Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 28/8 έως 3/9/2023

Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές, θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 28/8 έως 3/9/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός 

Βγάλτε το πόδι από το γκάζι και σταματήστε για μια στιγμή. Αναλογιστείτε τι έχετε κάνει έως τώρα που σας έχει βοηθήσει να προσεγγίσετε το καλά κρυμμένο βασίλειο του ασυνειδήτου σας και έχει πετύχει. Αν δεν μπορείτε με τίποτα να συγκρατηθείτε, σαν το απόλυτο ζώδιο της δράσης που είστε, ρίξτε το στην άσκηση. Καλύτερα να τρέχετε εσείς από το να σας τρέχουν οι άλλοι τώρα που ο κυβερνήτης σας Άρης βρίσκεται στον τομέα των απέναντι αλλά και της αλληλεπίδρασης μαζί τους. Μην τυχόν και τσακωθείτε πάλι.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα με να καταλάβετε το πως νιώθετε για τους φίλους σας. Οι παρέες, οι πολιτικοί χώροι κατόπιν εκλογών, οι πολιτιστικοί σύλλογοι τι ρόλο παίζουν για εσάς; Σας επιτρέπουν να εκφραστείτε ελεύθερα τώρα που είστε και στα ντουζένια σας αυτή την εβδομάδα; Κάντε όμως και μία αναδρομή στο παρελθόν για να βοηθηθείτε. Μήπως κάποιοι άνθρωποι ή κοινωνικοί χώροι σας κρατάνε πίσω ή σας καταπιέζουν από το εκφράσετε το δυναμικό σας; Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσετε τον κύκλο μαζί τους;

Δίδυμοι

Τι καλοκαίρι ήταν αυτό; Πότε πρόλαβε και πέρασε; Δε σας τρομάζει η μετάβαση προς κάτι νέο, που είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά θέλει λίγο χρόνο ακόμη, αλλά το κλείσιμο του μεγάλου κύκλου όσον αφορά την καριέρα σας. Ιδανική ευκαιρία να βουτήξετε σε ένα δημιουργικό πρότζεκτ και να βουτήξετε σε αναμνήσεις από την παιδική σας ηλικία που μπορεί να σας φανερώσουν ακόμη και ποια καριέρα σας ταιριάζει.

Καρκίνος

Μου φαίνεται ετοιμάζετε ταξίδι ή παίρνετε κανένα πτυχίο. Μια ανακούφιση μυρίζομαι με τον απαραίτητο βέβαια κόπο και την κούραση την οποία δε φοβάστε αν είναι για κάτι συγκεκριμένο. Προβλέπεται να πέσει μία αυτοκριτική στον τρόπο που είχατε εκφραστεί στο παρελθόν σε αδέρφια ή συγγενείς ή να σκεφτείτε να πάρετε αυτοκίνητο πχ. τώρα που κλείνουν κύκλοι που αφορούν τις σπουδές σας. Αυτό όμως που κερδίζετε αυτή την εβδομάδα είναι πίστη. Πίστη ότι υπάρχει ελπίδα και ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Λέων

Εσείς κλείνετε έναν οικονομικό κύκλο αυτή την εβδομάδα και νιώθετε μεγάλη ανακούφιση για αυτό. Το μυαλό σας είναι γεμάτο από σκέψεις για χρήματα και πιθανόν επενδύσεις και αυτοπεποίθηση που σας πήραν οι άλλοι κι αν όχι και που τη χάσατε και που τη βρήκατε. Το θέμα είναι ότι ο κύκλος ολοκληρώθηκε, η καριέρα σας υποβοηθείται, αλλά δεν ξεκινάτε τίποτα καινούριο ακόμη. Χρειάζεστε ανασυγκρότηση.

Παρθένος

Ένας κύκλος ολοκληρώνεται στον τομέα των σχέσεων, στον γάμο, στον συνεταιρισμό. Και φυσικά δε μιλάμε για χωρισμούς και χτυπά ξύλο οτιδήποτε δυσοίωνο, έχουμε και ανάδρομη Αφροδίτη, δεν είμαστε για τέτοια. Ένα κλείσιμο όμως και πιθανόν μία ανακούφιση από ζητήματα καταπίεσης που μπορεί να βιώσατε μέσα σε αυτό το σχήμα πώς θα σας φαινόταν; Παύετε να καταπιέζεστε επειδή αλλάζει το μυαλό σας; Παύουν να σας καταπιέζουν επειδή τους βάζετε όρια; Ευχάριστη βοήθεια το ταξίδι, το διάβασμα και ίσως έρχονται τα μεγάλα μέσα από το εξωτερικό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ζυγός 

Επιτέλους περνάτε σε δράση αλλά μαζί με αυτή έρχονται και τα νεύρα και πιθανόν το …άγχος. Δεν πειράζει, ακούστε τη διαίσθησή σας, θέλει το καλό σας, και μπορεί να σας δώσει και κάποιο έσοδο. Μπορεί επίσης να σας δείξει τα πραγματικά σας αισθήματα για τη δουλειά σας και το πόσο καταπιέζεστε σε αυτήν. Τι μένει να κάνετε; Να προσέξετε τον εαυτό σας και τη ρουτίνα σας που έχετε παραμελήσει το καλοκαίρι αλλά ακόμη και την υγεία τη δική σας αλλά και των τετράποδων φίλων σας. Δε χρήζει λόγος ανησυχίας, για αντίδοτο στην επιστροφή στην πραγματικότητα το λέω.

Σκορπιός

Τι φοβερό Σκορπιοί που αυτή η εβδομάδα επιτέλους σας κάθεται καλά και κοινωνικά. Τέλη καλοκαιριού και τώρα βρήκατε να το ευχαριστηθείτε; Δυστυχώς τα ευχάριστα δεν έρχονται πάντα όταν τα θέλουμε αλλά όταν πραγματικά τα χρειαζόμαστε. Και εσείς είστε σε θέση μετά από ένα βίαιο καλοκαίρι να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και να εκφράσετε τον εαυτό σας με τρόπο δημιουργικό και ακομπλεξάριστο. Σκεφτείτε εκεί που άλλοι πενθούν που τους τελείωσε η άδεια εσείς επιτέλους να παίρνετε λίγη. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Τοξότης 

Αυτή την εβδομάδα είστε περιπετειώδεις ριψοκίνδυνοι ή μήπως αναζητάτε έναν ακόμη μηχανισμό απόδρασης από την πραγματικότητα, τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες που έχετε από παιδί και την οικογένειά σας; Μήπως έχετε εντοπίσει από που πηγάζει η αστάθεια της ζωής σας και αν ναι μήπως ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος; Σας βλέπω να αναζητάτε την ασφάλεια, περισσότερο από ποτέ άλλωστε για φέτος το καλοκαίρι. Η σκληρή δουλειά και η ρουτίνα δεν τρώνε τον αφέντη πάντως. Σας υποστηρίζουν τώρα που μπορεί να ολοκληρώνετε σημαντικά κεφάλαια στο σπίτι και στην καριέρα.

Αιγόκερως

Ίσως ήρθε εκείνη η εβδομάδα που επιστρέφετε στη δουλειά και έχετε ξανά την τριβή με την κίνηση, με την πολυκατοικία και με τον ανιαρό για εσάς περίγυρο. Ωστόσο πόση σημασία δίνετε σε αυτά τα καθημερινά πράγματα Αιγόκεροι εσείς που είστε του σκοπού και του στόχου και όχι του μέσου; Θα φωτιστούν όλα αυτά τα ασήμαντα και εσείς πιθανόν να νιώσετε μία αίσθηση ευγνωμοσύνης που βρίσκεστε εκεί, που τρέχετε, που σερφάρετε στο Ίντερνετ, που παρουσιάζεστε στα social media. Ευγνωμοσύνη μπορεί να νιώσετε και για τα αδέρφια σας.

Υδροχόος

Ό,τι έχει νόημα και κυρίως αξία στη ζωή σας φωτίζεται αυτή την εβδομάδα. Και με τη λέξη «αξία» φωτίζονται και οι ηθικές αξίες που ουκ ολίγες διαθέτετε αλλά και η αξία εαυτού και η υλική αξία των πραγμάτων. Πόσο κάνουν αυτά που έχω, πόσο κάνουν αυτά που θέλω να πάρω; Τι ανάγκες έχω και τι διαθέτω για να τις ικανοποιήσω; Γιατί πια δε με φτάνουν τα λεφτά μου (πέραν φυσικά του πληθωρισμού); Γιατί πλέον δε μου φτάνει ο εαυτός μου; Ωστόσο η απάντηση της εβδομάδας βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού που ευνοείται αλλά κυρίως ευνοεί και σας παρέχει ασφάλεια ή θα σας δώσει ασφάλεια, αν ασχοληθείτε περισσότερο μαζί του.

Ιχθύες

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και ταυτόχρονα υποκύψετε στα πρέπει του μήνα. Είναι ένας συνδυασμός πολύ απαιτητικός αλλά σίγουρα πολύ λυτρωτικός. Μερικές φορές χρειάζεται να πας με τη ροή και η ροή αυτή μπορεί να είναι οι επιταγές της κοινωνίας ή του Σύμπαντος. Μη σκάτε από τις απαιτήσεις των άλλων ούτε από ανθρώπους που σας χτυπάνε την πόρτα από τον παρελθόν. Οι συζητήσεις ευνοούνται. Πηγαίνετε με τη ροή. Και η ροή λέει: πάρτε την ευθύνη του νέου σας εαυτού.

Από τη Furasu Yoru – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ