Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Από 6 έως 12/9/2021

Με Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9, ξεκινάς την εβδομάδα και βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα σου. Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Από 6 έως 12/9/2021– Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της γης και του νερού, του β΄δεκαημέρου

Υστερόγραφο, στις 6/9 η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία ανάδρομο στον Υδροχόο σου λέει ναι, και πέφτεις στην αγκαλιά του/της αγαπημένου σου. Είσαι όμως σίγουρος/η ότι θέλεις να το ζήσεις (Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνα, την ίδια μέρα βοήθεια σου). To γ΄δεκαήμερο των ζωδίων επηρεάζεται.

Υστερόγραφο, στις 10/9, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού  και παθιάζεσαι εμμονή με το αντικείμενο του πόθου σου. Δεν ξέρω εάν το δείχνεις είναι σε αδυναμία!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μπορείτε να ζήσετε καυτές στιγμές με το ταίρι σας. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα. Κριός β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δίνει λύσεις σε εργασιακά θέματα, καθώς και οι σχέσεις σας με συναδέλφους ή ανωτέρους σας βελτιώνονται. Προτεραιότητα η φυσική σας κατάσταση. Κριός γ’ δεκαημέρου, πείτε ναι σε προτάσεις που ξεπηδούν μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Προσοχή σε επαφές με άτομα κύρους μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε τις εξωσυζυγικές δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η προσωπική σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και μπορείτε να έρθετε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Θυσιάστε το χρόνο σας για να βελτιώσετε την συναισθηματική σας κατάσταση. Ταύρος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί την ερωτική σας κατάσταση, μια που και νέα γνωριμία ενδέχεται να κάνετε, αλλά και να δεχτείτε δώρα από το ταίρι σας. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, προτάσεις να βγείτε από επαγγελματικά αδιέξοδα και να φανεί η αξία σας στο κοινωνικό σας περίγυρο. Σχέση με άτομο κύρους, πλουτώνιο. Επηρεάζεστε από πρόσωπα εξουσίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η τύχη θα ξεπηδήσει μέσα από τον εργασιακό σας χώρο και θα βελτιωθεί αρκετά η καθημερινότητα σας. Είστε πιο χαλαροί και απολαμβάνετε τις σχέσεις σας, καθώς εργάζεστε για τους στόχους σας. Πιθανή οικονομική ενίσχυση. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σας δώσει ξαφνικές θετικές εξελίξεις γύρω από οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακινήτων. Πιθανή συγκατοίκηση. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί αυτό το διάστημα, πιθανόν εμπλέκεστε και σε σχέση από απόσταση. Προσοχή όμως σε σκηνές ζήλιας. Έντονη καχυποψία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα και  θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας μια που θα έχετε νέα φλερτ. Σχέση με νεώτερο άτομο. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τα παιδιά σας. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σας διευκολύνει αρκετά σε  θέματα σπουδών, δικτύωσης μέσα από το διαδίκτυο, αλλά και θα φέρει νέες γνωριμίες. Επαφές με συγγενικά άτομα ευνοούνται. Πιθανή μετακίνηση ή αγορά νέου μεταφορικού μέσου. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, εδώ και καιρό κυνηγάτε μια ερωτική κατάσταση, που σας έχει βγάλει από τη ρουτίνα σας, όμως  έχετε χάσει τον έλεγχο. Υπάρχει ανταπόκριση και αυτό θα σας χαροποιεί, αλλά και θα σας τρομάζει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα συναισθηματικά, έρχεστε κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και θα γίνουν καυτές εξομολογήσεις. Μπαίνετε σε νέα σχέση.  Θέματα ακινήτων ευνοούνται. Λέοντα β΄δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σας ευνοήσει σε οικονομικά ζητήματα, μια που εμφανίζεται μια νέα πηγή εσόδων. Επίσης βγαίνετε από την ερωτική μιζέρια. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ζείτε φάση ερωτικής ανανέωσης, και είναι στο χέρι σας να διακρίνετε τον κατάλληλο σύντροφο. Εκπλήξεις γύρω από εργασιακά θέματα αναμένονται. Προσοχή σε υπογραφή συμβολαίων, συμφωνίες μέσα από το διαδίκτυο.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, φλερτ, ρομαντικά μηνύματα, ταξιδάκια αναψυχής σας χαρίζουν μια καλύτερη ψυχολογία και πιο άνετη καθημερινότητα. Ο έρωτας σας πλησιάζει επικίνδυνα. Παρθένε β΄δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα φέρει ευκαιρίες και θα βελτιωθεί η επαγγελματική σας, αλλά και προσωπική κατάσταση. Νέες συνεργασίες και γνωριμίες που υπόσχονται να σας διευκολύνουν και στηρίξουν συναισθηματικά. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει αρκετά και θα έχετε νέες δυνατές γνωριμίες. Η εργασιακή σας κατάσταση κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και αναμένεται προαγωγή και οικονομική άνοδος. Έχετε στήριξη από άτομα εξουσίας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση θα ευνοηθεί το επόμενο διάστημα, αρκεί να δείτε τις ευκαιρίες και να αποφύγετε τις σπατάλες. Καλύτερα εξελίσσονται και τα ερωτικά σας ζητήματα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μιλάει για μια  σχέση που σας καλύπτει συναισθηματικά, αλλά για κάποιο λόγο δεν θα θέλετε να φανερώσετε. Κρυφοί οικονομικοί πόροι. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε αρκετές προκλήσεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και θα προβληματιστείτε σημαντικά. Έντονη καταπίεση. Ωστόσο, ερωτική τύχη, στήριξη από άτομα νεώτερα. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε σε χαλαρή διάθεση, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ελκύετε αυτό που επιθυμείτε. Συναισθηματικές σχέσεις, οικονομική άνοδος. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα φέρει τύχη και εύνοια, κυρίως εάν δραστηριοποιείστε μέσα σε ομάδες. Φίλοι σας στηρίζουν. Ένα όνειρο σας γίνεται πραγματικότητα. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα οικογενειακά και ακινήτων. Οικονομικά θα ενισχυθείτε από μυστικές πηγές εσόδων. Νιώθετε όμως συναισθηματικά ευάλωτοι, καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Η ερωτική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, κρυφά μηνύματα, μυστικές συναντήσεις και ο έρωτας είναι παθιασμένος και κρύβετε τη χαρά σας. Θα ανανεωθείτε. Συναισθηματική πληρότητα.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μιλάει για ένα δυνατό επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ευκαιρίες για κοινωνική άνοδο.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις ερωτικές σπατάλες, κυρίως εάν συνδέεστε με άτομο που δεν είναι συνεπείς απέναντι σας. Τύχη έχετε , εφόσον δραστηριοποιείστε μέσα από το διαδίκτυο, σπουδάζετε και ασχολείστε με τις πωλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα ανανεωθείτε αυτές τις μέρες και θα είστε επίσης πιο αισιόδοξοι, δεκτικοί σε κάθε τι καινούργιοΕρωτικά σκιρτήματα αναμένονται. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο βοηθάει στο να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, δίνει τέλος σε νομικά προβλήματα και θα φέρει ερωτική αναγέννηση. Σχέση με άτομο από απόσταση. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς με τους συνεργάτες σας, γιατί μόνο έτσι θα διαφυλάξετε τις σχέσεις σας. Οικονομικά είστε πιο ευνοημένοι, καθώς μπορείτε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων που θα σας καλύψει αρκετά κενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, δέχεστε την εύνοια από άτομα εξουσίας και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να βγείτε από επαγγελματικά αδιέξοδα. Έρωτας με άτομο κύρους. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αγγίζει τα οικονομικά σας και θα ωφεληθείτε από άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα ή από ευνοϊκές ρυθμίσεις δανείων. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας ικανοποιήσει. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αντιμετωπίστε το παρασκήνιο και μην επηρεάζεστε από την γνώμη των τρίτων. Ακούστε την διαίσθηση σας. Τύχη σε νομικά ζητήματα, σχέσεις από απόσταση ευνοούνται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί αυτές τις μέρες, έχετε δηλαδή το πλεονέκτημα και διεκδικείτε το ταίρι σας με απόλυτη επιτυχία. Η ευτυχία είναι κοντά..σας πλησιάζει! Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αγγίζει το κομμάτι των σχέσεων και εκεί θα ζήσετε ευχάριστες εξελίξεις. Δέσμευση, επισημοποίηση, νέα γνωριμία  Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, αναγνωρίστε τα συναισθήματα σας και βγείτε από αδιέξοδες σκέψεις. Μυστικές συνομιλίες και  εξομολογήσεις. Αποφύγετε μόνο τους διαπληκτισμούς γύρω από οικονομικά ζητήματα. Σπατάλες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! Εβδομαδιαίες προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ