Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 18/12 έως 24/12/2023

Η εορταστική εβδομάδα έχει αρκετά ευτράπελα αφού, ο Ερμής είναι ήδη ανάδρομος από τη προηγούμενη εβδομάδα… Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 18/12 έως 24/12/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριοί

Εβδομάδα σταθμός με έμφαση στα θέματα καριέρας και εξωτερικής εικόνας αφού του έχετε δώσει να καταλάβει σε αυτοβελτίωση, μόρφωση αλλά και πιθανόν μετακινήσεις. Όταν ένας Κριός προσπαθεί, προσπαθεί πολύ. Και αυτό φαίνεται και όσον αφορά το ξαφνικό οικονομικό εγχείρημα που ξεκινήσατε πέρσι την άνοιξη. Τώρα βλέπετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και αποφασίζετε αν θα το συνεχίσετε ή όχι. Δεν αποκλείεται να λάβετε και άλλα χρήματα από το πουθενά χωρίς να θέλουμε να δίνουμε υποσχέσεις.

Ταύροι

Αγαπητοί Ταύροι πρόκειται για μια πολύ σημαντική εβδομάδα για εσάς. Όχι απλά επειδή έχουμε το χειμερινό Ηλιοστάσιο την Πέμπτη και ανοίγετε τις υποθέσεις ταξιδιών και μάθησης που μπορεί να τις είχατε ξανανοίξει και στο παρελθόν αλλά επειδή έχουμε την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού. Η Αφροδίτη σας κυβερνά Ταύροι και εσείς κάτι ξεκινήσατε τέλη Μαρτίου. Κάτι πρωτοποριακό και απροσδόκητο σε σχέση με τον εαυτό σας, τον περίγυρό σας ή την εξωτερική σας εμφάνιση. Έχετε ρίξει πολλή δουλειά ως τώρα και τώρα έρχεται η ολοκλήρωση αυτού του εγχειρήματος. Οι Άλλοι τι έχουν να πουν για αυτό; Οι Άλλοι τι έχουν να πουν για εσάς; Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Δίδυμοι

Πιθανόν λάβατε ή θα λάβετε χρήματα που έπρεπε να είχατε λάβει από παλιά (επιδοτούμενα προγράμματα, επιδόματα κλπ.). Το Σαββατοκύριακο όμως αρχίζετε να λαμβάνετε μηνύματα από… πρώην. Όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα που αφορά την ολοκλήρωση της πορείας σας προς αυτοβελτίωση που ξεκινήσατε με το καλό η με το άγριο την άνοιξη πέρσι. Μήπως ξεκινήσατε ψυχοθεραπεία, μήπως αποφασίσατε κάτι που έχει να κάνει με αλτρουισμό ή πνευματισμό; Τότε εκπλήξατε άπαντες και τώρα θα συνεχίσετε να εκπλήσσετε και να εκπλήσσεστε με τις αποφάσεις σας. Καλά Χριστούγεννα!

Καρκίνοι

Εσάς πάλι ή σας έχουν ζαλίσει τον…έρωτα οι πρώην ή τους έχετε ζαλίσει εσείς (μάλλον το πρώτο όμως υποπτεύομαι). Ο Ήλιος περνάει στο απέναντι σας ζώδιο την Πέμπτη, που δεν είναι άλλο από τον Αιγόκερω, και το φόκους πέφτει στους Άλλους, στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ελπίζω με… εορταστικό τρόπο. Ξεκινήσατε καινούριες παρέες την άνοιξη πέρσι, αντισυμβατικές ίσως; Τώρα βλέπετε πως εξελίσσονται οι αλληλεπιδράσεις με αυτά τα πρόσωπα, σε αυτούς τους χώρους. Έχουμε σημαντικές φιλίες; Μήπως έχουμε ξαφνικούς έρωτες; Ένα είναι το σίγουρο: οι γιορτές δε θα είναι βαρετές.

Λέοντες

Σε εσάς συμβαίνει το εξής παράδοξο: από εκεί που ασχολείστε με έρωτες και παιδιά, έχετε ανιαρές εργασιακές υποχρεώσεις που δεν είχατε ολοκληρώσει ίσως και όλη τη χρονιά. Όμως ξαφνικά εκεί που ξεκινάτε να ρίχνετε πόνο στη δουλειά από την Πέμπτη και μετά το ΣΚ επιστρέφουν έρωτες ή έρχονται να σας επισκεφτούν τα παιδιά σας; Από την άλλη ΤΩΡΑ ολοκληρώνεται το θεαματικό επαναστατικό ξεκίνημα που είχατε κάνει στην καριέρα σας τέλη του περσινού Μάρτη. Και αυτή τη φορά το πως θα το συνεχίσετε σχετίζεται και με το σπίτι σας. Δεν είναι και λίγα για παραμονές Χριστουγέννων!

Παρθένοι

Επιστρέφουν παλιοί έρωτες ή σκέψεις για περασμένα μεγαλεία χαράς και διασκέδασης. Αυτό θα αλλάξει παραμονές Χριστουγέννων που θα ασχολείστε με παλιές υποθέσεις σπιτιού και οικογένειας. Ο Ήλιος που θα περάσει όμως στον φιλικό σας Αιγόκερω την Πέμπτη θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας βοηθήσει να κάνετε και πράξη τα περασμένα μεγαλεία δημιουργικότητας. Υπάρχουν επίσης ξαφνικές εξελίξεις για ολοκλήρωση σε θέματα σπουδών ή ταξιδιών με πιθανή βοήθεια από τα αδέρφια πριν τα Χριστούγεννα! Πτυχία, εξετάσεις, εισιτήρια, πολλή κινητικότητα αλλά δεν είναι κάτι νέο, εσείς είχατε βάλει το λιθαράκι σας την περασμένη άνοιξη. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ζυγοί

Δε θα σας είναι πρωτόγνωρο να ασχολείστε περισσότερο με την οικογένεια, το σπίτι και τα θέματα προέλευσης… τραυμάτων αλλά και προέλευσης γενικότερα τώρα που πλησιάζουν Χριστούγεννα και αλλαγή χρονιάς. Αυτό που θα σας είναι πρωτόγνωρο θα είναι ίσως τα χρήματα που πιθανόν να λάβετε ή κάποιες νέες βάσεις χρηματοδότησης από το πουθενά, ίσως πρωτοποριακές. Ναι λεφτά Ζυγοί. Τελικά όμως δεν είναι εντελώς από το πουθενά αλλά από την προσπάθεια που ξεκινήσατε τέλη Μαρτίου του ’23. Μπράβο Ζυγοί!

Σκορπιοί

Ο ανάδρομος Ερμής σας ξαναφέρνει σε επαφή με γνωστικά αντικείμενα από τα παλιά ή με τα αδέρφια σας. Από το Σαββατοκύριακο όμως και μετά ίσως σας ξαναφέρει σε επαφή με χρήματα που περιμένατε πως και πως καιρό τώρα. Το βασικό που συμβαίνει όμως την Πέμπτη είναι ότι η αντισυμβατική σχέση που ξεκινήσατε τέλη του περασμένου Μάρτη έρχεται τώρα σε μια κορύφωση ή ολοκλήρωση. Αποφασίζετε τι θα κρατήσετε και τί θα αφήσετε από αυτήν. Ο Ήλιος περνάει και στον Αιγόκερω και τα νέα και οι επικοινωνίες θα αρχίσουν να αποκτούν πρωτεύοντα ρόλο αυτή την περίοδο των γιορτών.

Τοξότες

Ίσως το να φύγει ο Ήλιος από το ζώδιό σας και να πάει στον τομέα των…οικονομικών να σας φέρει και δωράκια αλλά μία μετακίνηση των προτεραιοτήτων και των προκλήσεων στη ζωή σας. Δεν είστε τόσο στο στόχαστρο πια. Λίγη ακόμη υπομονή. Ίσως έχετε και κάποια χρήματα από το παρελθόν που θα λάβετε μέχρι την Παρασκευή. Αυτό που βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι μία αιφνίδια αλλαγή στη ρουτίνα σας ή στη διατροφή σας που ξεκινήσατε την άνοιξη τώρα έρχεται να δείξει αποτελέσματα ή και να τελειώσει επειδή επιτέλεσε τον σκοπό της.

Αιγόκεροι

Άλλα λέτε εσείς, άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Άλλα θέλουν να σας πουν οι Άλλοι και άλλα καταλαβαίνετε εσείς. Είμαι αισιόδοξη βέβαια ότι από το Σάββατο και μετά το θέμα της επικοινωνίας θα κατασταλάξει λιγάκι και θα ασχολείστε περισσότερο με το τι θα έχετε να πείτε στην ψυχοθεραπεία σας. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο απρόοπτος έρωτας που είχατε πέρσι την Άνοιξη υπάρχει ακόμη. Και πλέον έχει πάρει γιγαντιαίες διαστάσεις. Τι σχέδια για το μέλλον έχετε; Μήπως δεν ήταν έρωτας αλλά μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα; Οι γιορτές έχουν στόχους και όραμα φέτος.

Υδροχόοι

Η εβδομάδα αυτή σας υπενθυμίζει ότι οι γιορτές δεν είναι μόνο φίλοι παρέες και κοινωνικές συγκεντρώσεις αλλά και εσωτερίκευση και ενδοσκόπηση. Θα δείτε όμως το Σαββατοκύριακο αναπόφευκτα φίλους από τα παλιά. Μήπως ανασύρετε στόχους και σχέδια του παρελθόντος για να τα υλοποιήσετε; Το σπίτι σας στο οποίο είχε γίνει κάτι επαναστατικό ή αναπάντεχο τον Μάρτιο πέρυσι τώρα είναι για ακόμη μία φορά ένας τομέας ο οποίος θα σας κρατήσει σε εγρήγορση αλλά θα σας χαρίσει και ωραίες στιγμές είτε όσον αφορά τους γονείς σας είτε το πως φαίνεστε προς τα έξω. Ίσως τώρα κονταροχτυπιούνται για πρώτη φορά καριέρα και στάτους με τόπο προέλευσης και οικογένεια.

Ιχθύες

Μετά από πολλή ένταση και προκλήσεις στον τομέα της καριέρας η Πέμπτη σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις παρέες, ομάδες ομοϊδεατών ή γενικά ό,τι ονομάζετε συλλογικό, στο οποίο είχατε κρούσεις από το παρελθόν πολλές φορές αυτές τις μέρες. Παράλληλα ευνοείται η φοίτησή σας στο Πανεπιστήμιο ή τα ταξίδια αλλά σε συνάρτηση με ένα δυνατό, αντισυμβατικό ξεκίνημα που είχατε κάνει πέρσι την άνοιξη. Το κερασάκι στην τούρτα: ευκαιρία να ξαναπιάσετε θέματα καριέρας που είχατε αφήσει στη μέση παλιά ή να σας ξαναπιάσουν εκείνα. Καλές γιορτές!

Από τη Furasu Yoru

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ