονται ανυπέρβλητα. Φόβος που σε μπλοκάρει, πρέπει να αρπάξεις τη ζωή από τα μαλλιά;

Επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, του β δεκαημέρου, γύρω από την 12 έως την 14η μοίρα.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση βελτιώνεται και θα λάβετε σημαντικά μηνύματα επιβεβαίωσης. Θέματα ακίνητης περιουσίας σας απασχολούν ιδιαίτερα. Κριός β’ δεκαημέρου, η εβδομάδα φέρνει πιέσεις σε οικονομικά θέματα και νιώθετε αρκετά περιορισμένοι. Προσοχή σε επιχειρηματικά σχέδια. Κριός γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα ξεκλειδώνει μυστικά και συναισθηματικά θα νιώσετε αρκετά μπερδεμένοι. Μερικοί απ΄εσάς ζείτε έναν έρωτα κρυφό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, αγαπάτε περισσότερο τη δουλειά σας, το σπίτι σας, την καθημερινότητα σας αυτές τις μέρες και μπορείτε να εκφράσετε με δημιουργικό τρόπο τα εσώψυχα σας. Ταύρος β’ δεκαημέρου,είστε σε φάση που νιώθετε ψυχολογική πίεση και το συναίσθημα ματαίωσης ίσως σας έχει κυριεύσει. Βρείτε τον ρυθμό σας. Αποδεχτείτε τις αλλαγές. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, με τον ανάδρομο Ποσειδώνα πρέπει να αποκτήσετε διάκριση και να κάνετε σημαντικές κινήσεις ξεκαθαρίσματος μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Μπερδεμένες ιδέες για το αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες θα φανούν οι πληγές σε οικονομικά ζητήματα και θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη και να προχωρήσετε σε ουσιαστικές λύσεις. Μετακινήσεις, ολιγοήμερα ταξιδάκια αναψυχής. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, μπορείτε να ξεπεράσετε μια αρνητική ψυχολογία, εάν και εφόσον επενδύσετε περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα, όπως σπουδές, ταξιδάκια, σχέσεις που μπορούν να αναπτυχθούν με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες αλλάζει τον τρόπο σκέψης και δράσης μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και αισθάνεστε ότι είστε ένας άλλος άνθρωπος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας και μπορείτε να κάνετε τις αυτοκριτική σας ή να βάλετε νέους στόχους. Οικονομικά ευνοείστε. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίστε κάθε πρόκληση με γενναιότητα και αναζητήστε και τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Φόβος για το αύριο, γενική ανασφάλεια.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σας βάζει να αναρωτιέστε για την πραγματικές συνθήκες της ζωής σας και ασχολείστε με τις “προσδοκίες” σας. Ρίξτε μια ματιά στο παρόν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, νιώθετε πως παίζετε με τη σκιά σας αυτό το διάστημα και θα μπορέσετε να δείτε καθαρά τις πραγματικές σας επιθυμίες. Αισθηματικές επιτυχίες. Λέοντα β΄δεκαημέρου, αποφύγετε τις διαμάχες και τις σκληρές αντιπαραθέσεις γιατί θα βγείτε ζημιωμένοι. Μάθετε να ελέγχετε τους φόβους σας. Αισθηματικά προβλήματα.  Επιστροφή σε σχέση που είχατε ακυρώσει. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη φορά του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σας βουτήξει στα άδυτα του ψυχικού σας κόσμου και θα αντικρίσετε αληθινά συναισθήματα αλλά και κρυφούς φόβους.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, θα πάρετε ανακούφιση αυτό το διάστημα και μέσα από μια φιλική επαφή θα ανανεωθείτε σημαντικά. Κρυφή σχέση. Παρθένε β΄δεκαημέρου, νιώθετε πως έχετε περιοριστεί σε ένα περιβάλλον που δεν σας εκφράζει και είναι στο χέρι σας να πάρετε τις αποφάσεις που θα σας λυτρώσουν. Κρυφές συνομιλίες. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σας δώσει χρόνο να αντικρίσετε την αλήθεια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επαγγελματικά ρισκάρετε.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε επαγγελματικά ζητήματα που θα σας χαρίσουν σταδιακή επιτυχία σε ότι επιθυμείτε να καταφέρετε. Δημόσιες επαφές. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και προσαρμοστείτε σε ένα περιβάλλον που έχει αρκετά να σας διδάξει. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη φορά του Ποσειδώνα θα καθρεφτίσει κάθε συνήθεια που σας αποδιοργανώνει και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Δεν υπάρχουν αόρατοι εχθροί. Σκληρές συνειδητοποιήσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ρίχνετε όλη την προσοχή σας σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, σπουδές και φυσικά ο έρωτας δεν θα μπορούσε να λείψει… είναι όμως από απόσταση  και προς το παρόν πλατωνικός. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά στριμωγμένοι από το οικογενειακό σας περιβάλλον και αυτό προκαλεί θυμό και είστε έτοιμοι να ξεσπάσετε. Η ερωτική σας ζωή παρουσιάσει ενδιαφέρον. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη φορά του Ποσειδώνα στους Ιχθύες αντικατοπτρίζει επιθυμίες που βρίσκονται πίσω από τις επιλογές σας. Σχέση με νεώτερο άτομο. Επιχειρηματικά σχέδια σας απασχολούν ιδιαίτερα. Φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, μπορείτε να ταξιδέψετε σε νέες ερωτικές αγκαλιές αυτό το διάστημα και να δείτε πολλά από τα όνειρα σας να γίνονται πραγματικότητα. Διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η ενασχόληση σας με πολλές δραστηριότητες σας κουράζει και περιορίζει επίσης τον ελεύθερο χρόνο σας. Νιώθετε πως προσπαθείτε χωρίς “λόγο”. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα φέρει στην επιφάνεια αδυναμίες και ευάλωτα σημεία σας. Αγκαλιάστε τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, έρχεστε σε επαφή με νέους συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αδιέξοδα και θα κάνετε δυνατές εκκινήσεις. Ερωτικά πάθη. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να σας προβληματίζει και περισσότερο σκέφτεστε το αύριο και όχι το τώρα. Φόβοι που εμποδίζουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη φορά του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα ανατρέψει τον τρόπο που σκέφτεστε και θα πρέπει να “καθαρίσετε” το νου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, θα σας απασχολήσει σημαντικά η εργασιακή σας κατάσταση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν νιώθετε ερωτευμένοι και “σίγουροι” για το ταίρι σας.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, φόβοι, περιορισμοί αλλά και αδιέξοδα νιώθετε όταν συγχρονίζεστε στο μέλλον και όχι στο παρόν. Κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η ανάδρομη φορά του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σας δείχνει πως να διορθώσετε τα κακώς κείμενα γύρω από την πρακτική κατάσταση της ζωής σας. Ερωτικά νιώθετε ή του ύψους ή του βάθους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου,  η ερωτική σας κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά με αποτέλεσμα να είστε έτοιμοι και για το καινούργιο. Ευκαιρίες ξεπροβάλλουν μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και προκαλέστε την τύχη σας με τη δύναμη της αισιοδοξίας. Πηγαίνετε ενάντια σε ότι σας καταπιέζει. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, η ανάδρομη φορά του πλανήτη σας Ποσειδώνα θα μπερδέψει την ψυχολογία σας και πολλές φορές θα αμφιβάλλετε για ότι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Ξεκαθαρίσματα που θέλουν χρόνο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ