Βγείτε έξω στο κρύο και κάψτε θερμίδες όσο 1 ώρα γυμναστικής! ΒΙΝΤΕΟ

Επωφεληθείτε από το κρύο και κάψτε θερμίδες! Αυτός μας εξηγεί με βίντεο Αμερικανική Χημική Εταιρεία. Βγείτε έξω στο κρύο και κάψτε θερμίδες όσο 1 ώρα γυμναστικής! ΒΙΝΤΕΟ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Είναι γεγονός ότι το κρύο ισοδυναμεί με σχεδόν μίας ώρας άσκησης σχετικά με την καύση του λίπους! Σύμφωνα με μελέτες όταν το σώμα εκτίθεται στο κρύο αυξάνονται τα αποθέματα καφέ λίπους, το οποίο θεωρείται καλό. Οι χαμηλές θερμοκρασίες προωθούν την απελευθέρωση μιας ορμόνης που ονομάζεται ιριζίνη και η οποία μετατρέπει τα λευκά λιποκύτταρα σε καφέ.

Αρκούν 15 λεπτά παραμονής σε εξωτερικό χώρο με πολύ χαμηλή θερμοκρασία η οποία οδηγεί σε ενεργειακή (θερμιδική) δαπάνη ίση με 1 ώρα γυμναστικής!

 

Υπάρχει λοιπόν κάτι καλύτερο;! Τα νέα είναι άκρως ευχάριστα! Αν αντέχετε το κρύο και αγαπάτε τα χειμερινά σπορ είναι η κατάλληλη ευκαιρία να επωφεληθείτε από αυτά! Συνδυάστε την διασκέδαση με την καύση λίπους! Βγείτε έξω στο κρύο και κάψτε θερμίδες όσο 1 ώρα γυμναστικής! ΒΙΝΤΕΟ

Βασική όμως προϋπόθεση να νιώθετε καλά, να μην συντρέχει κάποιο πρόβλημα υγείας το οποίο επιδεινώνεται με την έκθεση σας στο κρύο κλπ Το να διατηρούμε ένα σωστό βάρος και να νιώθουμε καλά με αυτό πρέπει αρχικά να είμαστε υγιείς και να ακούμε τις ανάγκες του οργανισμού μας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ