Γυναικεία φορέματα πώς θα επιλέξω αυτό που με κολακεύει;

Εμείς οι γυναίκες αγαπάμε ιδιαίτερα τα φορέματα αλλά μας δυσκολεύει και ταυτόχρονα να επιλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει! Σε αυτή την ανάρτηση θα σου πω τα do και τα don’t στις επιλογές σου. Γυναικεία φορέματα πως θα επιλέξω αυτό που με κολακεύει;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Όταν έρθει η στιγμή να βγούμε στα μαγαζιά για να αναζητήσουμε Φορέματα Γυναικεία πάντα σκεφτόμαστε “τι χρώμα μου πάει;”, “τι στυλ φορέματος με κολακεύει;”, “πως θα βρω το σωστό νούμερο;”, “έχω τα κατάλληλα παπούτσια για να το συνδυάσω;”. Από την άλλη “έχω αρκετό χρόνο να αφιερώσω για βόλτα στα μαγαζιά;” Εδώ έρχονται και τα ηλεκτρονικά καταστήματα που σε σώζουν από χρόνο και χρήμα πολλές φορές! Στο Rovo.gr θα βρεις μια απίστευτα τεράστια ποικιλία σε γυναικεία φορέματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα!

Είτε αγοράζεις από το Ίντερνετ, είτε από φυσικά καταστήματα, μπορείς να επωφεληθείς από τις  παρακάτω συμβουλές και να επιλέξεις ρούχα που αναδεικνύουν το σώμα σου με όμορφο και κομψό τρόπο.

 

Το Ίντερνετ είναι μια εξαιρετική λύση αν θέλεις να αγοράσεις προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές. Να θυμάσαι όμως ότι τα νούμερα και τα μεγέθη αποκλίνουν σημαντικά μεταξύ τους από εταιρία σε εταιρία και από χώρα προέλευσης. Δοκίμασε να μετρήσεις τις διαστάσεις του σώματός σου με βάση τις οδηγίες της εταιρίας στο eshop ώστε να βρεις το σωστό νούμερο!

 

 

 

Mερικά tips που θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευτείς τα δυνατά σου σημεία στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Από το σχήμα του σώματός σου, μέχρι το στυλ των ρούχων θα μάθεις να ντύνεσαι σύμφωνα με την προσωπικότητά σου

Η δαντέλα είναι κλασική, διαχρονική στο πέρασμα του χρόνου και απολύτως chic! Ιδανική, δηλαδή για μια επίσημη περίσταση! Έτσι, λοιπόν ένα δαντελένιο φόρεμα πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σου για παν ενδεχόμενο. Συνδύασε με μαύρη γόβα και ολοκλήρωσε μια μοναδική εμφάνιση!

 

 

 

 

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να έχεις στην ντουλάπα σου μόνο επιλεγμένα κομμάτια και όχι να τα κρατάς όλα, μόνο και μόνο επειδή δεν σου πάει η καρδιά να τα δώσεις.

Μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους που δεν πρέπει να αμελείς, είναι να γνωρίζεις το σώμα σου. Πρέπει να ανακαλύψεις τον σωματότυπό σου.

Στρόγγυλο ή μήλο: Για εσένα που έχεις πιο στρογγυλεμένο σώμα, προτίμησε να αναδεικνύεις το πάνω μέρος του σώματος σου με V κοψίματα στις μπλούζες και τζάκετ σε στενή γραμμή. Τα φαρδιά μανίκια ταιριάζουν ιδανικά σε εσένα, όπως και τα φορέματα με σούρες που καμουφλάρουν την περιοχή της κοιλιάς. Τα floral σχέδια είναι ιδανικά για εσένα που αγαπάς τα έντονα prints και χρώματα.

Αχλάδι: Αυτός ο σωματότυπος έχει λεπτό κορμό και μέση και αρκετά φαρδύτερους μηρούς. Μπορείς να επιλέξεις σκουρόχρωμα ψηλόμεσα παντελόνια που αναδεικνύουν το σώμα σου με εντυπωσιακό τρόπο. Έχεις έναν όμορφο κορμό, οπότε μπορείς να τον αναδείξεις με ντεκολτέ στα μπλουζάκια σου και 3/4 μανίκι, καθώς και με έντονα prints και υφές. Για φούστες προτίμησε αυτές σε Α γραμμή και ψηλή μέση που πέφτουν ιδανικά πάνω στο σώμα σου και το κάνουν να φαίνεται λεπτότερο.

Κλεψύδρα: Ένα από τα θηλυκότερα σχήματα σώματος, αυτό που έχει μεγάλο στήθος και μοιρούς και αισθητά πιο λεπτή μέση. Ιδανικά φορέματα για εσένα αυτά που αναδεικνύουν τη λεπτή σου μέση και πέφτουν απαλά στις καμπύλες σε πιο A γραμμές που χαρίζουν θηλυκότητα με ρομαντικό τόνο. Οι μπλούζες με ανοιχτό ντεκολτέ σου ταιριάζουν υπέροχα καθώς αναδεικνύουν το πάνω μέρος του σώματος. Στα παντελόνια δεν υπάρχουν περιορισμοί, από skinny γραμμές μέχρι και παντελόνες, όλα σου ταιριάζουν. Απλά επίλεξε το αγαπημένο σου και εντυπωσίασε σε κάθε έξοδο.

Αθλητικό – χωρίς καμπύλες: Εάν το σώμα σου ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, δηλαδή πιο σπορ και αδύνατο,  μπορείς να επιλέξεις ρούχα που χαρίζουν τη αίσθηση καμπύλης στο σώμα σου. Σου ταιριάζουν οι μπλούζες και τα φορέματα με κυματιστές λεπτομέρειες που χαρίζουν μια αίσθηση όγκου στο κάτω μέρος. Ακόμη, τα ρούχα με χαμηλή μέση είναι ιδανικά για εσένα όπως και τα έντονα σχέδια όπου σου δίνουν βάθος και ένταση στο σώμα.

Βρες τα χρώματα που σου ταιριάζουν και ανεβάζουν την ψυχολογία σου! Τα χρώματα μπορούν να επηρεάσουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό το στυλ μας, καθώς επίσης και το πως αισθανόμαστε.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ