Τα οφέλη της γιόγκα στην σεξουαλική ζωή! Αυξάνει την αυτοπεποίθηση και τις αντοχές

Έχει αποδειχτεί ότι η δημοφιλής αυτή πρακτική μπορεί να έχει εκπληκτικά οφέλη και για τη σεξουαλική μας ζωή. Τα οφέλη της γιόγκα στην σεξουαλική ζωή! Αυξάνει την αυτοπεποίθηση και τις αντοχές

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Πρόκειται για μία μοναδική άσκηση που προσφέρει καλύτερη αίσθηση της ισορροπίας, ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος, αλλά και μια υπέροχη αίσθηση ηρεμίας και αρμονίας με τον ψυχικό μας κόσμο. Τα οφέλη της όμως δεν σταματούν εκεί…

Συγκεκριμένα η γιόγκα προσφέρει:

Καλύτερη ευλυγισία

Η γιόγκα μπορεί να κάνει με τον καιρό το σώμα μας να φτάσει σε επίπεδα ευλυγισίας που δεν είχαμε φανταστεί.

Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε πολύ περισσότερα πράγματα στο κρεβάτι, και πολύ λιγότερες ξαφνικές κράμπες.

Υγεία της σπονδυλικής στήλης

Όταν η σπονδυλική μας στήλη είναι πιασμένη και σε κακή κατάσταση, η σεξουαλική μας ζωή πάσχει.

Τα καλά νέα είναι πως η γιόγκα φροντίζει για την υγεία της σπονδυλικής μας στήλης και μπορεί να ανακουφίσει την ένταση από τους μύες της περιοχής, επαναφέροντας την πλάτη μας στη σωστή της στάση.

Περισσότερη δύναμη

Η γιόγκα όχι μόνο δυναμώνει τους μύες μας, αλλά αυξάνει και τις αντοχές μας.

Και, όπως είναι λογικό, αυτό φαίνεται και στις σεξουαλικές μας επιδόσεις.

Πιο καθαρό μυαλό

Το στρες μπορεί να είναι και ο υπ’ αριθμόν ένα ένοχος για την κακή σεξουαλική ζωή.

Μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες, ή απλά να μας κάνει να μην μπορούμε να ευχαριστηθούμε την πράξη.

Ευτυχώς, ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη της γιόγκα είναι ότι καθαρίζει το μυαλό μας.

Καλύτερη σύνδεση με το σώμα μας

Πολλές φορές, ενώ κάνουμε σεξ, μπορεί ο/η σύντροφός μας να κάνει πραγματικά ότι μας αρέσει, αλλά για κάποιο λόγο δεν είμαστε παρόντες εκείνη την στιγμή.

Η γιόγκα μας ξαναφέρνει σε επαφή με το σώμα μας και εντείνει τις αισθήσεις, που σημαίνει ότι μπορούμε να αγγίξουμε επίπεδα απόλαυσης που δεν είχαμε καν ονειρευτεί.

Αυξημένη αυτοπεποίθηση

Είτε από την ψυχολογική πλευρά, είτε από τη σωματική,η αυτοπεποίθηση που μας προσφέρει η γιόγκα σημαίνει μόνο ένα πράγμα: τέλος στην ανασφάλεια.

Καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων μας

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα yo.gr, πολλές φορές, τα αισθήματα που εσωτερικεύουμε στις σχέσεις μας μπορούν να καταστρέψουν τη σεξουαλική μας ζωή.

Η γιόγκα μας βοηθάει να τα διαχειριζόμαστε καλύτερα, ώστε να λύνουμε τα προβλήματα που προκύπτουν άμεσα.

Το αποτέλεσμα είναι καλύτερη επικοινωνία με τον/τη σύντροφό μας και συνεπώς καλύτερο σεξ.

Το πρώτο κλείδωμα

Πολλές από τις πιο κοινές στάσεις της γιόγκα γυμνάζουν τους μύες του πυελικού εδάφους.

Πρακτικά, είναι σαν να κάνετε ασκήσεις Κέγκελ, που σημαίνει ότι θα έχετε πολύ καλύτερο έλεγχο των μυών της περιοχής, και πιο δυνατούς, απολαυστικούς οργασμούς…

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ