Ένα κοινό ρόφημα που μπορεί να κάνει θαύματα στην σιλουέτα σου!

Τα βότανα με το πέρασμα των χρόνων έχουν αποδείξει περίτρανα την δύναμη τους. Ένα κοινό ρόφημα που μπορεί να κάνει θαύματα στην σιλουέτα σου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Με αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές, αντιοξειδωτικές και αγχολυτικές ιδιότητες, το χαμομήλι (το όνομά του έχει προέλευση από το άσπρο χρώμα που δίνει στα λιβάδια (χαμαί + μήλον, όπου «μήλον» σημαίνει το πρόβατο και «χαμαί» σημαίνει πάνω στο έδαφος στα αρχαία ελληνικά) ρυθμίζει τα επίπεδα ορμονών και γλυκόζης στο αίμα και βοηθά στην καύση του λίπους.

Το χαμομήλι είναι χαλαρωτικό και βοηθά στην καλύτερη ποιότητα του ύπνου. Μην ξεχνάμε ότι η αϋπνία είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην πρόληψη βάρους. Όσο παραμένουμε ξύπνιες… τσιμπολογάμε προσπαθώντας να μειώσουμε την αίσθηση κόπωσης και νύστας που νιώθουμε. Ο ύπνος αποτελεί την καλύτερη πηγή ενέργειας του οργανισμού μας!

Το χαμομήλι μας ανακουφίζει από το φούσκωμα και τα συμπτώματα του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου. Το να μην είμαστε πρησμένες στην κοιλιά μας εκτός την όμορφης αίσθησης που έχουμε, σίγουρα κάνει και την διαφορά στην σιλουέτα μας!

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μας ηρεμεί σε καταστάσεις στρες και στη ζαλάδα. Ένα φυσικό αγχολυτικό που δεν πρόκειται ποτέ να μας δημιουργήσει σύνδρομα εξάρτησης αντίστοιχα με των φαρμακευτικών σκευασμάτων.

To χαμομήλι επηρεάζει την απορρόφηση σιδήρου από το έντερο και είναι πλούσια πηγή καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου.

Ένα ζεστό, αποτοξινωτικό ρόφημα χωρίς καφεΐνη πριν τον ύπνο μπορεί να δώσει θεαματικά αποτελέσματα και να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στην προσπάθειά σου για απώλεια βάρους και καύση του λίπους.

Μη ξεχάσεις να δεις τα δικά μου ΜΥΣΤΙΚΑ στον έλεγχο του βάρους μου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

15 τρόποι για να επαναφέρουμε άμεσα την σιλουέτα μας!

15-tropoi-gia-na-epanaferoume-amesa-thn-siloueta-mas

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ