Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/1 έως 22/1/2023

Σχέσεις και συνεργασίες περνούν κρίσεις. Αντιμετωπίζουμε μια ενεργειακή πτώση. Ας δώσουμε χώρο στις επαφές με νέες εμπειρίες. Ό,τι δεν μας γεμίζει πρέπει να αλλάξει. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/1 έως 22/1/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Αυτή την εβδομάδα μπαίνουν οι γερές βάσεις που θέλατε εδώ και καιρό για νέες φιλίες. Νέα άτομα έρχονται στη ζωή σας και εσείς γίνεστε όλο και πιο κοινωνικοί. Συνεχίζετε να μαθαίνετε πράγματα για απωθημένα ζητήματα που είχατε να επικοινωνήσετε από τα τέλη Οκτωβρίου. Βρίσκετε τη φωνή και μιλάτε αυτά για τα οποία δεν μπορούσατε να βγάλετε άχνα. Δεν αποκλείεται αυτά τα ανομολόγητα να αφορούν την καριέρα σας.

Ταύρος

Ύστερα από αρκετή αμφιβολία και θολούρα, το σύμπαν για εσάς τουλάχιστον είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ. Καινούριο ξεκίνημα στην καριέρα. Ό,τι σκεφτήκατε, το επεξεργαστήκατε υπέρ του δέοντος με τα θέματα εκπαίδευσης και μετακινήσεων, καιρός να το βάλετε μπρος, προς εξυπηρέτηση πάντα της δημόσια εικόνας σας. Τα οικονομικά σας τσουλάνε πλέον, αλλά μαζί τους τσουλάνε και τα έξοδα.

Δίδυμοι

Μια βδομάδα όσο…πέντε (;) μήνες. Από το τέλος της προηγούμενης έχουν ορθοποδήσει κάποια ζητήματα και το μέσα σας έχει αρχίσει να μπαίνει σε μία σειρά για να ξαναπιάσετε με όρεξη ό,τι ξεχάσατε ή αναβάλατε από το φθινόπωρο. Δεν το νιώθετε αυτό; Τότε από Τετάρτη και μετά που ο κυβερνήτης σας Ερμής ορθοδρομεί, τα πράγματα ορθοδρομούν και για εσάς και μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα σε σπουδές και ταξίδια από το Σαββατοκύριακο. Επιτέλους, αρκετά μπουχτίσατε.

Καρκίνος

Τώρα για εσάς τι να πούμε; Το ότι θα κοιμάστε καλύτερα από εδώ και πέρα; Πιθανότατα. Πιθανόν όμως να σας έχει φάει μία δημιουργική όρεξη και να χάνετε (ξανά) τον ύπνο σας επειδή τα σχέδια για την καριέρα περίμεναν πολύ καιρό και τώρα πλέον θα ψάξετε τη χρηματοδότησή τους. Σταματάνε και οι πρώην να σας χτυπούν την πόρτα, ό,τι είχατε να λύσετε μαζί τους το λύσατε, είτε θα τα βρείτε μέσα της εβδομάδας, είτε πάμε για άλλα, πιο μεγάλα.

Λέων

Επιτέλους μπαίνουν τα θεμέλια για σχέσεις που έχουν μέλλον και πιθανότητες μακροημέρευσης. Ίσως τώρα αντιλαμβάνεστε καλύτερα το ότι περάσαμε στο 2023 και αρχίζετε να οραματίζεστε πιο χειροπιαστά τους στόχους της νέας χρονιάς που αφορούν σημαντικές συνεργασίες, σχέσεις και τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με το ομαδικό και τους φίλους. Ναι, η εβδομάδα αυτή σας υπενθυμίζει ότι δε θα σταματήσετε ποτέ να βουτάτε μέσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Παρθένος

Η Παρθένος τη δουλειά δεν τη φοβάται, ειδικά όταν την ορίζει και τη σχεδιάζει όπως θέλει η ίδια. Είστε από τα πιο εργατικά ζώδια, είστε όμως και πολύ επικοινωνιακό και χαρούμενο όταν μπαίνει σε πρόγραμμα και είναι καλά με τη ρουτίνα του και τη φυσική του κατάσταση. Έρωτες με τους οποίους μπορείτε πλέον επικοινωνείτε τα θέλω σας και να ακούτε τα δικά τους έχει το μενού της εβδομάδας. Επίσης είναι πολλά υποσχόμενη περίοδος για το πώς σας βλέπει η κοινωνία, και σας βλέπει με καλό μάτι.

Ζυγός

Έρωτες που αξίζουν τον κόπο από αυτό το Σάββατο και στο εξής. Οι υποθέσεις που είχαν παγώσει και αφορούσαν τα του σπιτιού επανέρχονται με στόχο να λυθούν από την Τετάρτη και μετά. Ξαναπιάνετε επίσης τις σπουδές σας που είτε τις είχατε παραμελήσει, είτε παγώσει. Με εκείνο το ταξίδι που είχατε σχεδιάσει και αναβλήθηκε τι θα γίνει όμως; Ιδανική εβδομάδα για να ξαναπιάσετε την οργάνωσή του. (Τους έρωτες τους έβαλα πρώτους πρώτους πάντως, δεν έχετε παράπονο.)

Σκορπιός

Αν οι προηγούμενοι μήνες σας ανέσυραν υπαρξιακούς φόβους βαθιά κρυμμένους μέσα σας στα άδυτα του ψυχισμού σας από το παρελθόν, από την Τετάρτη και μετά ήρθε ο καιρός να απαλλαγείτε. Το σπίτι σας, ο χώρος ο οποίος φιλοξενούσε μόνο αγωνία τον τελευταίο καιρό, μπαίνει σε φάση ανακαίνισης ή ωραιοποίησης. Περνάτε όμορφα και περνάτε σε δράση επιτέλους.

Τοξότης

Αν είχε σταματήσει ο πόλεμος στη σχεσιακή σας αλληλεπίδραση τότε καιρός να τον ξαναρχίσετε για να ξεκαθαρίσετε τί θέλετε, τι περιμένουν οι άλλοι από εσάς και τι σας αξίζει. Αν πάλι επικρατούσαν εντάσεις, τα πράγματα θα ηρεμήσουν. Χρέη από παλιά έχουν καλυφθεί, δε θα δώσετε άλλα, μεταφορικά μιλώντας και …οικονομικά. Νέα μαθήματα τώρα, νέα γειτονιά, νέο αυτοκίνητο ή μηχανάκι και μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Αιγόκερως

Τα κεφάλια μέσα αλλά με θετικό πρόσημο. Μην απογοητεύεστε. Όλο αυτό γίνεται με άκρως δημιουργικό και διευκολυντικό τρόπο για εσάς. Μπορείτε να εργαστείτε ανενόχλητοι έτσι ώστε επιτέλους να εισπράξετε χρήματα που καιρό αναμένατε. Μπορείτε να εμπνευστείτε ή να δημιουργήσετε νέες πηγές εισοδήματος αυτό το Σαββατοκύριακο έτσι ώστε να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοεκτίμηση και να επικοινωνήσετε τα θέλω σας.

Υδροχόο

Ήρθε η ώρα για τα πραγματικά new year resolutions. Με τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Υδροχόο φυσικά, θα οραματιστείτε, πέρα από ένα καλύτερο μέλλον, πως θέλετε να δείτε τον εαυτό σας το 2023 και κυρίως μετά τον Μάρτιο, μήνα σταθμό για το ζώδιό σας. Από Τετάρτη, καιρός να ξαναπιαστείτε με τα δημιουργικά σχέδια που είχατε αφήσει στη μέση από τα τέλη του Οκτώβρη και να χαρείτε ξανά.

Ιχθύες

Όσο και να προσπαθεί ο κόσμος να διανοητικοποίησει αυτό που συμβαίνει αυτή την εβδομάδα, δεν μπορείτε να πάψετε να ρομαντικοποιείτε τα νέα ξεκινήματα όταν αυτά το σηκώνουν. Εσείς είστε οι πρωτεργάτες της εξιδανίκευσης και αυτή τη φορά πολύ καλά κάνετε! Σύμμαχοί σας, φίλοι και ομοϊδεάτες. Και εμείς φυσικά Ιχθύες!

Από την Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ