Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 12/12 έως 18/12/2022

Ο Κρόνος θα μπει πρώτος στο πεδίο να κάνει τον απολογισμό της “μάχης”, να καταμετρήσει τι έφυγε και τι έμεινε, να οργανώσει εκ νέου και να ξαναστήσει με ανανεωμένο και πιο στέρεο υλικό το νέο “οικοδόμημα”. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 12/12 έως 18/12/2022

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Εβδομάδα πολύ προωθητική για τις δράσεις σας, αλλά και για στοχοθέτηση. Όποια αίσθηση απογοήτευσης, ανεπάρκειας, χαμηλής αυτοπεποίθησης είναι δική σας εσωτερική και δεν αντανακλά την πραγματικότητα Αν την αισθανθείτε καλύτερα να πάρετε χρόνο, παρά να επιμείνετε από πείσμα. Δώστε βάση στα πρακτικά ζητήματα, έχετε την αντίληψη, τις ιδέες, την επιθυμία. Work in progress!

Ταύρος

Αρκετά πιο βοηθητική είναι η εβδομάδα αυτή. Εμφανίζονται σκέψεις και χρήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, νομικά ζητήματα, ανώτερη εκπαίδευση, ο ευρύτερος συγγενικός κύκλος. Υπάρχει πρακτικότητα, μεθοδικότητα και ορθολογισμός και τα πράγματα γίνονται. Εξυπνάδα, αντίληψη, τα ερεθίσματα πολλά και ποικίλα και βρίσκουν και σημείο εφαρμογής. Ξαναβρίσκετε επαφή με τις αισθήσεις και τις απολαύσεις, με τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Και μετά την πανσέληνο αναβρασμός σε σκέψεις και συναισθήματα. Προσοχή σε εξαπατητικές συμπεριφορές ένθεν κακείθεν. Έρχονται οι πηγές πληροφοριών και χρημάτων και σας ανταμείβουν με κάποιο τρόπο. Τρώτε φλασιές για το πως πρέπει τα πράγματα να γίνουν. Αν αφήσετε την πολλή σκέψη και περάσετε σε ενέργεια -όχι νεύρα!- θα βγείτε πιο εύκολα από τον λαβύρινθο. Θα αναγεννηθείτε!

Καρκίνος

Σε εργασία, καθημερινότητα, συναλλαγές τα θέματα προωθούνται, σε σχέσεις συνεργασίες επίσης με έναν πιο πρακτικό και οργανωμένο τρόπο. Προσέξτε σε εκδήλωση ψεύτικων συμπεριφορών και ψεμάτων. Εκδηλώστε με δημιουργικότητα, πίστη, ελπίδα, ανεβάστε τον πήχη. Καρμικότητα σε συντρόφους, συνεργάτες, συμβούλους. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Με ευκολία συνδέεστε με την εξέλιξη και το σκοπό σας.

Λέων

Εργασία, χαρά, χρήματα, κινητικότητα, δραστηριότητα. Γενικά υπάρχει αρκετή δράση σε όλους τους τομείς. Επιπλέον, τα ζητήματα προχωράνε. Οδηγείτε τις εξελίξεις εκεί που θέλετε. Διαθέτετε τη σωστή αναλογία ωριμότητας και αφέλειας και αυτό δυναμώνει το κοινωνικό σας προφίλ. Ανανέωση, φρεσκάδα, σπιρτάδα, ιδέες, σκέψεις για ταξίδια, διαίσθηση και αντίληψη στα πόδια σας προς την καλύτερη διεκπεραίωση.

Παρθένος

Υπήρξε πολύ προκλητικό το προηγούμενο διάστημα. Περάσατε πολλά, σκεφτήκατε πολλά, ξεπεράσατε πολλά. Κρατήστε ότι έχετε πολλά καλά χαρτιά να παίξετε αυτή την εβδομάδα. Το κοφτερό σας μυαλό γίνεται ασπίδα προστασίας για το συναίσθημα. Η καλλιτεχνία βοηθά στην έκφραση και ‘ξεμπούκωμα’. Το σπίτι γίνεται το κάστρο σας. Και οι άνθρωποι δίπλα σας, σας στηρίζουν και σας υποστηρίζουν.

Ζυγός

Δρομολογείτε θέματα οικογένειας και σπιτιού, εργασίας και καριέρας, “τα κάνετε λιανά”, για να πορευτείτε με πρακτικότητα και οργάνωση στο διά ταύτα. Προσοχή σε εξαπατήσεις που θα μπορούσαν να αφορούν σε καθημερινότητα, συναδέλφους, μεταφορικό μέσο, ή από το πουθενά ψυχοσωματικά ή θέματα με την υγεία. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γενικά. Το σημαντικό είναι ότι τα πράγματα προχωρούν.

Σκορπιός

Βάζετε την ενέργειά σας σε θέματα σοβαρά και λύνονται. Αφήνετε λίγο τη διαχείριση στην άκρη και είστε μετρ στην αποτελεσματική επικοινωνία με όλους. Οι κατάλληλοι άνθρωποι έρχονται να σας βοηθήσουν. Προσοχή σε εξαπατήσεις. Εκτονώστε δημιουργικά, καλλιτεχνικά, φιλανθρωπικά. Χρήματα και ιδέες για χρήματα έρχονται. Υπάρχει ικανοποίηση, γιατί αν και τα έσοδα στερεύουν, αισθάνεσθε επαρκείς και τακτοποιημένοι.

Τοξότης

Αντιλαμβάνεστε την αρμονία, την ισορροπία, την ασφάλεια ως ποιότητες που αξιώνετε στη ζωή σας. Απολαμβάνετε τη μεθοδικότητα και την πρακτικότητα της οργάνωσης και -έτσι όπως έγιναν όλα- νομίζετε ότι έγινε θαύμα. Χρησιμοποιείτε το μυαλό σας προς επίλυσιν των ζητημάτων και όντως γίνεται. Τιθασεύτε τις ανεδαφικές πεποιθήσεις “δεν γίνεται”, “δεν μπορώ”. Να είστε προσεκτικοί, επιλεκτικοί, προσγειωμένοι!

Αιγόκερως

Εβδομάδα εξαιρετικής εύνοιας. Σώμα και πνεύμα μια μηχανή που δουλεύει 24/7 προς την προώθηση των στόχων σας. Θέματα αποθάρρυνσης μπορεί και να περάσουν από το μυαλό σας, αλλά δεν τα θεωρώ ικανά να σας πτοήσουν. Πιστεύετε σε εσάς και οι άλλοι σε εσάς. Λαμπρός, οξύς νους, βρίσκει λύσεις όπου χρειάζεται. Σοβαρότητα, αξιοπιστία, υπευθυνότητα, βοηθούν στα όλο και καλύτερα αποτελέσματα.

Υδροχόος

Πολύ δυνατή εβδομάδα. Πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Δυνάμεις τραβάνε προς διάφορες κατευθύνσεις. Συγκέντρωση. Στοχοθέτηση και διεκπεραίωση. Δουλειά σε θέματα ψυχολογικής ενδυνάμωσης. Τεστ με τον εαυτό σας τον ίδιο. Υποσυνείδητο και κάρμα. Πρόκληση και δυσκολία με ένταση, αλλά η μεθοδικότητα θα σας ανταμείψει. Πρακτικότητα και δέσμευση. Απόλαυση και αξία. Πρώτα πρέπει να γίνει σκέψη και έπειτα να πάρει σάρκα και οστά.

Ιχθύες

Προσοχή σε θέματα ευπιστίας και εξαπάτησης. Κοινωνικοί στόχοι μπαίνουν στην ατζέντα. Παραγωγικότητα. Φιλικές σχέσεις στο ξεκαθάρισμα και τι ωφελεί. Σχέσεις με σκοπό την επίτευξη στόχων. Σοφή επιλογή. Πολλή δουλειά κάνετε εσωτερικά και εξωτερικά. Πριν παραπονεθείτε για την κούραση κάντε μια ανατροφοδότηση στη χαρά και στην ανταμοιβή που έχετε λάβει και κάντε εκεί την αξιολόγηση.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ