Ζώδια 6 έως 12/6/22. Αφροδίτη Σύνοδο Ουρανό

Αναζητώντας το άγνωστο, γιατρεύουμε τις πληγές, και τα ερωτικά απωθημένα. Συναισθηματική αστάθεια και η ερωτική χημεία κατευθύνει το παιχνίδι. Ζώδια 6 έως 12/6/22. Αφροδίτη Σύνοδο Ουρανό – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ξεκινάει η εβδομάδα των εκπλήξεων και των μεγάλων ανατροπών και με προσμονή αναμένουμε να αλλάξει ο κόσμος μας, να σπάσουμε παρελθοντικά δεσμά και να ακολουθήσουμε το νέο μονοπάτι. 

Αναζητώντας το άγνωστο, γιατρεύουμε τις πληγές, και τα ερωτικά απωθημένα.

Συναισθηματική αστάθεια, νέες γνωριμίες και η ερωτική χημεία κατευθύνει το παιχνίδι.

Γίνεσαι ένας άλλος άνθρωπος. Ζώδια 6 έως 12/6/22

Υστερόγραφο 

Στις 6/6/22 ο Ήλιος από τους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Χείρωνα τον θεραπευτή στον Κριό, βοηθάει στην επίλυση επικοινωνιακών προβλημάτων και ερχόμαστε πιο κοντά στους αγαπημένους μας. Απεξάρτηση από σχέσεις δυσλειτουργικές, συνειδητοποίηση, θεραπεία.

Επηρεάζονται θετικά, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και  Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του β΄ δεκαημέρου, γύρω από την 15η μοίρα.

Υστερόγραφο

Στις 10/6/22 ο Ερμής από τον Ταύρο σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα διευκολύνει επιχειρηματικά ξεκινήματα, ενισχύει σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και δίνει την προοπτική για ανάπτυξη. Εξέλιξη και υλική ανταμοιβή σε όσους/ες εμπιστεύονται τις επιλογές τους και δεν κλονίζονται εύκολα.

Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι  και  Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 28η μοίρα.

Υστερόγραφο,

Στις 12/6/22 η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα φέρει τις ανατροπές και πηγαίνεις θέλοντας και μη, με την ροή. Αγκαλιάζεις νέο ταίρι, λες αντίο στο άτομο στο παρελθόν, σταματάς τους συμβιβασμούς. Ελκύεσαι από το καινούργιο.

Επηρεάζονται κυρίως ,Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, γύρω από την 15η μοίρα. 

Δες εδω το κανάλι και Κάνε εγγραφή!

https://bit.ly/3xfAmya

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, συνεχίζετε να αρπάζετε ευκαιρίες και ίσως φαίνεστε αρκετά επιθετικοί, καθώς κυνηγάτε μετά μανίας τα θέλω σας. Νέες γνωριμίες αναμένονται. Κριός β’ δεκαημέρου, ανατροπές και αιφνίδια συμβάντα θα αναταράξουν την τσέπη σας, αλλά και μια στενή σας σχέση. Κεραυνοβόλοι έρωτες θα διαταράξουν ισορροπίες. Πιθανές ρήξεις. Κριός γ’ δεκαημέρου, σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας αναπτύσσονται δυναμικά και η ψυχολογία σας θα ανέβει. Δέχεστε στήριξη και ενισχύεται η οικονομική σας κατάσταση. Σταθερή εργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, αναζητάτε νέους τρόπους έκφρασης των συναισθημάτων σας και απομακρύνεστε από άτομα που σας χαλάνε την ψυχολογία. Έρχεστε σε σύγκρουση με το παρασκήνιο στο εργασιακό σας χώρο. Παράνομα ειδύλλια. Ταύρος β’ δεκαημέρουνέα δεδομένα προκύπτουν αυτήν την εβδομάδα και πρέπει να ακολουθήσετε τις εξελίξεις. Ερωτικές αναστατώσεις συνεχίζονται.  Ρήξεις και κεραυνοβόλοι έρωτες. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά πιο ασφαλείς αυτήν την περίοδο, καθώς φαίνεται να σας στηρίζει το σύμπαν. Νομικά ζητήματα εξελίσσονται θετικά. Σχέσεις με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας σας ανανεώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνια Πολλά

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά δημοφιλείς αυτήν την περίοδο και η επαφή σας με κόσμο θα βοηθήσει να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα. Διακρίνεστε μέσα από μια ομαδική δραστηριότητα. Έρωτας πλατωνικός. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ανατροπές που κλονίζουν την εμπιστοσύνη σας σε ένα αγαπημένο πρόσωπο. Ξαφνικές συνειδητοποιήσεις. Παράνομες σχέσεις και συναισθηματική ανασφάλεια. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, λαμβάνετε οικονομική ενίσχυση από κρυφή πηγή και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε προς νέες επενδύσεις που θα αποδώσουν αργότερα. Ερωτική ανεμοθύελλα αναμένεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι κόντρες μέσα στο επαγγελματικό στερέωμα , ωστόσο έχετε τη δυνατότητα να διακριθείτε και να φανεί η αξία σας. Ερωτική πάλη αναμένεται. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ανανεωμένοι και έτοιμοι για νέες σχέσεις που θα τονώσουν το εγώ σας, την αυτοπεποίθηση σας. Η κοινωνική σας ζωή αναβαθμίζεται. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο και ετοιμάζεστε για ένα μεγάλο βήμα που θα σας αλλάξει τη ζωή. Ένα φιλικό σας πρόσωπο στηρίζει τις προσπάθειες σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αναζητάτε συνεχώς ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον και η επαφή σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας σας ανανεώνει. Ταξίδια, ευχάριστα πήγαινε έλα και η ψυχολογία σας οδηγεί σε νέους κόσμους.  Λέοντα β΄ δεκαημέρου, ενισχύονται οι εντάσεις αυτές τις μέρες και ζείτε σε ένα κλίμα ερωτικών αντιφάσεων. Ένα ερωτικό πήγαινε έλα σας αναστατώνει τη ζωή. Ρήξεις, νέες σχέσεις και απότομες αλλαγές αναμένονται. Η επαγγελματική σας ζωή παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε συμφωνίες, να βελτιώσετε σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και να βγείτε νικητές μέσα από μια συναδελφική αντιπαλότητα. Ξεπερνάτε εύκολα τις κρίσεις.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ερωτικές κόντρες και κρίσεις, καθώς αυξάνεται η επιθυμία σας για το ταίρι σας και νιώθετε να χάνετε τον έλεγχο. Οικονομική ενίσχυση μέσα από κρατική βοήθεια αναμένεται. Συζητήσεις με άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία.  Παρθένε β΄ δεκαημέρου, η σχέση σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή ιδιοσυγκρασίας βοηθάει στο να ξεπεράσετε δυσλειτουργικούς τρόπους σκέψης και να απελευθερωθείτε. Νέα γνωριμία, και ερωτεύεστε ξανά. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ανοιχτοί σε ερωτικές προκλήσεις, αλλά και επιχειρηματικά σχέδια με αποτέλεσμα να βλέπετε εξελίξεις και να νιώθετε καλύτερα. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τα παιδιά σας. Ερωτικά πήγαινε έλα αναμένονται.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι κόντρες με άτομα που συνεργάζεστε, αλλά έχετε τη δυνατότητα να αναθεωρείτε αποφάσεις και να μεσουρανείτε, παρά τις προκλήσεις. Ερωτικές προτάσεις αναμένονται. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ξαφνικές ανατροπές σχετικά με μια οικονομική εκκρεμότητα αναμένονται και είναι στο χέρι σας να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις. Έρωτας παθιασμένος θα σας βγάλει από την καθημερινότητα σας. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, θετικές μέρες για τα οικονομικά σας, και οι συνεργασίες σας αποδίδουν τα μέγιστα. Διευκολύνεστε αρκετά από κρατικούς οργανισμούς και απελευθερώνεστε από ένα οικονομικό άγχος. Δυνατές ερωτικές στιγμές αναμένονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι εντάσεις μέσα στην καθημερινότητα σας και αναζητάτε νέους τρόπους εκτόνωσης. Συγχρόνως θα δεχτείτε μια νέα εργασιακή πρόταση που θα σας αλλάξει τελείως τον τρόπο εργασίας σας. Σχέση με άτομο που εργάζεστε μαζί , αναμένεται. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, οι διαπροσωπικές σχέσεις ανατρέπονται αυτές τις μέρες και αλλάζει τελείως το σκηνικό και τα δεδομένα σας. Νέα σχέση και οριστική ρήξη με το παρελθόν. Αγκαλιάζετε χωρίς ταμπού τις επιθυμίες σας. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, μια νέα συμφωνία που αφορά την επαγγελματική σας κατάσταση και δραστηριοποίηση μέσα στον εργασιακό σας χώρο αναμένεται. Νιώθετε πως αλλάζει ο κόσμος σας και δέχεστε με ανακούφιση τα δώρα του σύμπαντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η επαφή σας με άτομο νεότερο θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας. Φλερτ , ερωτικά πήγαινε έλα αναμένονται. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ξαφνικές αλλαγές μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα χαλάσουνε την ψυχολογία σας και ίσως νιώσετε μετέωροι και η ανασφάλεια σας συντροφεύει. Έρωτας μετ’ εμποδίων αναμένεται. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, οικονομικά ενισχύεστε αυτό το διάστημα και μέσα από μια πρόταση για νέα εργασία θα ξεπεράσετε τα προβλήματα σας. Συγχρόνως ένα άτομο αγαπημένο επιστρέφει στην αγκαλιά σας. Δέχεστε γενική εύνοια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι εντάσεις μέσα στην οικογενειακή ζώνη, ωστόσο έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε τις προκλήσεις, ακόμα και να απομακρυνθείτε από ένα τοξικό περιβάλλον.  Συναισθηματικά νιώθετε ευάλωτοι. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ερωτικές εκπλήξεις θα δεχτείτε αυτό το διάστημα και είστε έτοιμοι για τις αλλαγές που θα επακολουθήσουν. Αφήστε το ταίρι σας να σας συνεπάρει. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, θετικές συγκυρίες προκύπτουν και μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας, κάνοντας την απόδραση σας. Ζήστε τις εξελίξεις. Ο έρωτας σας πλησιάζει επικίνδυνα. Ζώδια 6 έως 12/6/22

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, σας διακατέχει έντονη ενέργεια αυτό το διάστημα και είστε έτοιμοι για νέα προχωρήματα που θα σας χαρίσουν την επιτυχία. Μετακινήσεις, ταξίδια και ένας νέος έρωτας εμφανίζεται στη ζωή σας. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η οικογενειακή σας κατάσταση ανατρέπεται αυτό το διάστημα  και νιώθετε συναισθηματικά μετέωροι. Ρήξεις ή ξαφνικές επανασυνδέσεις αναμένονται. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η ανάγκη σας για συναισθηματική υποστήριξη θα ικανοποιηθεί και μπορείτε να νιώσετε ασφαλείς με το ταίρι σας. Οικογενειακές παρεξηγήσεις επιλύονται. Κληρονομικά ζητήματα σας απασχολούν ιδιαίτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις των ημερών και μέσα από μια νέα πηγή εσόδων θα απαλλαγείτε από το συσσωρευμένο άγχος. Έξοδα αναμένονται. Προσοχή σε άσκοπες αγορές. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ξαφνικές γνωριμίες θα γίνουν αυτές τις μέρες που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας αλλά και αντιμετώπισης της ερωτικής σας κατάστασης. Αγκαλιάζετε νέες προοπτικές. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, σας περιμένει μια ευχάριστη εβδομάδα, καθώς πολλά από τα σχέδια σας θα υλοποιηθούν με ευκολία. Θέματα σπουδών, επιμόρφωσης βοηθάνε στην περαιτέρω εξέλιξη σας. Κινείστε με δυναμισμό μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ζώδια 6 έως 12/6/22

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ