Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 12/2 έως 18/2/2024

Έχουμε μπροστά μας μια άκρως απαιτητική και ζόρικη εβδομάδα από όλες τις απόψεις! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 12/2 έως 18/2/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριοί

Είστε από τα ζώδια που κάνετε την κρίση ευκαιρία και άλλο που δε θέλετε να ζήσετε συναρπαστικές καταστάσεις κατά τις οποίες θα αποδεικνύετε την αξία σας μέσω της υπεράνθρωπης γενναιότητας που σας καλούν οι καταστάσεις να επιδείξετε. Ε αυτή την εβδομάδα λοιπόν, μην το κάνετε. Απλά μην. Κάντε μια φορά το ανάποδο και επιδείξετε αυτοσυγκράτηση, ειδικά όσον αφορά φίλους, κοινωνικούς χώρους και ομάδες για να αποφύγετε διαπληκτισμούς. Η εβδομάδα υπόσχεται εύνοια και έμπνευση στα θέματα καριέρας. Επίσης δε θα λείψουν οι ερωτικές γνωριμίες και τα πάθη από φιλικούς χώρους, παρέες και κοινωνικές ομάδες.

Ταύροι

Τα πράγματα γίνονται φλεγόμενα στον τομέα της καριέρας, της δημόσιας εικόνας, του στάτους που έχετε βάλει στόχο να φτάσετε. Ο σκοπός όμως δεν αγιάζει τα μέσα και το ξέρετε καλύτερα από πολύ κόσμο, οπότε όταν το βλέπετε να συμβαίνει σας προκαλεί οργή αλλά και διάθεση για ακόμη μεγαλύτερη διεκδίκηση. Πιστέψτε με δεν είναι μέρες για αντεπίθεση ειδικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Παράλληλα βέβαια ευνοούνται πολύ τα ταξίδια γνώσης. Ο ρομαντισμός και ο ιδεαλισμός καλά κρατεί, αφού είστε παιδιά της Αφροδίτης εσείς. Η Αφροδίτη σας ευνοεί την καριέρα αλλά σας εφιστά την προσοχή στο ότι η κοινωνική άνοδος μπορεί να γίνει πτώση αν δεν υπάρχει αυτοσυγκράτηση. Γι’ αυτό συγκρατηθείτε αυτή την εβδομάδα Ταύροι και θα σας βγει σε καλό!

Δίδυμοι

Επικρατεί ένας πόλεμος για γνώση, ίσως οι ακαδημαϊκές σπουδές δεν είναι όπως τις περιμένατε, ίσως η εξεταστική να είναι άγρια και ίσως γενικά ο ανταγωνισμός σε παντός φύσεως θέματα που έχουν να κάνουν με τη διεύρυνση των οριζόντων σας να σας αναγκάζει να νιώθετε πως οφείλετε να αποδείξετε την αξία σας. Τα καλά νέα Δίδυμοι είναι ότι θα τον κερδίσετε τον πόλεμο! Σας φέρονται πιο γλυκά οι πλανήτες και το Σύμπαν ύστερα από καιρό είναι με το μέρος σας. Βέβαια είστε και εσείς δυνατοί παίκτες. Τυχόν ξαφνικές εκλάμψεις και ιδέες εξ ουρανού δε θα σας βγουν με τίποτα σε κακό. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέχετε λίγο παραπάνω τα μικρά παιδιά με τα οποία σχετίζεστε είτε δικά σας είτε όχι και τα κατοικίδια, εάν έχετε.

Καρκίνοι

Εκεί που οι άλλοι βλέπουν έρεβος εσείς βλέπετε συναισθηματική ειλικρίνεια. Βουτάτε τώρα τα πιο βαθιά σκοτάδια της ανθρώπινης ύπαρξης τα οποία σκάβετε και ξανασκάβετε χωρίς κανένα φόβο καθώς δε φοβάστε να έρθετε αντιμέτωποι με πολλές σκοτεινές πλευρές των συναισθημάτων, αφού διαθέτετε όλη την παλέτα εύκαιρη εν ριπή οφθαλμού. Είναι μία εβδομάδα που αποδεικνύετε την εξαιρετική δύναμη που διαθέτετε απέναντι στη σκληρότητα και τη βία που κυριαρχεί. Δε σας φοβάμαι στο πως θα το διαχειριστείτε. Επίσης ευνοούνται τα σχεσιακά σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (τόσο όσο, καθώς δεν είναι και η πιο σούπερ μέρα). Προσοχή σε οικονομικές απώλειες το Σαββατοκύριακο.

Λέοντες

Ίσως για πρώτη φορά νιώθετε ότι έχετε εχθρούς και μάλιστα ότι έχουν βγάλει τα μαχαίρια και σας επιτίθενται. Είστε άκρως δυναμικά όντα, όταν χρειάζεται, ωστόσο αυτή η συγκυρία χρειάζεται ψυχραιμία. Εσείς θέλετε να αντεπιτεθείτε για να συγκρουστείτε αλλά σκέφτεστε σε τι μακελειό μπορεί να οδηγήσει όλο αυτό; Ας μη μιλήσουμε για τις σχέσεις με σύντροφο και πώς ένας τσακωμός μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε ρήξη. Από την άλλη έχουμε και το σκωτσέζικο ντους, αφού η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα παρέα σας καθοδηγεί προς τον απόλυτο ερωτικό φανατισμό το Σαββατοκύριακο. Έχουμε να ζήσουμε πολύ Drama, και εσείς και εμείς μαζί σας.

Παρθένοι

Είστε οι εργάτες καλώς ή κακώς του ζωδιακού και αυτή την εβδομάδα θα το αποδείξετε για ακόμη μια φορά. Δείχνετε την εξαιρετική σας αντοχή να δουλεύετε σκληρά. Οι συνθήκες εργασίας σκληραίνουν αλλά εσείς επιμένετε και ο επιμένων στη δική σας περίπτωση νικά. Έχετε τύχη στον έρωτα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και έμπνευση σε θέματα δημιουργικότητας αλλά και παιδιών. Τα ταλέντα σας σας βοηθούν να οργανώσετε καλύτερα την έκρυθμη καθημερινότητά σας. Προσέξτε τα κατοικίδια σας εάν έχετε. Θα έχετε ξαφνικές ιδέες που πιθανόν να σας σώσουν.

Ζυγοί

Το έχει η μοίρα σας φέτος να ασχολείστε με τον έρωτα. Ειδικά αυτή η εβδομάδα σας δείχνει τον δρόμο προς την ερωτική κατάκτηση που συχνά έχει κτητικότητα, εμμονές, ζήλιες αλλά και πολύ πολύ πάθος. Ξέρω ότι δεν είστε τέτοιος άνθρωπος εσείς, προς Θεού, αλλά υπάρχει ένα περίεργο παιχνίδι έρωτα, σχέσεων ρομαντισμού και ερωτικής καταδίωξης με θετικό πρόσημο για τους Ζυγούς αυτή την εβδομάδα. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας είναι τεταμένες αλλά υπάρχει πολλή προοπτική βελτίωσης. Το ίδιο ισχύει και για τη δημιουργικότητα σας η οποία είναι ένα καζάνι που βράζει αλλά θα σας προσφέρει σίγουρα πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα.

Σκορπιοί

Νιώθετε ότι κρατάτε μία ατομική βόμβα την οποία αν δε ρίξετε θα τη φάτε. Ειδικά από την Τρίτη και μετά καλό θα ήταν να μην υποκύψετε σε υποψίες καταδίωξης αφού πιθανόν το πρόβλημα να είναι μέσα στο σπίτι σας, ή να πηγάζει από εσάς τους ίδιους, και κυρίως από το μακρινό παρελθόν σας. Καλό θα ήταν λοιπόν την ατελείωτη ενέργεια που ξεχειλίζει από μέσα σας να την επενδύσετε σε σκάψιμο παλιών τραυμάτων με στόχο την επίλυσή τους. Οι εμμονές του Σαββατοκύριακου θέλουν αυτοσυγκράτηση και ίσως, σας βγουν και σε καλό.

Τοξότες

Τα καλά νέα είναι ότι όσο ο κυβερνήτης σας Δίας κάνει καλή όψη με τον ισορροπιστή Κρόνο τα εργασιακά και τα της ρουτίνας σας θα είναι υπό έλεγχο. Επίσης είστε σίγουρα σε καλύτερη μοίρα από πολύ περισσότερο κόσμο με τον οποίο όμως ίσως αναγκαστείτε αυτή την εβδομάδα να διαπληκτιστείτε. Αυτά είναι και τα κακά νέα. Υπάρχει μια ένταση στον περίγυρο, την οποία πρέπει και εσείς να διαχειριστείτε. Προσοχή σε εντάσεις με τα αδέρφια σας και στον δρόμο με την οδήγηση. Εσείς ξεδίνετε σε εμμονές με τη γνώση, το διάβασμα, το γράψιμο. Μην ξεδώσετε σε βρισίδια και τσακωμούς όπως κάνουν οι Άλλοι. Όχι.

Αιγόκεροι

Θα έχετε πιθανόν ακούσει πολλά αγχωτικά για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο Αιγόκεροι σας έχω ευχάριστα νέα. Μπορεί να είναι μία εκρηκτικά παθιασμένη μέρα, το πάθος όμως εσάς σας επηρεάζει στα οικονομικά επιτρέποντας στη σχεσιακή και ερωτική ζωή να επωφεληθεί από το εξαιρετικό εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σας με τον πλανήτη του Ρομαντισμού Ποσειδώνα. Βγείτε ραντεβού, με σχέση ή χωρίς και αν πάθετε και κανένα εμμονικό έρωτα, εγώ πιο πολύ θα σας επιστήσω την προσοχή στο πορτοφόλι σας. Αποκτάτε οικονομικό ένστικτο προς το Σαββατοκύριακο με κίνδυνο όμως …εμμονής με το ζήτημα «χρήματα». Θα τη βρείτε την ισορροπία;

Υδροχόοι

Η αυτοπεποίθηση σας αυξάνεται και ήρθε η ώρα να δείξετε την αξία σας σε όλο της μεγαλείο. Ωστόσο επειδή τα παιχνίδια δύναμης, ελέγχου, εξουσίας και εν τέλει και βίας, δε σας ταιριάζουν καθόλου, θα σας έλεγα να συγκρατηθείτε και να το χειριστείτε όσο το δυνατόν πιο ήπια. Δεν αποκλείεται όλη αυτή η ενέργεια μετά να μετουσιωθεί σε κάτι ερωτικό, στο οποίο θα υπάρχει η ανάγκη για το απόλυτο. Πόση αλήθεια όμως υπάρχει στην εξουσία και στο απόλυτο Υδροχόοι; Αυτό σκεφτείτε και μετά δείτε πόσο σας ταιριάζει ένας τέτοιος τρόπος δράσης.

Ιχθύες

Μιλάμε για μία από τις πιο έντονες εβδομάδες της χρονιάς εσείς όμως έχετε ενσυναίσθηση και κατανόηση για τους γύρω σας. Επίσης σαν το Σύμπαν να σας παρέχει μία κρυφή δύναμη, ένα κρυφό όπλο το οποίο όμως πρέπει να έχετε και την οξυδέρκεια να ανακαλύψετε. Πιθανόν το Σαββατοκύριακο να είναι πιο αποκαλυπτικό ως προς τα κρυμμένα ταλέντα σας αλλά και πιο σκανδαλώδες με πολύ παρασκήνιο. Δεν αποκλείεται να δυσκολεύεστε από αϋπνίες. Ωστόσο να το ξέρετε Ιχθύες, είστε πιο προστατευμένοι από άλλα ζώδια αυτή την περίοδο.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ