Τι λένε τα ζώδια αυτή την εβδομάδα;

Με Νέα Σελήνη στις 1/2/2022 στο ζώδιο του Ουρανού , τον Υδροχόο και ζεις ανατροπές, έτσι ξαφνικά ουρανοκατέβατα. Τι λένε τα ζώδια αυτή την εβδομάδα; – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Μπορεί και να είχες βαλτώσει. Ο Κρόνος παρέα με την Νέα Σελήνη , λέει πως το ρίσκο έχει το τίμημα του.. θα πληρώσεις για να ελευθερωθείς.

επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός , β δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι.

Υστερόγραφο, στις 4/2/22 ο Ερμής μπαίνει σε ορθή φορά , στον Αιγόκερω και αυτό σε ταρακουνάει.. ξαφνικά συνειδητοποιείς πολλά..  αποκαλύψεις που σε επηρεάζουν..

επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γ΄ δεκαημέρου.

Υστερόγραφο,  η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω. . μπαίνεις σε φάση δέσμευσης .. αναζητάς κάτι σοβαρό..

Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια της γης και του νερού.

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, διανύετε φάση επαγγελματικής ανόδου και είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες . Δυναμικά ανοίγματα αλλά και επαφή με την διαίσθηση σας. Μυστική στήριξη .    Κριός β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει νέα ξεκινήματα, όπου μπορείτε να αποδείξετε την ισχύ σας και να δεχτείτε τη στήριξη του περιβάλλοντος σας. Μια φιλική σχέση αλλάζει μορφή.   Κριός γ’ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Ερμή  στον Αιγόκερω θα φέρει εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, γίνονται ξεκαθαρίσματα. Σχέση με άτομο κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ευνοείστε από άτομα του φιλικού σας κύκλου και αυτό θα σας δώσει το κίνητρο να προχωρήσετε προς νέες κοινές επιλογές. Δραστηριοποίηση μέσα σε μια κοινωνική οργάνωση, ομαδική κινητοποίηση. Δημόσιες σχέσεις. Ταύρος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα δημιουργήσει νέες υποχρεώσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Φιλόδοξα σχέδια όμως τώρα πραγματοποιούνται, κάτω από δύσκολες συνθήκες.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  η ορθή φορά του Ερμή στον Αιγόκερω τακτοποιεί εκκρεμότητες με το νόμο αλλά και θέματα σπουδών. Ταξίδια τώρα μπορεί να πραγματοποιηθούν με μεγαλύτερη ευκολία. Σχέση με άτομο από απόσταση αναζωπυρώνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, διευκολύνεστε αρκετά μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, και δέχεστε προτάσεις από άτομα κύρους. Προσωπικές συμπάθειες οδηγούν σε άνοδο. Σχέση μέσα στον επαγγελματικό χώρο.    Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόο υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε μακρινούς προορισμούς. Ξεκινάει ένα καινούργιο ταξίδι , όπου μπορείτε να ορίσετε τους νέους σας στόχους.  Γνωριμία με άτομο διαφορετικής κουλτούρας.    Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  η ορθή φορά του Ερμή στον Αιγόκερω θα τακτοποιήσει εκκρεμότητες οικονομικές, και θα αποφορτιστείτε από εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας. Εξελίξεις γύρω από τον έρωτα να περιμένετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε αυτό το διάστημα και να ψυχαγωγήσετε τον εαυτό σας.. Σπουδές , σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ευνοούνται.      Καρκίνος β’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας φέρει κοντά στο πρόσωπο που σας μαγεύει,  και ίσως νιώσετε ότι αγαπάτε πρώτη φορά. Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  η ορθή φορά του Ερμή στον Αιγόκερω θα σας επανασυνδέσει με το άτομο που είναι σφηνωμένο στο μυαλό σας και όχι μόνο. Συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ζητήματα αναμένονται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ερωτικά πήγαινε έλα που έχουν όμως ένα βάθος , θα ζήσετε αυτό το διάστημα και αποχωρίζεστε τα στερεότυπα. Μια σχέση ξεκινά που τείνει να σας αλλάξει τη ζωή. Λέοντα β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας, σημαίνει την έναρξη μιας σοβαρής σχέσης ή συνεργασίας. Μπαίνετε στα βαθιά αλλά και ωριμάζετε. Περισσότερες υποχρεώσεις.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  η ορθή φορά του Ερμή στον Αιγόκερω σας γυρνάει πίσω, σε ένα οικείο περιβάλλον, όπου θα γίνουν επανασυνδέσεις. Εργασιακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ζείτε μια ονειρική φάση και είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες. Το ρομάντζο αρχίζει και είστε δεκτικοί να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει νέα ξεκινήματα που θα επηρεάσουν την εργασιακή σας κατάσταση αλλά και την καθημερινότητα σας.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου,   η ορθή φορά του Ερμή στον Αιγόκερω θα ευνοήσει την ερωτική σας κατάσταση και θα πάρετε τα πάνω σας. Φλερτ, ερωτικά πήγαινε έλα και ξεκαθαρίσματα. Ξέρετε ποιον/ποια επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, επιτυχίες που αφορούν τα επαγγελματικά σας έρχονται και πιθανόν τα νέα που θα λάβετε θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Πρόταση για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέα ξεκινήματα που θα τονώσουν την ερωτική σας  κατάσταση και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Σχέση με άτομο σοβαρό. Ηλικιακή διαφορά.   Ζυγός γ’ δεκαημέρου,  η ορθή φορά του Ερμή στον Αιγόκερω θα επαναφέρει εκκρεμότητες μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και αναλαμβάνετε να επιλύσετε τα προβλήματα. Θέματα με ακίνητη περιουσία προκύπτουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση θα βελτιωθεί και θα βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Φλερτ, ερωτικά μηνύματα αλλά και επαφές με άτομα που ρισκάρουν. Επιχειρηματικές ενάρξεις.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόο  θα αλλάξει την συναισθηματική σας κατάσταση και πιθανόν να αποστασιοποιηθείτε από το τωρινό περιβάλλον σας. Σχέδια τώρα υλοποιούνται. Δυσκολία προσαρμογής.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Ερμή στον Αιγόκερω θα σας φέρει κοντά σε ένα σχέδιο σας και σε άτομα που θέλετε να συνεργαστείτε. Μια πρόταση συζητιέται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, νιώθετε περισσότερο ασφάλεια, σιγουριά αυτό το διάστημα και μπορείτε να προχωρήσετε προς νέα ξεκινήματα. Συναισθηματικά επιτυχία. Ο φιλικός σας κύκλος στηρίζει τις επιλογές σας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει μια νέα πρόταση στο τραπέζι γύρω από μια συνεργασία. Είστε έτοιμοι να αποχαιρετίσετε το παλιό. Έντονη δραστηριότητα μέσα στο περιβάλλον σας.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  η ορθή φορά του Ερμή στον Αιγόκερω θα βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και συγχρόνως να αξιολογήσετε την τωρινή σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, προτάσεις που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη θα πέσουν στο τραπέζι και θα έχετε διλήμματα. Οδεύετε προς μια νέα κατάσταση.      Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει νέα ξεκινήματα και ο κόσμος σας αλλάζει. Έχετε περισσότερες υποχρεώσεις αλλά και γενική βελτίωση.    Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  η ορθή φορά του Ερμή στο δεκαήμερο σας ανάβει το πράσινο φως για να προχωρήσετε προς νέους προορισμούς αλλά και να επιλύσετε διαφορές. Πολλά μυστικά θα αποκαλυφθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ευκαιρίες να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση σας βρίσκουν και κυρίως μέσα από μια νέα πηγή εσόδων θα καλύψετε πολλές από τις εκκρεμότητες σας.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας φέρνει νέα ξεκινήματα που θα σας δώσουν ηθική ικανοποίηση και θα γεννήσουν νέες προοπτικές. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,   η ορθή φορά του Ερμή στον Αιγόκερω θα φέρει συζητήσεις με άτομα που σας στηρίζουν μυστικά. Εσωστρέφεια σας διακρίνει. Μυστικές σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου,  εύνοια έχετε αυτό το διάστημα και μπαίνετε σε ένα νέο φιλικό κύκλο που σας στηρίζει. Πλατωνική σχέση. Σχέδια τώρα υλοποιούνται.  Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα ενισχύσει την διαίσθηση σας και θα βοηθήσει σε κρίσιμα ξεκαθαρίσματα που πρέπει να γίνουν. Έντονο παρασκήνιο.    Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου,  η ορθή φορά του Ερμή στον Αιγόκερω θα ανοίξει τον κύκλο σας,  θα βοηθήσει στην επίλυση παρεξηγήσεων και θα τονώσει τα σχέδια σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ