Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Από 12 έως 18/7/2021

Ξεκινάει η εβδομάδα που έχει πάθος, έρωτα και ανάβει πάλι η φλόγα στην καρδιά σου. Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Από 12 έως 18/7/2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Σκέψεις αισιοδοξίας οδηγούν σε παράτολμες κινήσεις και σε σκηνές “πολυτελείας” που περίμενες να ζήσεις. Υπερβολές αναμένονται. Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Υστερόγραφο, Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 18/7, φέρνει στην επιφάνεια ότι μέχρι τώρα ήταν κρυμμένο, μέσα στο περιβάλλον σου και οι συγκρούσεις σε πανικοβάλλουν. Χάνεις την ηρεμία σου.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι , Ζυγοί, Αιγόκεροι γ’ δεκαημέρου γύρω από την 25η μοίρα.

Υστερόγραφο, Με τη σύνοδο Άρη, Αφροδίτη ,θα ζήσεις φλογερές στιγμές με το ταίρι σου. Προσοχή όμως σε συγκρούσεις και σκηνές ζηλοτυπίας. Δεν θα είναι εύκολη η ένωση .

επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του β΄ δεκαημέρου γύρω από την 19η μοίρα. 

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, αναμένονται κρυφές συναντήσεις, φλογερές στιγμές και βελτιώνεται η συναισθηματική σας κατάσταση. Συζητήσεις γύρω από θέματα ακινήτων, κληρονομικά. Κριός β’ δεκαημέρου, ερωτικές συναντήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες αναμένονται αυτό το διάστημα. Προσοχή σε σκηνές ζηλοτυπίας, απιστία. Κριός γ’ δεκαημέρου,αναμένονται συγκρούσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο που σας δυσκολεύουν και απομακρύνουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Εντάσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα αναμένονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ταξιδάκια αναψυχής αναμένονται αυτήν την περίοδο και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας. Σκέψεις γύρω από μια νέα απασχόληση, διαδικτυακές γνωριμίες και επαφές με φίλους που σας στηρίζουν. Γνωριμίες με προοπτική. Ταύρος β’ δεκαημέρου, νιώθετε σαγήνη και έντονο ερωτισμό στην αγκαλιά του/της αγαπημένους/ης , ωστόσο  αναρωτιέστε για το αύριο. Αμφιβάλλετε. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, αναμονή για ένα ταξίδι ή μια νέα κατάσταση στη ζωή σας, αντιστέκεστε σε ότι σας καταπιέζει. Δυσαρέσκεια μέσα στο συγγενικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ευχάριστα νέα γύρω από οικονομικά ζητήματα και θα ανέβει το ηθικό σας. Πιθανόν δέχεστε μια προαγωγή και αύξηση μισθού. Ερωτικά διλήμματα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε μετακινήσεις, ταξιδάκια και νέες γνωριμίες. Συναντήσεις που ανάβουν την ερωτική φλόγα. Προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν ρήξη. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, οικονομικές δοσοληψίες, ένταση σε συζητήσεις γύρω από ζητήματα κοινής περιουσίας και νιώθετε πως το άγχος σας καταβάλλει. Δυσκολεύεστε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ταξιδάκια αναψυχής, επαφή με το άλλο σας μισό, καθώς και ιδέες τώρα μπορούν να υλοποιηθούν με ευκολία. Σπουδές και σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ερωτικές στιγμές, οικονομική ανάταση αλλά και ξαφνικές “μπόρες” αναμένονται. Ζείτε σε ένταση. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς προβληματισμένοι σχετικά με την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο, καθώς βιώνετε ένα έντονο παρασκήνιο και συναισθηματική πίεση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, μυστικές συναντήσεις και ερωτικά μηνύματα που σας αναπτερώνουν το ηθικό . Επανασύνδεση με άτομο που σας σαγηνεύει ..μυστικά. Κρυφές πηγές εισοδήματος. Το παρασκήνιο σας ευνοεί. Λέοντα β΄δεκαημέρου, αναμένονται έντονες ερωτικές στιγμές και το πάθος σας τυφλώνει. Κάποιοι από εσάς θα ωφεληθούν, ωστόσο αναμένονται σκηνές ζηλοτυπίας που θα γεννήσουν την επιθυμία για εκδίκηση. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, άγχος επικρατεί γύρω από την εργασιακή σας ζωή αλλά και τα προσωπικά σας. Κρίσεις που προσπαθείτε να διαχειριστείτε. Πεσιμισμός.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, κινείστε με εξωστρέφεια και η κοινωνική σας ζωή θα σας δώσει χαρές. Εκπλήξεις στην συναισθηματική σας κατάσταση αναμένονται. Παρθένε β΄δεκαημέρου, μπερδεμένο το ερωτικό σκηνικό, επικρατεί παρασκήνιο και βέβαια κινείστε με παρορμητισμό που δεν σας ταιριάζει. Ερωτικές μυστικές συναντήσεις και κόντρες. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ένταση επικρατεί στην ερωτική σας ζωή και αυτό σας προβληματίζει αρκετά. Πολλές φορές νιώθετε πως δεν ανήκετε πουθενά. Ματαίωση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, δέχεστε προτάσεις για επαγγελματική αναβάθμιση και αφοσιώνεστε στην εργασιακή σας κατάσταση που βελτιώνεται σιγά σιγά. Ασχοληθείτε με την διαμόρφωση του χώρου σας. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αναπτερώνεται το ηθικό σας το επόμενο διάστημα, μια που θα συναντήσετε το άτομο που σας γοητεύει. Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας επηρεάζουν. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, εντάσεις επικρατούν στον οικογενειακό σας περιβάλλον, και το άγχος θα σας καταβάλλει. Επαγγελματικές κρίσεις αναμένονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, λαμβάνετε μηνύματα αγάπης και θαυμασμού από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας. Οικονομική ενίσχυση αναμένεται και ταξιδάκια που σας ανανεώνουν.Σχέση από απόσταση. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να διακόψετε κάθε δεσμό με το παρελθόν, καθώς έχετε κουραστεί από τα πολλά σκαμπανεβάσματα. Δεν γλιτώνετε όμως τις επανασυνδέσεις και τις σκηνές ζηλοτυπίας. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά αγχωμένοι με επιπρόσθετες υποχρεώσεις που δεν είστε έτοιμοι να αναβάλλετε. Οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, συναισθηματικά θα αισθανθείτε καλύτερα καθώς λαμβάνετε την ανταπόκριση από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οικονομική ανάταση από θέματα ακινήτου. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτό το διάστημα σε μακρινές αποστάσεις και ζείτε μαγικές στιγμές που θα σας ανανεώσουν.Θέματα σπουδών σας τραβάνε το ενδιαφέρον.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, οικονομικά στριμωγμένοι λόγω υποχρεώσεων και νιώθετε πίεση και άγχος. Αποβάλλετε κάθε αρνητική σκέψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, βελτίωση της προσωπικής σας κατάστασης βιώνετε αυτό το διάστημα, και μπορείτε να ξεπεράσετε τυχόν προκλήσεις. Συμφωνίες, συμβόλαια και  προβολή μέσα από το διαδίκτυο. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, έντονο πάθος, σεξ και βρίσκεστε με το άτομο που σας σαγηνεύει. Αναμένονται κρίσεις ζηλοτυπίας και εντάσεις. Φόβοι βγαίνουν στην επιφάνεια. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, νιώθετε να μεταμορφώνεστε μέσα από τις προκλήσεις που συναντάτε καθημερινά. Η προσωπική σας κατάσταση δοκιμάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ευχάριστες συναντήσεις αναμένονται μέσα στον εργασιακό σας χώρο και θα μπορέσετε να εκφράσετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας. Νέα που σας αναπτερώνουν το ηθικό. Αναβαθμίζεται η καθημερινότητα σας. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η προσωπική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Ωστόσο εκφράστε τα συναισθήματά σας. Αναμένονται παθιασμένες στιγμές αλλά και ερωτικές κόντρες. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αποφύγετε να αγχώνεστε και να τρώγεστε με τα ρούχα σας. Προσπαθείστε να ξεκουράζεστε και δεν είναι απαραίτητο να λύσετε όλα σας τα προβλήματα. Ψυχολογική κρίση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, φλερτ, έντονος ερωτισμός και πιθανόν να ζείτε μια περιπέτεια με άτομο νεώτερο. Στιγμές χαράς. Σχέσεις με παιδιά ευνοούνται. Επιχειρηματικά σχέδια οδηγούν σε επιτυχία. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ευχάριστες εκπλήξεις επιφυλάσσει η εργασιακή σας κατάσταση και πιθανόν να μετακινηθείτε σε χώρο που σας ταιριάζει περισσότερο. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα. Προσοχή σε ειδύλλια μέσα στον χώρο εργασίας. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, η προσγείωση στην πραγματικότητα πολλές φορές επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις. βρείτε τρόπους να ανανεώνετε τους στόχους σας και τις επιθυμίες σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ