Λεύκανση δοντιών στο σπίτι

Η λεύκανση των δοντιών είναι κάτι που επιθυμούμε πολλοί και μπορεί να γίνει και στο σπίτι. Λεύκανση δοντιών στο σπίτι.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως η λεύκανση των δοντιών στο σπίτι είναι εξαιρετικά δημοφιλής και αυτό γιατί ένα αστραφτερό χαμόγελο είναι πάντα ελκυστικό. Πολλοί παράγοντες οδηγούν τα δόντια μας να χάσουν τη λάμψη τους και να φαίνονται κιτρινισμένα και θαμπά. Ορισμένες τροφές μπορούν να λεκιάσουν το σμάλτο (το εξωτερικό στρώμα των δοντιών) και σε συνδυασμό με τη συσσώρευση πλάκας στα δόντια μπορεί να τα κάνει να φαίνονται κίτρινα.

Η λεύκανση δοντιών στο σπίτι μπορεί να επιτευχθεί με τα κατάλληλα προϊόντα, τα οποία θα μας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οδοντόκρεμα λεύκανσης – Ταινίες λεύκανσης των δοντιών – Στυλό λεύκανσης για τα δόντια – Σετ λεύκανσης δοντιών. Αυτοί είναι μερικοί από τους τρόπους όπου μπορούμε να λευκάνουμε εύκολα τα δόντια μας στο σπίτι.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους κιτρινίζουν τα δόντια μας. Ορισμένοι από αυτούς είναι οι εξής:

  • Φαγητά και ποτά με έντονο χρώμα: Η κατανάλωση ορισμένων τροφών και ποτών όπως ο καφές, το τσάι, το κόκκινο κρασί και τα φρούτα του δάσους έχουν έντονες χρωστικές που μπορούν να κιτρινίσουν τα δόντια.
  • Κάπνισμα: Το κάπνισμα είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που προκαλούν κιτρίνισμα δοντιών.
  • Ανεπαρκής στοματική υγιεινή: Η κακή στοματική υγιεινή μπορεί να οδηγήσει στον σχηματισμό πλάκας. Το ακατάλληλο βούρτσισμα, η έλλειψη οδοντικού νήματος και η μη τακτική επίσκεψη στον οδοντίατρο για καθαρισμό μπορούν να εντείνουν το κιτρίνισμα των δοντιών.
  • Φαρμακευτικές αγωγές: Ορισμένα φάρμακα ενδέχεται να προκαλέσουν το κιτρίνισμα των δοντιών.

Ταυτόχρονα με την λεύκανση θα πρέπει να προσέχουμε και την υγεία των ούλων μας. Μαζί με μια θεραπεία λεύκανσης δοντιών μια οδοντόκρεμα για περιοδοντίτιδα κρίνεται σχεδόν απαραίτητη.

Τι προσφέρει η οδοντόκρεμα για περιοδοντίτιδα;

  • Αποτρέπει την αιμορραγία των ούλων.
  • Φρεσκάρει την αναπνοή και καθαρίζει τα δόντια.
  • Απομακρύνει απαλά την πλάκα και προστατεύει από το σχηματισμό της.
  • Ανακουφίζει από τη δυσάρεστη αίσθηση που προκαλεί η αιμορραγία των ούλων.
  • Εμποδίζει το σχηματισμό τερηδόνας.
  • Αποτρέπει την επανεμφάνιση περιοδοντίτιδας μετά από μια επιτυχημένη θεραπεία.
  • Εάν επιλέξετε την οδοντόκρεμα για περιοδοντίτιδα σαν προληπτικό μέτρο, να την εναλλάσσετε με την κανονική σας οδοντόκρεμα. Εάν ήδη υποφέρετε από περιοδοντίτιδα, χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα για περιοδοντίτιδα δύο φορές την ημέρα ή όπως συστήνει ο οδοντίατρός σας.

Τέλος, ένα σπρέι στόματος είναι το must have προϊόν που όλοι πρέπει να έχουμε στην τσάντα μας για δροσερή αναπνοή όλες τις ώρες! Φρεσκάρει στο λεπτό την αναπνοή και ενυδατώνει αποτελεσματικά την στοματική κοιλότητα.

Είναι σημαντικό να φροντίζουμε τη στοματική μας υγιεινή, να προσέχουμε τη διατροφή μας και να ακολουθούμε τις οδηγίες του οδοντίατρου για να διατηρήσουμε τα δόντια μας λευκά και τα ούλα μας υγιή, ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας και τα προϊόντα σύμμαχο στην προσπάθειά μας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ