Έτσι θα κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί όλη την ημέρα

Πολλές φορές σου έχει τύχει να ετοιμάζεσαι για έξοδο, να λούζεσαι στο άρωμα και μετά από μία ώρα το πολύ, να έχει εξαφανιστεί! Έτσι θα κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί όλη την ημέρα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Είναι γεγονός ότι το άρωμα είναι το σήμα κατατεθέν στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Μπορεί να την απογειώσει και να της δώσει μια πιο ελκυστική νότα που την κάνει ακαταμάχητη!

Πολλές φορές όμως σου έχει τύχει να ετοιμάζεσαι για έξοδο, να λούζεσαι στο άρωμα και μετά από μία ώρα το πολύ, να έχει εξαφανιστεί!

Φταίει άραγε το άρωμα που έδωσες τον μισό σου μισθό για να το αγοράσεις ή μήπως παραλείπεις κάποια βασικά βήματα;

Συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο και θα μάθεις σύντομα την απάντηση!

  1. Μην ξεχνάς να ενυδατώνεσαι

Το μεγαλύτερο μυστικό για να κρατήσει το άρωμά σου για ώρες είναι να φροντίζεις να κρατάς τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας σου.

Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι η σχολαστική ενυδάτωση. Μην βαριέσαι να βάλεις κρέμα σώματος μετά το μπάνιο!

Μεταξύ μας, μόλις βγεις από τη μπανιέρα πιάνεις το κινητό και χαζεύεις στα social και στα φρουτάκια NetBet. Προσπάθησε να κάνεις λίγο πιο γρήγορα και τρέξε για ενυδάτωση!

Unsplash
  1. Βάλε άρωμα στα σωστά σημεία

Τελικά και το να βάλεις άρωμα έχει την στρατηγική του! Δεν το ήξερες; Κακώς!

Το άρωμα κρύβει από πίσω του μια μεγάλη επιστήμη που βασίζεται στην θερμοκρασία του σώματος!

Υπάρχει ένας απαράβατος κανόνας που λέει ότι για να έχει το άρωμα μεγαλύτερη διάρκεια πρέπει να το ψεκάζεις στα σημεία του σώματος που διατηρούν τη θερμότητα.

Εδώ θα μάθεις ποια είναι ακριβώς αυτά τα σημεία! Βγάλε χαρτί και μολύβι και κράτα σημειώσεις!

Οι κλειδώσεις των χεριών αλλά και των ποδιών είναι το βασικότερο σημείο που πρέπει να ψεκάζεις. Έπειτα οι καρποί, η βάση του λαιμού και απαραίτητα πίσω από τα αυτιά!

  1. Τα αρώματα έχουν ένα προσδόκιμο ζωής

Ένα ακριβό άρωμα είναι σίγουρα μια επένδυση! Όμως όσο κι αν θέλουμε να κάνουμε οικονομία για να μην τα τελειώσουμε, πρέπει να τα καταναλώσουμε γιατί αν περάσει καιρός χάνουν την έντασή τους!

Έτσι είναι πολύ πιθανόν να νιώθεις ότι το άρωμά σου ξεθυμαίνει λίγη ώρα αφού το φορέσεις γιατί πολύ απλά ήρθε η ώρα να… πάρει σύνταξη!

Μπορείς να καταλάβεις αν το άρωμά σου είναι για απόσυρση από το χρώμα του. Αν αρχίσει τα αλλοιώνεται, τότε αυτό είναι ένα δείγμα ότι τα εκχυλίσματα που έχει μέσα έχουν λήξει.

Unplash
  1. Μήπως απλά δεν το μυρίζεις εσύ;

Σε όλους μας έχει τύχει έστω και μια φορά να βγούμε έξω και όλοι να εξυμνούν το άρωμά μας, αλλά εμείς να μην μυρίζουμε τίποτα!

Πολλές φορές αναρωτήθηκε ο καθένας μας που μπορεί να οφείλεται αυτό και η απάντηση είναι πολύ απλή!

Η δύναμη της συνήθειας! Αν έχεις ένα άρωμα που το θεωρείς ως την προσωπική σου υπογραφή και το φοράς 365 μέρες τον χρόνο, υπάρχει η πιθανότητα να έχεις αποκτήσει αοσμία στο άρωμά σου!

Πολύ απλά η μύτη σου έχει συνηθίσει να το μυρίζει κάθε μέρα που πλέον δεν το μυρίζει!

Αν θες να το αποφύγεις αυτό, μπορείς να αλλάζεις αρώματα και να έχεις μια ποικιλία! Είναι ο μόνος τρόπος για να ξαφνιάσεις λίγο τη μύτη σου!

Κλείνοντας

Τα αρώματα αναμφισβήτητα είναι το Α και το Ω στην γυναικεία αλλά και στην ανδρική εμφάνιση!

Είναι μια καλή επένδυση που αν ξέρεις να την αξιοποιήσεις σωστά θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ