Η Νο1 θεραπεία anti-aging ακούει στο όνομα Θεραπεία με Εξωσώματα

Η επαναστατική θεραπεία που έχει ταυτιστεί με την αναγεννητική αισθητική ιατρική! Η Νο1 θεραπεία anti-aging ακούει στο όνομα Θεραπεία με Εξωσώματα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι μια φωτοθερμική τεχνολογία θα «μπούσταρε» τους αυξητικούς παράγοντες του αίματός σας ή ακόμα ένα step ahead … με άλλο πρόγραμμα θα παρήγαγε τα δικά σας εξωσώματα από το πλάσμα σας; Εξωσώματα εννοώντας εκείνα τα μικροσκοπικά εξωκυτταρικά «σακίδια» φορτωμένα λιπίδια, αμινοξέα, πεπτίδια και γενικότερα πληροφορίες RNA και DNA που σαν αγγελιοφόροι τα μεταφέρουν στα κύτταρά μας αναγεννώντας τα!

Αυτόλογη Θεραπεία με Εξωσώματα

Τα εξωσώματα, που είναι εξωκυτταρικά κυστίδια νανομεγέθους που παράγονται από τα κύτταρα, κυρίως τα βλαστοκύτταρα. Περιέχουν σημαντικά λιπίδια, πρωτεΐνες, αμινοξέα, πεπτίδια και πλήθος αυξητικών παραγόντων. Τα εξωσώματα λειτουργούν στον οργανισμό ως φυσικοί αγγελιοφόροι, που μεταφέρουν το πολύτιμο φορτίο τους στα κύτταρα-στόχους. Μέσω αυτής της κυτταρικής επικοινωνίας, καταφέρνουν να επανεργοποιήσουν ακόμα και κύτταρα που έχουν σταματήσει να λειτουργούν, προάγοντας την αναγέννηση και την αναζωογόνηση σε βαθύτερο επίπεδο σε σύγκριση με πολλές παραδοσιακές τοπικές θεραπείες.

Η θεραπεία με εξωσώματα στο δέρμα:

  • Ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς επούλωσής του με την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Αυξάνει το πάχος του δέρματος
  • Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων
  • Βελτιώνει την υφή και τον τόνο του
  • Απαλύνει τους μαύρους κύκλους
  • Διορθώνει την υπερμελάγχρωση και το μέλασμα
  • Προκαλεί επιδερμική σύσφιξη και προσφέρει αποτέλεσμα lifting
  • Εξαφανίζει τη θαμπή όψη και προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα
  • Προσφέρει ενυδάτωση
  • Περιορίζει τη φλεγμονή και μειώνει την ερυθρότητα που προκαλεί η ακμή και η ροδόχρους ακμή

 Μια πρωτοποριακή τεχνολογία με διαπιστευμένες έρευνες και αποτελέσματα που μπορείτε να ζητήσετε από τον γιατρό σας για την ανανέωση του προσώπου σας με τον πιο φυσικό τρόπο! Σφριγηλότητα, λάμψη, φρεσκάδα, βελούδινη υφή στο δέρμα σας που θα σας ενθουσιάσει! Η top αναγεννητική θεραπεία με διαφορά!

Προσωπικά δοκίμασα και εμπιστεύομαι απόλυτα τον γιατρό μου @sotiris.tsioumas στο @venusmedicineclinic όπου κάθε φορά μου εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια τα στάδια αλλά και όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι για κάθε μου θεραπεία.

Καλέστε στα τηλέφωνα: 2108825132 – 6948380611 για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού και για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ