Διάβασε για το ζώδιό σου: 23 έως 29/8/2021

Η εβδομάδα που σε δοκιμάζει συναισθηματικά αλλά και σου δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τραύματα και να ασχοληθείς με σένα. Διάβασε για το ζώδιό σου: 23 έως 29/8/2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! 23 έως 29/8/2021

Σχέσεις με διαφορά ηλικίας, και χωρίς ένταση θα επικρατήσουν.

Υστερόγραφο, στις 23/8 η Αφροδίτη θα συναντηθεί με την όψη του τριγώνου με τον Κρόνο, ωριμάζεις, δεσμεύεσαι. Όλα κυλούν ομαλά, χωρίς σκαμπανεβάσματα.

Επηρεάζονται Ζυγοί και Υδροχόοι κυρίως και όσοι /ες έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς γύρω από την 8η μοίρα.

Υστερόγραφο, ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στις 25/8 σε οδηγεί σε θολό τοπίο, μην πάρεις ακόμα αποφάσεις. Μην ακυρώνεις και καταστάσεις.

Επηρεάζονται κυρίως οι μεταβλητοί, του γ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στα αντίστοιχα ζώδια και στους πλανήτες.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε αρκετά την προσωπική σας κατάσταση και να μιλήσετε για δέσμευση. Ευνοούνται κάθε είδους επαφές. Κριός β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις κόντρες με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Διλήμματα συνεργασιών. Κριός γ’ δεκαημέρου, βελτιώνονται οι σχέσεις σας με πρόσωπα κύρους και μπορείτε να βγείτε από επαγγελματικά αδιέξοδα. Η συναισθηματική σας κατάσταση παραμένει μπερδεμένη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ολοκληρώνετε συμφωνίες γύρω από εργασιακά ζητήματα και αυτό θα ωφελήσει αρκετά την επαγγελματική σας πορεία. Βελτιώνονται οι σχέσεις με συναδέλφους. Ταύρος β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε παρασκήνιο μέσα στον εργασιακό χώρο ή ακόμα και εσείς διαπιστώνετε κάποια μελανά σημεία που πρέπει να διορθωθούν. Προσοχή σε άτακτα έξοδα. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και έχετε ευκαιρίες να διορθώσετε λάθη η ακόμα και να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο. Μην βιαστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά σε θέματα σχέσεων και μιλάτε για επισημοποίηση και σταθερότητα. Συναισθηματική πληρότητα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις μέσα στον κοινωνικό χώρο που κινείστε και βγείτε από νοητά αδιέξοδα. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ζείτε έντονες συναισθηματικές στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά κρατήστε και μικρό καλάθι. Έλλειψη επικοινωνίας μερικές φορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίστε δυναμικά τις προκλήσεις της ερωτικής σας κατάστασης και προχωρήστε σε αναγκαία ξεκαθαρίσματα και νέες ενάρξεις. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ξεπεράστε πιθανά τραύματα του παρελθόντος και αποδεχτείτε τα λάθη σας, μην τα επαναλαμβάνετε. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση που μπορείτε να μιλάτε για προσωπική νίκη, παρά που ακόμα όλα τα εμπόδια δεν έχουν ξεπεραστεί. Συναισθηματικά πήγαινε έλα σας εξιτάρουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ασχολείστε περισσότερο με επαφές μέσα διαδικτύου και μπορείτε να βρείτε νέους συνεργάτες, αλλά και ένα νέο ενδιαφέρον. Έχετε χαμηλώσει τους τόνους. Λέοντα β΄δεκαημέρου, βρίσκεστε σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και προσπαθείτε να εγκλιματιστείτε, διατηρώντας τις ισορροπίες σας. Ξεκαθαρίσματα απαραίτητα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, έχετε βρει νέους τρόπους να κυνηγήσετε τις εξελίξεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο και θα τα καταφέρετε. Ο έρωτας παραμένει ακόμα μυστήριο.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  23 έως 29/8/2021 https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, μπορείτε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση αυτές τις μέρες, προχωρώντας σε νέες συμφωνίες. Συνεργάτες που σας στηρίζουν. Παρθένε β΄δεκαημέρου, προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς προκύπτουν έκτακτα έξοδα. συναισθηματικά αναζητάτε την ασφάλεια, την θεραπεία σε μια γνώριμη αγκαλιά. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, επαγγελματικά δικαιώνεστε αυτές τις μέρες, καθώς δέχεστε προτάσεις που αλλάζουν τελείως την επαγγελματική σας εικόνα. Συναισθηματικά νιώθετε το μπέρδεμα. Δεν είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, μιλάτε για επισημοποίηση, αναζητάτε τη δέσμευση, θέλετε τη σιγουριά μιας συναισθηματικής σχέσης. Μπορείτε Συνεργασίες με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  Ζυγός γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της συναισθηματικής σας κατάστασης με μυστικότητα και αποφεύγετε τις εξομολογήσεις. Προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από νοητά εμπόδια. Η επαγγελματική σας κατάσταση δικαιώνετε από μυστικούς συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, μηνύματα, ερωτικά καλέσματα και εξομολογήσεις γίνονται αυτές τις μέρες και νιώθετε να βελτιώνετε η συναισθηματική σας κατάσταση. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, νιώθετε ικανοποιημένοι για ένα ζήτημα συναισθηματικής φύσεως, ωστόσο ακόμα δεν είστε σίγουροι για τον άνθρωπο σας. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, στηρίζεστε αρκετά αυτό το διάστημα από φιλίες και ανθρώπους που σας εμπιστεύονται και για αυτό είστε πιο δεκτικοί σε τολμηρά επαγγελματικά ανοίγματα. Ο έρωτας παραμένει επικίνδυνος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, μπορείτε να δημιουργήσετε νέες φιλίες ή ακόμα και να προχωρήσετε σε μια άτυπη, ωστόσο, δέσμευση , και να νιώσετε ασφάλεια. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση παραμένει μυστήριο και για αυτό πρέπει να απεγκλωβιστείτε από οτιδήποτε τοξικό. Προσοχή σε τολμηρές οικονομικές αποφάσεις. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ευνοϊκές εξελίξεις γύρω από την οικονομική σας κατάσταση θα ζήσετε αυτές τις μέρες και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ερωτικές μάχες αναμένονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουείστε πιο σίγουροι τώρα για τις επαγγελματική σας κατάσταση, καθώς δέχεστε νέες προτάσεις που αξίζει να τις αποδεχτείτε. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, έχετε βιώσει προσωπικές κρίσεις και φυσικά έχετε αναγεννηθεί από τις στάχτες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, προχωράτε σε ευχάριστες αλλαγές που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας εικόνα. Επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ευνοούνται. Στην συναισθηματική σας κατάσταση θα αναζητήσετε σιγά σιγά τις λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αναγκαία ξεκαθαρίσματα οδηγούν σε σταθερότητα και συναισθηματική ανασφάλεια. Μπορείτε να δημιουργήσετε το περιβάλλον που σας ταιριάζει.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αναζητάτε νέους τρόπους προώθησης της δουλειάς σας για να βγείτε σιγά σιγά από τα αδιέξοδα. Προσωπικά διλήμματα συνεχίζονται. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, μυστικές επαγγελματικές συναντήσεις τώρα γίνονται και αυτό θα συμβάλλει θετικά στην μελλοντική σας εξέλιξη. Συναισθηματικά νιώθετε μπερδεμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, μυστικά συναισθήματα τρέφετε για ένα πρόσωπο και ίσως ήρθε η στιγμή να πείτε την αλήθεια σας. Συναισθηματική πληρότητα. Ιχθύ β΄ δεκαημέρο, οικονομικά νιώθετε ζημιωμένοι αυτό το διάστημα παρά που τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Διώξτε τις φοβίες σας. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, επαφές με νέους συνεργάτες θα αλλάξουν το επαγγελματικό σας προφίλ και θα προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις. Συναισθήματα νιώθετε το χάος. Είστε ευσυγκίνητοι.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! ζώδια Αύγουστος 2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ