Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18 έως 24 Οκτωβρίου 2021. Η Πανσέληνος στον Κριό

Έφτασε η στιγμή της απελευθέρωσης, ανοίγει η πόρτα προς την ελευθερία, και δεν ακούς, τι λένε οι γύρω σου. Πρωτοστατείς, κάνεις κουμάντο στη ζωή σου. Παγώνει όμως το συναίσθημα μέσα σου. Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18 έως 24 Οκτωβρίου 2021. Η Πανσέληνος στον Κριό – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Η Πανσέληνος στον Κριό

Το γιομάτο Φεγγάρι στον Κριό, στις 20/10 θα σε βγάλει εκτός ορίων, θα χάσεις το μέτρο και θα θέλεις να γίνει το δικό σου, να κυριαρχήσεις στο περιβάλλον σου. Εάν βρεις εμπόδια, θα  γίνεις μνησίκακος και θα ζητάς εκδίκηση. Για μερικούς, έφτασε η στιγμή της απελευθέρωσης, ανοίγει η πόρτα προς την ελευθερία, και δεν ακούς, τι λένε οι γύρω σου. Πρωτοστατείς, κάνεις κουμάντο στη ζωή σου. Παγώνει όμως το συναίσθημα μέσα σου.

Υστερόγραφο,

Στις 19/10, ο Ερμής σε ορθή φορά από το ζώδιο του Ζυγού, απαιτεί να βρεις την ισορροπία, να νικήσεις την αναποφασιστικότητα. Παλεύεις να τα καταφέρεις.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του α΄δεκαημέρου γύρω από την 10η μοίρα.

Υστερόγραφο

στις 19/10 ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο, πλέον σε ορθή πορεία, μια εξαιρετική μέρα, για να προωθήσεις τα σχέδια σου, τύχη σε επιχειρηματικά σχέδια, μπορείς να πάρεις ρίσκα.

Επηρεάζεται περισσότερο ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 22η μοίρα.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, δίνεις προτεραιότητα σε οικονομικά ζητήματα και διεκδικείς την μερίδα του λέοντος σε κληρονομιές και αποκτήματα που μοιράζεσαι με τρίτους. Φόβοι έρχονται στην επιφάνεια, κυρίως γύρω από μια ερωτική κατάσταση.  Κριός β’ δεκαημέρου, επανασυνδέσεις με το ταίρι σου και ευκαιρίες ξεπηδούν για να καλύψεις αποστάσεις, συναισθηματικές ή μη. Ευνοείσαι αρκετά.  Κριός γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας φέρνει τα πάνω κάτω σε σχέσεις και συνεργασίες και παλεύεται να βρείτε το δίκιο σας και να μη χάσετε τα κεκτημένα σας. Πεισμώνετε αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, είστε σε φάση επισημοποίησης μιας συναισθηματικής ή επαγγελματικής σχέσης και αυτό μπορεί να σας αγχώνει. Φωτίζεται το παρασκήνιο.    Ταύρος β’ δεκαημέρου, επιστρέφετε ξανά στον εργασιακό σας χώρο και καλείστε εκ νέου, να αποδείξετε τις ικανότητες σας. Είσαι σε φάση ανοδική, αλλά υπάρχουν και ανατροπές. Στο χέρι σας να αποδεχτείτε τις αλλαγές με σοφία. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό σας φοβίζει καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα, άγχη, αγωνίες και νιώθετε άβολα. Επίσης, παρασκήνιο και αποκαλύψεις που θα σας βάλουν σε σκέψη. Έχετε τη δυνατότητα να ξεχάσετε τα κακώς κείμενα σε ζεστή αγκαλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα και θα πρέπει να προχωρήσετε σε επιλογές που σας εκφράζουν και όχι κουράζουν. Δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και συνεργαστείτε με το περιβάλλον σας. Πιθανόν, μετακινείστε σε ένα νέο εργασιακό χώρο. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ερωτικές επανασυνδέσεις θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα, μια που ξεκαθάρισε το τοπίο και είστε σε φάση να χαρείτε το αποτέλεσμα. Καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά σας ή νεώτερα άτομα. Επιχειρηματικά σχέδια ξεκινάνε πάλι. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό αλλάζει τελείως τα σχέδια σας και μαζί με νέους συνεργάτες μπορείτε να φτάσετε σε επιτυχή ολοκλήρωση. Νιώθετε όμως άγχος, και ίσως υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Η Πανσέληνος στον Κριό

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, διανύετε μια φάση ερωτικών ξεκαθαρισμάτων και αυτό σας δίνει ευκαιρίες για μια νέα επιλογή, να προχωρήσετε προς μια νέα σχέση. Επιχειρηματικά σχέδια θα σας απασχολήσουν. Κέρδη από τυχερά παίγνια. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, συναισθηματικές επανασυνδέσεις που σας ταλανίζουν και μερικοί απ΄εσάς θα προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις. Ακολουθήστε τη λογική. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό θα σας βγάλει, αιφνίδια από έναν επαγγελματικό χώρο και θα αισθανθείτε ανασφάλεια, φόβο. Ωστόσο, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας “σπίτι” και να αλλάξετε τη ζωή σας, δια παντός.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αναζητάτε πλέον την ασφάλεια και την συναισθηματική στήριξη σε οικείο περιβάλλον και αποφεύγετε τα ρίσκα. Νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, πιθανόν ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση. Πιθανή δέσμευση για μερικούς. Λέοντα β΄δεκαημέρου, επανασύνδεση με άτομο που δεν ταυτίζεται με τις συνηθισμένες επιλογές σας, ωστόσο θέλετε να κατασταλάξατε. Γνωρίζετε πλέον πως να αποφεύγετε τις ερωτικές κακουχίες. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό σας δίνει τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από μια δυσάρεστη καθημερινότητα ή να αρπάξετε ευκαιρίες που υπόσχονται επαγγελματική καταξίωση. Ζείτε φάση ανοδική, υπάρχει όμως ανταγωνισμός.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε με τις σπουδές, θα οργανώσετε την καθημερινότητα σας και έτσι θα μπορέσετε να βγείτε από πιθανές σκέψεις που σας ταλανίζουν. Μπορείτε να επιβληθείτε το περιβάλλον σας. Παρθένε β΄δεκαημέρου, είστε πλέον αποφασισμένοι να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και να φύγετε από τοξικές καταστάσεις. Ο έρωτας παύει να είναι μονόπλευρος. Επιστροφή χρημάτων ή σε μια προηγούμενη απασχόληση. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Κριό θα σας πιέσει ψυχολογικά, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια οικονομικά λάθη, ερωτικές ατασθαλίες και γενικά νιώθετε μετέωροι. Σταδιακά θα βρείτε τα πατήματά σας.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση εργασιακής αναζήτησης και τώρα μπορεί να βρεθεί μια νέα πηγή εσόδων, και ίσως δοκιμαστείτε, γιατί πρέπει να ταξιδέψετε, να αλλάξετε περιβάλλον.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, διανύετε φάση οριστικών ξεκαθαρισμάτων και θα μπείτε πιο δυναμικά σε μια νέα κατάσταση και παρά τις προκλήσεις. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.    Ζυγός γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Κριό και μέσα από τρανταχτές πιέσεις θα αποτυπώσει την πραγματική επαγγελματική ή προσωπική σας κατάσταση και θα νιώσετε φόβο ή θυμό..Μπορείτε όμως να ορθοποδήσετε, εκμεταλλευτείτε προτάσεις που θα σκάσουν τώρα στο τραπέζι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση επαναξιολόγησης της χρονιάς που πέρασες, και παρά τις δοκιμασίες, έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να μεταμορφωθείτε. Είστε σε τελικό στάδιο απελευθέρωσης. Συνεχίζονται οι πιέσεις από πρόσωπα του οικογενειακού σας κύκλου. Σκορπιός β΄δεκαημέρου, μυστικές συνομιλίες και ερωτικές “διαπραγματεύσεις” συνεχίζονται και είστε ακόμα σε δίλημμα. Έρχεστε όμως, όλο και πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Μεταφυσική εξέλιξη. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό σας βγάζει από ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον και έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να ταξιδέψετε μόνοι σας, χωρίς παρεμβολές και σιγά σιγά να διαπρέψετε. Κόντρες με το “φιλικό” σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, διανύετε φάση παραγωγικής εσωστρέφειας και διακρίνετε την ήρα από το στάρι. Παρασκήνιο μέσα στον εργασιακό χώρο. Ερωτικές κόντρες, απιστίες ή σχέση με άτομο που δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά του. Τοξότη β’ δεκαημέρου, επανασυνδέεστε με φίλους, ή με μια ομάδα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα και θα πάρετε τα πάνω σας. Προχωράτε με αισιοδοξία τα σχέδια σας. Συζητήσεις γύρω από νέους στόχους. Φλερτ μέσα στον φιλικό κύκλο. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό θα ευνοήσει την ερωτική σας κατάσταση, αλλά και την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Σχέσεις με νεώτερα άτομα ή τα παιδιά σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Οικονομικά πάρε δώσε, έχετε έσοδα αλλά και έξοδα. Εμπιστευτείτε ένα φιλικό πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουμπαίνετε δυναμικά σε ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων και είστε αποφασισμένοι να ξεχωρίσετε, να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Θα καταφέρετε να λάμψετε. Ερωτικά ευνοείστε αρκετά. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, επανασυνδέεστε με πρόσωπα εξουσίας, που μπορούν να σας βοηθήσουν, παρά τις εξωγενείς συνθήκες. Είστε σε φάση ανοδική. Συναισθηματικά θα δεσμευτείτε. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Κριό θα σας δώσει τη δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας “σπιτικό” και αυτό θα δυσαρεστήσει το περιβάλλον σας. Εντάσεις σε σχέσεις με έντονο το στοιχείο της χειραγώγησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, έχετε νέους στόχους και σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας σας βοηθάνε να ανεβείτε κοινωνικά, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες. Υπερβολική κούραση. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, θετικά μηνύματα μπορείτε τώρα να λάβετε γύρω από νομικά ζητήματα, σπουδές, και σχέσεις με άτομα που μένουν σε διαφορετική πόλη, ή δεν ταυτίζονται με τις μέχρι πρότινος επιλογές σας. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στον Κριό θα σας δώσει ευκαιρίες να αναπτύξετε την δουλειά σας, να έρθετε σε επαφή με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να βρείτε την ισορροπία σας ή έναν νέο τρόπο σκέψης. Περνάτε όμως και ώρες προσωπικής αμφισβήτησης.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε προς νέους προορισμούς, αλλάζει τελείως το περιβάλλον σας και η επαγγελματική, κοινωνική σας κατάσταση. Συνεργασίες, σχέσεις με άτομα από απόσταση. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, επανασυνδέσεις με πρόσωπα που έχετε κοινά συμφέροντα και πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Οδηγείστε σε νέα συμπεράσματα. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό στερεί μια πηγή εσόδων ή αλλάζει το εργασιακό σας κλίμα και θα πρέπει να ανατρέξετε προς νέες κατευθύνσεις. Ανάγκη για εσωτερική, πνευματική εργασία. Φιλανθρωπία.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ