Ζώδια 25 έως 31 Οκτωβρίου 2021. Ο Άρης στον Σκορπιό.

Μια κλαις μια γελάς, μια κατάσταση πολέμου βιώνεις αυτή την εβδομάδα. Ζώδια 25 έως 31 Οκτωβρίου 2021. Ο Άρης στον Σκορπιό. – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Ο Άρης στον Σκορπιό

Υστερόγραφο,

Στις 30/10 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο που κυριαρχεί, κατά την παραδοσιακή Αστρολογία, τον Σκορπιό και είναι πανίσχυρος, αλλά έχει και “πολεμική”διάθεση. Θέλει να σε βασανίσει.

Υστερόγραφο

Στις 27/10 η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπερδεύει το όνειρο με την πραγματικότητα. Μπορείς όμως και να βγεις από τη λήθη.

Επηρεάζεται περισσότερο ο μεταβλητός σταυρός , Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι , Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου γύρω από την 2Ο μοίρα.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο you tube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, έχεις τσαλαπατήσει αρκετά το εγώ σου και νιώθει πως δεν αντέχεις άλλο  τις πιέσεις, για αυτό και το Σύμπαν σε βάζει σε θερμή ερωτική αγκαλιά πρόσεξε μην καείς. Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν. Κριός β’ δεκαημέρου,συνεχίζονται τα ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές σχέσεις και αυτό σας κάνει να δυσανασχετείτε και ίσως χάνετε μερικές φορές την ισορροπία σας. Κριός γ’ δεκαημέρου, μπορείτε να ξεπεράσετε τις ερωτικές προκλήσεις με την παρέα καλών φίλων. Επίσης μην ζητάτε το απόλυτο. Υπερβολές εάν ταξιδεύετε, περίεργες συνομιλίες με άτομο διαφορετικής κουλτούρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, έρχεστε σε συχνή αντιπαράθεση με τους δικούς σας ανθρώπους ή με άτομα που συνηθίζουν να σας πηγαίνουν κόντρα . Περιορισμός ελευθερίας. Ταύρος β’ δεκαημέρου, αναπτερώνεται το ηθικό σας, όσο σκέφτεστε τι μπορείτε να καταφέρετε στον νέο εργασιακό σας χώρο. Ανακατατάξεις που σας ξυπνούν, σας αφυπνίζουν. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, Νιώθετε πως μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, με τη δύναμη της Πίστης, ή ακόμα και των πλανητών. Πρόσωπα εξουσίας σας δίνουν υποσχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  η εργασιακή σας ζωή θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα, προσοχή σε διαμάχες και συναδελφικές κόντρες. Αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες, προσοχή σε μετακινήσεις. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή συνεχίζει να σας απασχολεί, και διανύετε φάση οριστικών ξεκαθαρισμάτων. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  αποφύγετε τις ερωτικές εξιδανικεύσεις και αγκαλιάστε το τώρα, το παρόν. προσοχή σε οικονομικές ατασθαλίες. Πρόσωπα εξουσίας σας οδηγούν σε θολό τοπίο. Κρατείστε μικρό καλάθι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,διανύετε μια φάση ερωτικών μπερδεμάτων και είστε έτοιμοι να ανταποδώσετε τα χτυπήματα που έχετε δεχτεί. Βρίσκετε τον εαυτό σας ή μπαίνετε σε κρίση.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, επανέρχονται στο προσκήνιο οικογενειακά ζητήματα και αυτό γεννά κάποιο επιπρόσθετο άγχος. Η συναισθηματική σας ζωή οδηγεί σε διλήμματα. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση κρύβει παγίδες και καλό είναι να προετοιμαστείτε για κόντρες ή ακόμα και πισώπλατα μαχαιρώματα. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Οικονομική ενίσχυση από κρατικά ιδρύματα.  Αυξημένη λίμπιντο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η καθημερινότητα σας μπορεί και να σας εξουδετερώνει και να μην αισθάνεστε οικεία, ούτε και μέσα στο σπίτι σας. Κόντρες, εντάσεις με άτομα της οικογενείας σας. Λέοντα β΄δεκαημέρου, επιστροφή σε οικείο έδαφος, επανασύνδεση με άτομα που σας στηρίζουν και νιώθετε σαν το σπίτι σας. Ταξιδάκια, συζητήσεις μέσα από το διαδίκτυο, έντονο φλερτ. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, δίνετε ευκαιρίες σε έναν έρωτα που σας έχει απογοητεύσει στο παρελθόν και αυτό θα σας τονώσει τώρα , αλλά δυσαρεστήσει αργότερα. Προσοχή σε ερωτικές υπερβολές. Επαγγελματικές ευκαιρίες.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, έντονη κινητικότητα και, μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε μέσα στο διαδίκτυο και να αναπτύξετε την επιχείρηση σας. Φλερτ, επαφές με άτομα που σας τονώνουν, περνάτε καλά. Προσοχή σε μετακινήσεις. Παρθένε β΄δεκαημέρου, σιγά σιγά θα βρείτε την αξία σας και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Νέα πηγή εσόδων. Οικονομική αλλά ηθική ανάταση. Προτάσεις για επανασυνδέσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως έχετε εξαπατηθεί από το ταίρι σας ή ακόμα και μερικοί απ΄εσάς είστε σε ερωτικό νιρβάνα. Ξεκαθαρίσματα δεν προβλέπονται.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, έκτακτα έξοδα μπορεί να προκύψουν και πιέζεστε αρκετά να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Μπορεί να χαθεί μια πηγή εσόδων. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έχετε πέσει σε περισυλλογή, καθώς επανεκτιμάτε όλες τις σχέσεις σας και είστε σχεδόν έτοιμοι για ξεκαθαρίσματα. Προτάσεις για νέες συνεργασίες αναμένονται.  Ζυγός γ’ δεκαημέρου,ταξιδεύετε να βρεθείτε κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε μπαταρίες. Αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, μπαίνετε σε δράση αυτές τις μέρες και παρά τον περιορισμό και τις προκλήσεις, νιώθετε πως τίποτα δεν μπορεί να αναχαιτίσει την πορεία σας. Μεταμορφωθείτε. Σκορπιός β΄δεκαημέρου, είστε σε φάση ξεκαθαρισμάτων, γνωρίζετε το παρασκήνιο και αναρωτιέστε πως θα βγείτε από μια τοξική κατάσταση. Αναζητάτε λύσεις.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  οικονομική ενίσχυση προβλέπεται αυτό το διάστημα είτε από προσωπική απασχόληση είτε από επιχορηγήσεις, επιστροφές δανείων. Αποφύγετε τις ερωτικές εξιδανικεύσεις. Περπατάτε σε κινούμενο έδαφος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, έντονη καχυποψία και φόβος για το μέλλον μπορεί να σας διακατέχει, όμως είναι στο χέρι σας να μετουσιώσετε το αρνητικό σε θετικό. Παρασκήνιο σε ερωτικά ζητήματα. Τοξότη β’ δεκαημέρου, δημιουργείτε σιγά σιγά έναν νέο κύκλο επαφών και παίρνετε ικανοποίηση. Θετικές εξελίξεις σε σχέδια. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε να εμπιστευτείτε τα συναισθήματα σας σε άτομο που σας έχει πληγώσει στο παρελθόν. Οικονομικές ατασθαλίες αναμένονται. Θετική παρουσία μέσα στο διαδίκτυο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, κινηθείτε πιο δυναμικά μέσα σε μια ομάδα, και αναδείξτε τα ταλέντα σας. Έντονος ανταγωνισμός. Φλερτ με φιλικό πρόσωπο. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση αξιολόγησης των επαγγελματικών σας επιλογών και αυτο σας πιέζει εσωτερικά. Συνεχίζονται τα διλήμματα. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή παραμένει ενδιαφέρουσα, εάν και κρυφή, και αυτό θα σας ανανεώσει. Μετακινήσεις και μυστικές συμφωνίες ευνοούν τα σχέδια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η επαγγελματική σας κατάσταση φέρνει ανησυχίες, καθώς συγκρούεστε με άτομα που θέλουν να επιβάλλουν τη γνώμη τους. Παράνομες σχέσεις, ζήλια. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, τρέχει η σκέψη σας σε άτομο που βρίσκετε σε “απόσταση” και νιώθετε πως πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Κινηθείτε με αισιοδοξία. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ευχάριστες εξελίξεις βιώνετε, καθώς άτομα που συνδέονται μαζί σας, ανοίγουν κλειστές πόρτες και εμφανίζονται ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Φλερτ μέσα στον φιλικό σας κύκλο και μπερδεύεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση παραμένει μπερδεμένη, μια που το άτομο σας , κρατάει απόσταση και δεν ανοίγει τα χαρτιά του. Ταξιδεύετε. Δώστε προτεραιότητα σε σπουδές και νομικά ζητήματα. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ασχολείστε αρκετά με τα οικονομικά σας ζητήματα και μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή  και να συνθηκολογήσετε με τα άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία. Έρωτας σας βασανίζει. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, αποφύγετε τις ερωτικές εξιδανικεύσεις και μην παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας. Ζείτε το τώρα, χωρίς προσδοκίες. Τύχη, στήριξη λαμβάνετε από κρυφό σύμμαχο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ