Ζώδια 5 έως 21 Νοεμβρίου 2021. Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στον Ταύρο

Ξεκινά εβδομάδα που θα κάνει τη ζημιά με την Πανσέληνο. Αφαιρεί προσκολλήσεις, τα δεδομένα σου, γιατί πρέπει να πορευτείς μόνος χωρίς βοήθεια. Ζώδια 5 έως 21 Νοεμβρίου 2021. Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στον Ταύρο – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα ΤανταλίδουΚαι μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ξεκινά εβδομάδα που θα κάνει τη ζημιά με την Πανσέληνο, Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, στις 19/11, Αφαιρεί προσκολήσεις, τα δεδομένα σου, γιατί αναγκαστικά πρέπει να πορευτείς μόνος χωρίς βοήθεια. Νιώθεις μετέωρος, χάνεις το σίγουρο, το δεδομένο.

Υστερόγραφο,

Στις 17/11 ο Άρης  από τον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, σε κάνει επαναστάτη, θέλεις να τα βγεις από τα κουτάκια σου, ίσως τα καταφέρεις, αλλά είσαι απρόσεκτος, κάνεις ζημιές.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του β δεκαημέρου γύρω από την 12η μοίρα.

Υστερόγραφο

Στις 19/11 η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο θα προσπαθήσει να σου γλυκάνει το χάπι κάτι θα πάρεις δεν είσαι τελείως χαμένος…

Επηρεάζονται τα ζώδια του νερού και της γης, γεννημένοι αρχές β’ δεκαημέρου, αρχές γ’, γύρω από την 12η μοίρα.

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση που μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τα του οίκου σας και να βγείτε από τοξικές φιλικές σχέσεις. Υποστηρίζεστε από νέο φιλικό κύκλο. Κριός β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευέξαπτοι και απρόσεκτοι αυτό το διάστημα και ίσως δημιουργήσετε καταστάσεις που δε μπορείτε να ελέγξετε. Ευκαιρίες προκύπτουν από πρόσωπα εξουσίας που σας στηρίζουν. Κριός γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση, πιθανόν να πρέπει να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Ρήξεις αναμένονται σε επαγγελματικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, τίποτα δεν σας χαρίζεται εύκολα αυτό το διάστημα, ίσως έχετε την ευκαιρία όμως να ξεχωρίσετε, μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έρωτας με άτομο μεγαλύτερο. Ταύρος β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις εντάσεις και του διαπληκτισμούς, μπείτε καλύτερα σε καραντίνα για να κερδίσετε χρόνο. Επικοινωνία με άτομο διαφορετικής κουλτούρας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή έκλειψη στο δεκαήμερο σας τονίζει θέματα φυσικής κατάστασης, προσέξτε τον εαυτό σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Ρήξεις αλλά και νέες προσωπικές εκκινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας και να δείτε πιο σοβαρά θέματα σπουδών και επαφές με ανώτερα Ιδρύματα. Πιθανόν ταξίδια που μπορούν να σας καταξιώσουν. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις εντάσεις μέσα στον χώρο εργασίας, πιθανόν να δυσαρεστήσετε τους ανωτέρους σας και να χάσετε προνόμια. Προσοχή σε θέματα υγείας. Οικονομική διευκόλυνση από δάνεια, επαφές με Τράπεζες. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος , Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα σας φέρει φόβους, ανησυχίες και γενικά θα πέσει η ψυχολογία σας. Προσοχή στο παρασκήνιο και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε με την προσωπική σας κατάσταση , και πειραματιστείτε με νέες γνωριμίες. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ερωτικά διλήμματα, πισωγυρίσματα και τελικές ρήξεις, καθώς προκύπτουν νέες επιλογές που σας φαίνονται πιο δελεαστικές. Νέα σχέση. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα ωφελήσει τις επαφές σας και μπαίνετε σε έναν νέο φιλικό κύκλο και ένα όνειρο σας τώρα πραγματοποιείται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, πρέπει να πάρετε γενναίες αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε την προσωπική σας κατάσταση. Συνεργασίες τώρα τεστάρονται. Λέοντα β΄δεκαημέρου,  προσοχή στον τρόπο που θα αντιδράσετε σε καταστάσεις και ανθρώπους που θα ξεσπάνε μπροστά σας καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος των οριστικών ρήξεων. Επιτυχία σε εργασιακά θέματα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα σας πιέσει για να βγείτε από δυσλειτουργικές σχέσεις και θα ακυρωθεί μια επαγγελματική η προσωπική κατάσταση. Οριστικά αντίο θα σας λυτρώσουν.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, είστε περισσότερο προσκολλημένοι στην καθημερινότητα σας και θα ακολουθήσετε ένα νέο πρόγραμμα που θα βοηθήσει να αποβάλλεται το άγχος.  Εργασιακός φόρτος αναμένεται. Αλλαγή στον τρόπο διατροφής. Παρθένε β΄δεκαημέρου,  αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις, τις εκρηκτικές συζητήσεις και τα ερωτικά μπερδέματα. Δυναμικές εκκινήσεις μέσα από το διαδίκτυο ή σχετικά με μια σχέση που εξελίσσεται από απόσταση. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα σας απελευθερώσει από μια κατάσταση εγκλωβισμού και θα προχωρήσετε προς απελευθερωτικές επιλογές.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αποφύγετε ότι σας κρατά δέσμιο σε μια κατάσταση που δεν σας ταιριάζει, κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας. Η ερωτική σας ζωή προβλέπει σχέση με  άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις άσκοπες αλλαγές, καθώς προβλέπονται έξοδα από το πουθενά. Ευνοείστε όμως σε οικογενειακά ζητήματα, καθώς και συζητήσεις προκύπτουν γύρω από μια συντροφική σχέση. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα δημιουργήσει ψυχολογικά κενά, πιθανόν πιέζεστε λόγω κακής διαχείρισης κοινού χρήματος ή από μια σχέση τοξική. Πρέπει να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, θέλετε να προχωρήσετε σε νέες εκκινήσεις, αλλά οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας πάνε αρκετά πίσω. Αποφύγετε να αγχώνεστε. Μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο, ξαφνική γνωριμία. Σκορπιός β΄δεκαημέρου, εκπλήξεις σας επιφυλάσσει το σύμπαν και ετοιμαστείτε να σοκαριστείτε ευχάριστα ή δυσάρεστα. Επαγγελματική επιτυχία προκύπτει. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα σας αναγκάσει να πείτε οριστικά αντίο και θα προχωρήσετε προς νέες εκκινήσεις. Αφαιρείται από τη ζωή σας οτιδήποτε δυσλειτουργικό. Αισθάνεστε όμως ανασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, σιγά σιγά ξεκινάτε να βάζετε σε τάξη τα σχέδια σας και να γίνεστε πιο “επαγγελματίες”. Οικονομική ανάταση αλλά και πολλά έξοδα. Μια σχέση αξιολογείται. Τοξότη β’ δεκαημέρου, περιμένετε απρόβλεπτα έξοδα που θα σας εκνευρίσουν και βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Η ερωτική σας κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα σας αναστατώσει, αλλά φέρει νέες εκκινήσεις στον εργασιακό σας χώρο. Θέματα υγείας και καθημερινότητας σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουαντιμετωπίζετε με υπευθυνότητα την επαγγελματική σας κατάσταση, και θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Αξιολογείστε ξανά την προσωπική σας κατάσταση. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις κόντρες μέσα στον φιλικό σας κύκλο και μείνετε σε ισορροπία. Κυνηγήστε με διαφορετικό τρόπο τα σχέδια σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα φέρει καλά νέα από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θέλετε και θα έχετε ξεκαθαρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, έχετε μια σιγουριά αυτό το διάστημα και αναζητάτε την ασφάλεια μέσα σας. Μυστικές σχέσεις, συνομιλίες σας αναστατώνουν. Υδροχόε β΄δεκαημέρου, αποφύγετε τις κόντρες και οτιδήποτε, οποιονδήποτε σας εκνευρίζει και προστατέψετε έτσι τα κεκτημένα σας. Σχέση μυστική.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα σας βάλει να αναρωτηθείτε για το περιβάλλον σας και ίσως διαταράξει την επαγγελματική σας εικόνα. Κόντρες με πρόσωπο εξουσίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, αναζητήστε νέους τρόπους επικοινωνίας με το περιβάλλον σας και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Σχέση με άτομο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ο έρωτας σας φωνάζει από μακριά και πρέπει να σπάσετε δεσμά, να ανοίξετε τα όρια σας για να το ζήσετε. Φιλική σχέση σας εντυπωσιάζει. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο αλλάζει θεαματικά τον τρόπο σκέψης σας, πιθανόν νέα συμφωνία που θα σας βοηθήσει στην προώθηση των σχεδίων σας. Αλλαγή μεταφορικού μέσου. Εργασία μέσα από το διαδίκτυο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ