Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 19/2 έως 25/2/2024

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η σύνοδος Άρη/Αφροδίτης στον Υδροχόο είναι μια γιορτή για την ποικιλομορφία των σχέσεων! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 19/2 έως 25/2/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Μπαίνετε σε ένα περιβάλλον πιο υδάτινο -που σαν φωτιά δεν σας πολύ-αρέσει-, και αισθάνεστε σαν να κάνετε κρύο ντους. Θέματα επικοινωνίας, θέματα με συμβόλαια, θέματα με τα αδέρφια είναι αυτά που κυριαρχούν στη σκέψη σας. “Κύκλος είναι και γυρίζει!” Προσοχή, μη γυρίσει κατά πάνω σας.

Ταύρος

Η σκέψη ανοίγει και σας ταξιδεύει σε στόχους, σε όνειρα, στο μέλλον. Σύνδεση με φίλους, με ομάδες, με νεαρότερα άτομα, με τα social. Μήπως μέσα από εκεί προκύψει και ένας έρωτας; Εστιάζετε στον έρωτα, τα παιδιά, τη χαρά της ζωής. Προσοχή στην υπερ-ευαισθησία, απαντήστε με ψυχραιμία!

Δίδυμοι

Εστιάζετε στην εργασία, αλλά και στα θέματα καριέρας. Συνδέετε το παρελθόν με το παρόν και είναι η στιγμή να το κάνετε δημιουργικά και εκτός πλαισίου. Τι βλέπουν οι άλλοι σε εσάς, τι βλέπετε εσείς σε εσάς, και ποιοι πραγματικά είστε; Φαντασία στην εξουσία και ελευθερία. Μην ψαρώνετε!

Καρκίνος

Ακραία συναισθηματική περίοδος και βγάζει στην επιφάνεια πολύ συναίσθημα και ευαισθησία, που ναι μεν την έχετε από φυσικού σας, αλλά από την άλλη εκφράζονται και φόβοι, ανασφάλειες και όλα αυτά τα οποία κρύβετε με τόση επιμέλεια. Φίλοι, αδέρφια και συγγενείς και η επικοινωνία μαζί τους γίνεται πυροδότης.

Λέων

Προσοχή σε οικονομικά θέματα και σε αγορές γενικότερα. Μην παραμυθιαστείτε και αγοράσετε, επενδύσετε σε κάτι… που λάμπει και δεν είναι χρυσός! Επιπλέον, ανοίγουν συζητήσεις γύρω από κοινά οικονομικά θέματα ή τα λεφτά του συντρόφου. Οραματιστείτε το μέλλον και, με βοηθό τη φαντασία, ζητήστε το.

Παρθένος

Η πανσέληνος πάνω σας και φωτίζει τις βασικές πτυχές της ζωής σας. Τους σημαντικούς άλλους, αλλά και τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Θα πρέπει να διαχειριστείτε … αντικειμενικά την υποκειμενικότητα της αυτού του διαστήματος. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο για εσάς, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Ζυγός

Άλλο ένα στάδιο το οποίο πρέπει να ξεπεράσετε, στα πλαίσια της εξέλιξής σας φέτος. Πάλι με φόβους, απειλές και δαίμονες που σας κατατρώνε. Και αυτό σας εμφανίζει πιο ευάλωτους στους άλλους ή έτσι αισθάνεστε. Κρυφά, μυστικά και ψέματα στο φως, όπως και πρακτικά, οργανωτικά θέματα στην επιφάνεια.

Σκορπιός

Αρχίζετε και βλέπετε τον κόσμο πιο ανάλαφρα, πιο χαλαρά, με λιγότερη πίεση. Η πανσέληνος σας υπενθυμίζει ότι… το λιγότερο είναι περισσότερο. Επικοινωνείτε, συνδέεστε, ανοίγεστε, μοιράζεστε και αυτό είναι πολύ ωραίο. Αποσυμπιέζεστε σιγά-σιγά και σας πάει πολύ. Βρίσκετε στήριξη σε φίλους, στον ερωτικό σύντροφο, στα παιδιά.

Τοξότης

Επηρεάζεστε αρκετά αυτό το διάστημα. Βλέπετε τις αλλαγές να έρχονται και φαίνεται να παγώνετε, σαν να μη ξέρετε πως να αντιδράσετε. Επαγγελματικό και κοινωνικό προφίλ πρέπει να αλλάξει, οφείλετε να το αλλάξετε. Αξιολογείτε σχέσεις και συνεργασίες και τη μέχρι τώρα πορεία σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως

Συζητήσεις επί συζητήσεων και … συναντήσεις επί συναντήσεων. Έχετε τη δυνατότητα να συγκεντρώσετε πληροφορίες, να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας στους άλλους -και των άλλων, επίσης-, και να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα. Ειδικά το τελευταίο, μέσα στο ατελείωτο τρέξιμο, μπορεί να φέρει έναν αέρα αναζωογόνησης.

Υδροχόος

Ίσως αισθάνεστε πιο επισφαλείς μετά από ένα προκλητικό διάστημα, που μόλις πέρασε, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι πάει, πέρασε. Αν και ευάλωτοι, έχετε μια ευκαιρία να αποδείξετε -στον εαυτό σας, σε κανέναν άλλο- τη δύναμη και το κουράγιο που κρύβετε μέσα σας. Η πανσέληνος αυτή αφορά κατά βάθος στη δική σας χαρά και ζωή.

Ιχθύες

Απέναντι η πανσέληνος, έρχεστε και εσείς σε αντιπαράθεση με ανθρώπους του κοινωνικού και επαγγελματικού περιβάλλοντος. Είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά για εσάς να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την αντικειμενικότητά σας. Προσπαθείτε. Όλα τρέχουν γύρω σας και πρέπει να βρείτε, εσείς τώρα, αρμονία στα χάος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ