Secret Santa: Ιδέες δώρων για κάθε μέλος της οικογένειας

Αν λοιπόν είσαι και εσύ στη διαδικασία εύρεσης του ιδανικού δώρου για τα μέλη της οικογένειάς σου, το άρθρο αυτό θα σου λύσει τα χέρια. Secret Santa: Ιδέες δώρων για κάθε μέλος της οικογένειας

Οι γιορτές έφτασαν και η μαγεία τους φαίνεται να έχει κατακλύσει όλες τις στιγμές μας. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι στη θέση του και περιμένει να περιτριγυριστεί από δώρα για τους αγαπημένους μας, που θα γεμίσουν χαμόγελα και συγκίνηση. Η συμβολική αυτή κίνηση έχει μεγάλη αξία, καθώς δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη μας. Εξάλλου η πράξη μας είναι αυτή που μετράει και η σκέψη ότι αφιερώσαμε χρόνο για να κάνουμε τους ανθρώπους μας χαρούμενους.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα βρεις προτάσεις που πιθανό να ταιριάζουν σε κάθε ξεχωριστό άνθρωπο της ζωής σου. Προσάρμοσε τες στα γούστα τους και πάρε ιδέες για τις αγορές σου. Ας ξεκινήσουμε!

Ρούχα

Ο καθένας από εμάς έχει το μοναδικό του στυλ και αυτό αντικατοπτρίζεται σε μεγάλο βαθμό στα κομμάτια που επιλέγουμε να φοράμε. Η αγορά λοιπόν ρούχων για δώρο προς τους αγαπημένους μας δείχνει όχι μόνο το πόσο καλά τους ξέρουμε, αλλά και το πόσο καλά γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις πιθανές ελλείψεις στη γκαρνταρόμπα τους. Ένα πολύχρωμο φουλάρι για τη μαμά της οικογένειας, μία αθλητική μπλούζα για το βενιαμίν και ένα πουκάμισο για τον παππού είναι κάποιες από τις επιλογές μας, που θα φέρουν ενθουσιασμό.

Κάνε λοιπόν μία καλή έρευνα στην αγορά και θα βρεις πολλές επιλογές, όπως είναι τα χριστουγεννιάτικα δώρα από Intersport, που ταιριάζουν σε όλες τις προτιμήσεις. Φρόντισε να βρεις κομμάτια που θα αναδείξουν το υπάρχον στυλ των αγαπημένων σου και ετοιμάσου να δεχτείς αγκαλιές και φιλιά!

Βιβλία

Μία εξαιρετική επιλογή για τους βιβλιοφάγους της οικογένειας είναι η αγορά βιβλίων. Είτε πρόκειται για μυθιστορήματα, είτε για βιβλία ιστορικά ή μαγειρικής, το συγκεκριμένο δώρο είναι ιδιαίτερα αγαπητό σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Μια καλή ιδέα είναι να βρεις μία σπάνια έκδοση ενός τίτλου και να τη χαρίσεις, για παράδειγμα, στον μπαμπά σου που τρελαίνεται για αστυνομική λογοτεχνία.

Αν και η παραπάνω πρόταση είναι ενδεικτική, το πιο σημαντικό είναι να επιλέξεις βιβλία που να ενδιαφέρουν και ιντριγκάρουν τον αναγνώστη. Αξιολόγησε λοιπόν τα χόμπι του κάθε μέλους της οικογένειας και βρες αυτό που τους ταιριάζει. Απευθύνσου σε μεγάλα βιβλιοπωλεία, όπως είναι η Πολιτεία, και βρες αμέτρητες επιλογές για όλα τα γούστα.

Ηλεκτρονικά είδη

Ιδανικά δώρα για τους gadgetάκηδες, αλλά και τα περισσότερα μέλη της οικογένειας, τα διάφορα ηλεκτρονικά είδη είναι μία πολύ δημοφιλής επιλογή. Ανάλογα με το budget σου, μπορείς να αγοράσεις κάθε λογής συσκευή και να κάνεις την καθημερινότητα των αγαπημένων σου πολύ πιο εύκολη. Μία καφετιέρα, μία σκούπα ρομπότ ή ένας ατμομάγειρας είναι κάποιες από τις επιλογές σου και διευκολύνουν σε σημαντικό βαθμό τη ζωή όλων.

Για τους λάτρεις της ψυχαγωγίας, τι θα έλεγες να τσεκάρεις παιχνιδομηχανές, τηλεοράσεις ή smartphones; Εμείς θα σου λέγαμε να βρεις όλες τις εποχιακές προσφορές και να αγοράσεις το δώρο που θα δώσει χαρά στον άνθρωπό σου.

Είδη σπιτιού

Τα διάφορα είδη σπιτιού, είτε πρόκειται για μία κούπα, είτε για ένα διακοσμητικό χώρου, είναι πρώτα στις προτιμήσεις αρκετών ανθρώπων. Ένα όμορφο φλιτζάνι που θα συνοδεύει τον πρωινό καφέ της μητέρας σου, σίγουρα θα την κάνει κάθε πρωί να χαμογελάει στη σκέψη σου. Ένα cozy μαξιλάρι που θα στηρίζει την πλάτη της γιαγιάς σου, θα είναι σίγουρα ο καθημερινός σύμμαχός της.

Σκέψου λοιπόν τι θα ταίριαζε στον καθένα ξεχωριστά και αγόρασε χρηστικά κομμάτια, που θα προσφέρουν χαμόγελα στην κάθε χρήση. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σημασία δεν έχει το κόστος του κάθε δώρου, αλλά η κίνηση. Και αυτό είναι κάτι που οι δικοί σου άνθρωποι σίγουρα γνωρίζουν!

Προσωποποιημένα δώρα

Για τελευταία σου αφήσαμε μία κατηγορία που αγαπιέται πολύ και αυτή είναι τα προσωποποιημένα δώρα. Personalised κοσμήματα, ημερολόγια με τυπωμένο το όνομα και άλμπουμ φωτογραφιών είναι κάποιες αγαπημένες επιλογές που γεμίζουν χαρά. Εκτύπωσε το αγαπημένο μότο του μπαμπά σου σε ένα πορτοφόλι και χάρισε του ένα έξυπνο και πρακτικό item.

Το πιο σημαντικό είναι τα συγκεκριμένα δώρα να είναι προσωπικά και να περιλαμβάνουν κάτι μοναδικό. Σε αυτήν την κατηγορία, συμπεριλαμβάνονται και τα δώρα που φτιάχνουμε με τα χέρια μας. Ένα όμορφα διακοσμημένο βάζο, γεμάτο με φρεσκοφουρνιστά μπισκότα, φτιαγμένα με τη συνταγή της γιαγιάς σου, είναι ικανό να της φέρει δάκρυα συγκίνησης και πολλές αναμνήσεις. Βρες λοιπόν κάτι ξεχωριστό και χάρισε το στους αγαπημένους σου!

Κλείνοντας, είναι κατανοητό ότι οι επιλογές που υπάρχουν στην αγορά είναι πραγματικά πολλές. Μένει μόνο να αφιερώσεις χρόνο και σκέψη και να βρεις αυτό που πραγματικά ταιριάζει στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Και μη ξεχνάς! Η χαρά που θα νιώσουν θα σου χαρίσει διπλή χαρά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ιδέες δώρων για κάθε μέλος της οικογένειας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ