ΑρχικήΝέα & ΕνδιαφέρονταΑστρολογίαΕβδομαδιαίες προβλέψεις από 3 έως 9 Φεβρουαρίου 2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3 έως 9 Φεβρουαρίου 2020

Εντυπωσιακή η Πανσέληνος στον Λέοντα, ολοκληρώνει με επιτυχία προσπάθειες για αναγνώριση και θεαματική προβολή. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3 έως 9 Φεβρουαρίου 2020 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ξέρεις να λάμπεις , έχεις το ταλέντο να ξεχωρίζεις;

Υστερόγραφο, Με τον Ερμή στους Ιχθύες και σε πτώση, το παραμύθι είναι καθημερινό και τελικά αρχίζει να σου αρέσει..παίζεις με τις λέξεις ή τους ανθρώπους; 

Υστερόγραφο, με την Αφροδίτη στον Κριό , αναζητάς γρήγορα ικανοποίηση , στιγμιαία σεξουαλική εκτόνωση..(μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου)..

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ευνοήσει τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και κάθε είδους συνεργασία που ξεκινά τώρα θα βοηθήσει και τα οικονομικά σας ζητήματα. Τάσεις για ονειροπόληση και εξιδανίκευση. Τύχη , οικονομική ενίσχυση από κρυφές πηγές.     Κριός β’ δεκαημέρου, Η πανσέληνος στον Λέοντα ολοκληρώνει με επιτυχία προσπάθειες σας για την επίτευξη μιας νέας ερωτικής σχέσης ή δημιουργικής συνεργασίας και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση.  Κριός γ’ δεκαημέρου, σταθεροποίηση , συναισθήματα ασφάλειας αλλά και επιτυχίες μέσα από συμφωνίες με πρόσωπα κύρους σας αναζωογονούν. Περνάτε φάση χαλάρωσης.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό φέρνει μυστικές συναντήσεις, ευνοεί γενικά κρυφές σχέσεις αλλά και θα βελτιωθεί αρκετά η ψυχολογία σας καθώς λαμβάνεται στήριξη από το περιβάλλον σας και θα αποβάλλετε τοξικές σκέψεις. Ευχάριστες εκπλήξεις κρύβει το φιλικό περιβάλλον και τύχη μέσα από επαγγελματικές συμφωνίες.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Λέοντα ολοκληρώνει με επιτυχία προσπάθειες που σχετίζονται με οικογενειακά αλλά και προσωπικής φύσεως ζητήματα. Επιτυχής αξιοποίηση πιθανής ακίνητης περιουσίας. Προσεχώς επισημοποίηση σχέσης. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, σταθεροποίηση σχέσεων , ευκολία σε υλοποίηση σχεδίων, αλλά και ομαλή εξέλιξη νομικών ζητημάτων οδηγούν σε μια εξομάλυνση των δυσκολιών και όπως φαίνεται περνάτε φάση χαλάρωσης.

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό χαρίζει εξωστρέφεια, μεγάλη κινητικότητα αλλά και εξελίσσονται ομαλά οι δημόσιες σχέσεις σας. Εύνοια μέσα στο φιλικό κύκλο , δραστηριοποίηση και επιτυχία μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Ευκαιρίες βελτίωσης συναισθηματικής κατάστασης.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Λέοντα ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες ένταξης σας σε μια πιο ομαλή καθημερινότητα, εξομαλύνονται πιθανές δυσκολίες με συνεργάτες ή ξεκινάτε να προωθείτε δημιουργικά σας σχέδια μέσα από το διαδίκτυο και κινείστε πιο ανεξάρτητα. Νέο μεταφορικό μέσο. Έναρξη σπουδών. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, σταθεροποίηση οικονομικών ζητημάτων μέσα από καλύτερους όρους, γενική οικονομική διευκόλυνση και βελτίωση αλλά και άνθιση της ερωτικής σας ζωής και όπως φαίνεται ότι περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό χαρίζει κοινωνική προβολή, γνωριμίες με πρόσωπα κύρους που μπορούν να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικά ζητήματα και βιώνετε στιγμές αναγνωρισιμότητας και κοινωνικής ανόδου. Ευκαιρίες μέσα στον φιλικό σας κύκλο.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου,πηγή εσόδων   Η Πανσέληνος στον Λέοντα ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες σας να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση μέσα από μια νέα και ξεκινάει μια περίοδος αυτονομίας εφόσον βέβαια θέλετε να βασίζεστε στις προσωπικές σας δυνάμεις.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, σταθεροποίηση σχέσεων και συνεργασιών, βελτιώνεται το κλίμα σε διαπροσωπικές σχέσεις και γενικά θα νιώσετε ότι έχετε συναισθηματική υποστήριξη από αγαπημένο άτομο και όπως φαίνεται περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό χαρίζει εύνοια σε σπουδές , επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας αλλά και ευνοεί κάθε αντισυμβατική σχέση, χαρίζοντας ξεγνοιασιά αλλά και αξέχαστες εμπειρίες. Ανέλπιστη τύχη μέσα από επαφές με πρόσωπα κύρους, επαγγελματικές επιτυχίες.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες επίτευξης ομαλών συνεργασιών αλλά και απεγκλώβισης σας από τοξικές καταστάσεις και βαδίζετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και σιγουριά .  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, σταθεροποίηση εργασιακών ζητημάτων, βελτιώνεται αρκετά το κλίμα με τα άτομα που συνεργάζεστε σε καθημερινή φάση, και γενικά θα νιώσετε χρήσιμοι και ότι προσφέρετε στο περιβάλλον. Περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό ευνοεί την ερωτική σας ζωή, αλλά και τα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που μοιράζεστε με τους άλλους και θα ανακουφιστείτε αρκετά, μια που οι δυσκολίες υποχωρούν. Εύνοια σε σπουδές και τύχη μέσα από επαφές με το εξωτερικό. Υλοποίηση σχεδίων.  Παρθένε β΄δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Λέοντα ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες σας να βελτιώσετε σχέσεις με άτομα που πιθανόν να σας ανταγωνίζονται και γενικά θα περάσετε σε μια περίοδο εξομάλυνσης δυσκολιών κυρίως πάνω σε ψυχολογικά θέματα. Αποκαλύψεις που λυτρώνουν. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, σταθεροποίηση ερωτικών και επαγγελματικών σχέσεων, πιθανόν σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, ωριμότητα , απαλλαγή από φοβίες, και φαίνεται ότι περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  η μετακίνηση της Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί σταθερές σχέσεις, συνεργασίες και εξομαλύνονται οι διαφορές με άτομα που πιθανόν είχατε κόντρες και μειώνεται αρκετά ο ανταγωνισμός. Εύνοια σε οικονομικά, κληρονομικά ζητήματα. Τονώνεται η σεξουαλική σας ζωή καθώς μια νέα γνωριμία εξελίσσεται σε κάτι πιο αισθησιακό που θα σας συναρπάσει.     Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Λέοντα ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες σας υλοποίησης προσωπικών σχεδίων και η πιθανή ένταξης σας σε νέο φιλικό κύκλο θα βελτιώσει τη δημόσια εικόνα σας θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, σταθεροποίηση εργασιακών σχέσεων, πιθανή προαγωγή , βελτίωση της ποιότητας ζωής σας και φαίνεται ότι περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό ευνοεί  την εργασιακή σου ζωή , σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται αλλά και πιθανόν να λάβετε μια οικονομική ενίσχυση που θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ανάλογα. Επαφή με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Εύνοια στις προσωπικές σχέσεις . Σκορπιός β δεκαημέρου,   η Πανσέληνος στον Λέοντα ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει για επαγγελματική αναγνώριση και θα κάνετε γνωριμίες που θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες. Σχέσεις με πρόσωπα κύρους θα σας στηρίξουν συναισθηματικά αλλά και υλικά.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  σταθεροποίηση επαγγελματικών σχεδίων, βελτίωση αισθηματικής ζωής, έναρξη σπουδών και φαίνεται να περνάτε σε μια φάση χαλάρωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό ευνοεί την ερωτική σας ζωή , σχέσεις με άτομα νεώτερα εξελίσσονται, φλερτ αλλά και θα έχετε ερωτικές κατακτήσεις με αποτέλεσμα να ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Εύνοια, τύχη μέσα σε εργασιακό περιβάλλον. Οικονομική άνοδος.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Λέοντα ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες σας για πιθανή σας ένταξη σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, επίσης ολοκληρώνονται με επιτυχία θέματα νομικής φύσεως και γενικά σας διακατέχει αισιοδοξία και αισθήματα απελευθέρωσης. Επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας σας ανανεώνουν. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, σταθεροποίηση οικογενειακών σχέσεων, συναισθήματα ασφάλειας,βελτίωση οικονομικής κατάστασης και φαίνεται να περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου,  η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό ευνοεί την οικογενειακή σας ζωή , καθώς επιλύονται πιθανά προβλήματα και παρεξηγήσεις και θα ζήσετε μια περίοδο συμφιλίωσης με τους δικούς σας ανθρώπους. Εύνοια μέσα από συμφωνίες, συνεργασίες και τυχόν αγοραπωλησίες. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Λέοντα ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες σας για επίλυση οικονομικών προβλημάτων με αποτέλεσμα να ξεπεράσετε και προσωπικές ρήξεις με άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία. Σεξουαλική τόνωση, νέα γνωριμία. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,σταθεροποίηση συμφωνιών, προώθηση του έργου σας μέσα από το διαδίκτυο,επιτυχία μέσα από εξετάσεις, σπουδές και φαίνεται να περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό σας κάνει πιο κοινωνικούς, λαμβάνετε μηνύματα αγάπης αλλά και επανασυνδέεστε με το φιλικό σας κύκλο και γενικά η σκέψη σας θα γίνει πιο αισιόδοξη. Εύνοια μέσα σε οικογενειακές σχέσεις, οικονομική ενίσχυση. Ερωτικά μηνύματα θα σας ανανεώσουν.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Λέοντα ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες σας επίλυσης προβλημάτων με το ταίρι σας και προχωράτε σε πιθανή επισημοποίηση της σχέσης σας που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Γενική βελτίωση σε επαγγελματικές συμφωνίες.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, σταθεροποίηση προσωπικών σχέσεων, καλή ψυχολογία, οικονομική ενίσχυση , νέες συμμαχίες και φαίνεται πως περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό ευνοεί την τσέπη σας και μέσα από μια νέα πηγή εσόδων θα δείτε το εισόδημα σας να ανεβαίνει και χωρίς να κοπιάσετε ιδιαίτερα. Εύνοια μέσα από συμφωνίες, αγοραπωλησίες αλλά και δικτύωση μέσα από το διαδίκτυο. Εύκολη προβολή , αναγνώριση.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Λέοντα ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες σας για εξέλιξη μέσα στον εργασιακό σας χώρο και πιθανόν δημιουργείτε τον δικό σας προσωπικό χώρο όπου και θα αποδειχτείτε πιο παραγωγικοί. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, σταθεροποίηση φιλικών σχέσεων, επανασύνδεσεις, επιστροφές αγαπημένων προσώπων, βελτίωση δημόσιων σχέσεων και φαίνεται πως περνάτε σε φάση χαλάρωσης,

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου
Χριστίνα Τανταλίδου
Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη, ασχολούμαι με την αστρολογία και την επιρροή των πλανητών στη ζωή μας. Το 2010 άρχισα τις σπουδές μου στο The faculty of astrological studies in London, όπου συνεχίζω έως και σήμερα. Όλοι συμφωνούμε ότι ζούμε σε μια απαιτητική πραγματικότητα, αλλά ωστόσο, δεν είμαστε «θύματα» του πεπρωμένου μας. Με την βοήθεια της αστρολογίας και την ακριβή ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη μας, αντιμετωπίζουμε πιο δυναμικά τις προκλήσεις της ζωή μας και είμαστε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις μας. Αρθρογραφώ στο www.oroskopos.gr, στο διαδικτυακό περιοδικό www.myselvi.gr και στο www.makthes.gr. Περιμένω να σας γνωρίσω από κοντά. Email: christinatantalidou@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Mary Liodou
Alternative Mom-blogger from Greece with many ideas & unconditional love for life! Always a dreamer! Ιδιοκτήτρια & Αρχισυντάκτρια στο www.mommyjammi.gr Ακαδημαϊκή εκπαίδευση/σπουδές: Πάντειο Πανεπιστήμιο ~ Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Επαγγελματική εμπειρία/ειδίκευση στην οικονομική ανάλυση και commercial marketing strategy.
37,325ΥποστηρικτέςΚάντε Like
25,543ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,408ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,059ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
403ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,130ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Δήλωσε συμμετοχή σε ένα ξεχωριστό δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά δημοτικού

Η Ομάδα παραστατικών τεχνών και εκπαίδευσης HORIZeON προσκαλεί γονείς με παιδιά ηλικίας 6-12 ετών να δηλώσουν συμμετοχή στο δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα Playful Education. Δήλωσε...

Πως θα αναπτύξει τη δεξιότητα γραφής το παιδί;

Όταν ένα παιδί ξεκινά να πιάνει στα χέρια του ένα μολύβι, μια ξυλομπογιά ή έναν μαρκαδόρο περνά, συνήθως, από όλα τα στάδια λαβής μέχρι...

Γιατί να πληρώσω και να ξοδέψω χρόνο για μαθήματα αυτοάμυνας για το παιδί μου;

Γιατί να πληρώσω και να ξοδέψω χρόνο για μαθήματα αυτοάμυνας για το παιδί μου; H απάντηση είναι ότι δεν πληρώνει απλά για τα μαθήματα της...

Η συνέντευξή μου στην εκπομπή Καλό Μεσημέρι - στο ΚΡΗΤΗ TV

Η παρουσία μας στο Mega – Καλημερούδια με το toftiaxa.gr!

Η συνέντευξή μου στην εκπομπή ONline – στον ΣΚΑΙ

DIY

Κάθε χρόνο, πλέον, συνηθίζω να φτιάχνω λαμπάδες! Φέτος επέλεξα να προσθέσω και λίγο αγαπημένα αρώματα σε αυτές! Φτιάξτε απλά και εύκολα λαμπάδες με άρωμα καφέ...
Πορτοκάλι και ξυλάκια γαρύφαλλα είναι αρώματα που θυμίζουν Χριστούγεννα! Φτιάξε απίθανο ρεσώ για να μυρίσει το σπίτι σου Χριστούγεννα!Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας...
Θέλω έναν handmade σελιδοδείκτη, η μικρή μου, κάνει κατασκευές πιο δίπλα και εμένα μου ήρθε σούπερ ιδέα! DIY bookmark - φτιάξε έναν εναλλακτικό σελιδοδείκτη!Και μην...

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα για να επενδύσετε στον εαυτό σας

Ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι ταραχώδης, γρήγορος, απαιτητικός. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε που πάμε... 5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα για να...

Οι φόβοι δεν πρέπει να μας στερούν από τις χαρές της ζωής

Η πηγή όλων των φόβων είναι το μυαλό μας. Το μυαλό μας κατευθύνει την προσοχή μας σε καταστάσεις που θα μας δημιουργήσει έντονες σκέψεις...

Μην διστάζετε να ανοίγετε τα καυτά θέματα με τα παιδιά σας!

Ναρκωτικά: Ουσίες που επιδρούν στον εγκέφαλο και προκαλούν εθισμό... Μεγαλώνουμε τα παιδί μας, τα πολύτιμα μας, μας πιάνει ένα σφίξιμο στο στήθος στην ιδέα...
Η Πολιτική Cookies συνοπτικά

Χρησιμοποιούμε cookies για την σωστή λειτουργία του ιστότοπου, καθώς και για βελτίωση των υπηρεσιών μας προς εσάς.

Το Mommy Jammi χρησιμοποιεί cookies αποκλειστικά και μόνο για την υλοποίηση, ανάπτυξη και βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τον συγκεκριμένο ιστότοπο και μόνο αυτόν.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις σας για τα cookies από αυτό εδώ το μενού.