O Φρεσκούλης προσέφερε 16 αγκαλιές με φρούτα και λαχανικά σε κοινωφελείς φορείς

Στο πλαίσιο της ανάδειξης του 2021 ως «Διεθνούς Έτους Φρούτων και Λαχανικών» (IYFV 2021) από τον ΟΗΕ. O Φρεσκούλης προσέφερε 16 αγκαλιές με φρούτα και λαχανικά σε κοινωφελείς φορείς

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Σταθερά προσηλωμένη στους στόχους ΕΚΕ και με αφορμή την απόφαση του ΟΗΕ να ορίσει το 2021 «Διεθνές Έτος Φρούτων και Λαχανικών», η εταιρεία Eurocatering αποφάσισε την επέκταση του προγράμματος που υλοποιεί από το 2016, με την υποστήριξη 16 επιπλέον κοινωφελών φορέων.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέχεια της κοινωνικής δράσης που σχεδίασε και υλοποίησε μέσα από το λογαριασμό του Φρεσκούλη στο Instagram και με τη συμβολή της ΜΚΟ «Μπορούμε» στη δημιουργία της λίστας με τους φορείς, η εταιρεία προσέφερε συνολικά 18 τόνους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, καλύπτοντας τις ανάγκες 1.067 ωφελούμενων σε 16 κοινωφελείς φορείς.

Με την πολύτιμη συμμετοχή 12 αγαπητών προσώπων που έχουν σχέση με τη διατροφή όπως οι: Χρόνης Δαμαλάς, Μάνος Δημητρούλης, Έφη Κολοβέρου, Ανδρέας Λαγός, Γιάννης Λουκάκος, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Madame Ginger, Mamatsita, Απόστολος Ρουβάς, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Αγγελική Σπανού και η Ελένη Ψυχούλη το κοινό κλήθηκε να στηρίξει με την ψήφο του 12 από τους συνολικά 16 κοινωφελείς φορείς που περιλαμβάνονταν στη λίστα του Φρεσκούλη, με στόχο να δοθούν 12 αγκαλιές με φρούτα και λαχανικά, μια για κάθε μήνα του 2021, Διεθνούς Έτους Φρούτων και Λαχανικών.

Έτσι, τα 12 ιδρύματα που επιλέχθηκαν από το κοινό και τα οποία υποστήριξε μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας η εταιρεία, είναι:

  • η «Στέγη Νέων» των Παιδικών Χωριών SOS
  • η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα»
  • το Ίδρυμα για Παιδιά με Νοητική Υστέρηση «Μέριμνα»
  • το Άσυλο Ανιάτων Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων (ΙΠΧΠ)
  • ο Ξενώνας φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών «Φοίβη»
  • ο Σύλλογος Κοινωνικής και Συναισθηματικής Στήριξης Ανθρώπων με καρκίνο και των οικογενειών τους Πνοή Αγάπης
  • η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ-ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ Λάρισας
  • η Ιατρική Παρέμβασις MEDICAL INTERVENTION
  • το Οικοτροφείο Ελευθερία Σύλλογος γονέων κηδεμόνων και φίλων αυτιστικών ατόμων Νομού Λάρισας
  • το Χριστιανικό Στέκι Διακονίας της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Θεσσαλονίκης
  • η Κοινωνική Αλληλεγγύη – (Άσυλο Ανιάτων Πάτρας) «Η Αγία Ευφροσύνη»
  • η ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων Θεσσαλονίκης

Ωστόσο, κανένα ίδρυμα δεν εξαιρέθηκε από τη δράση στήριξης καθώς ο Φρεσκούλης τελικά προσέφερε φρούτα, λαχανικά και αυγά και στα επιπλέον 4 ιδρύματα που περιλαμβάνονταν στη λίστα και συγκεκριμένα στη Στέγη Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος», το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Πολύκαρπος», τον Οργανισμό «Πλησίον» και το Οικοτροφείο «Θάλπος».

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ