Αστρολογικές προβλέψεις 5 ως 18 Δεκεμβρίου – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

An image of a beautiful full moon background

Χωρίς να το καταλάβουμε μπήκαμε στο μήνα Δεκέμβριο ο οποίος είναι πλούσιος με ζωδιακά γεγονότα. Αστρολογικές προβλέψεις 5 ως 18 Δεκεμβρίου – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377

E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

Κριός

Η θέση του Ήλιου στον Τοξότη σημαίνει ότι α) απελευθερώνεστε από παλιές ιδέες και προκαταλήψεις β) στοχεύετε σε μια νέα σχέση και γ) διαγράφετε τελείως το παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε την θετική όψη του Ήλιου με τον Ουρανό, στις 12 Δεκεμβρίου, για να αρπάξετε ευκαιρίες και να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια. Με την Πανσέληνο, δυο μέρες αργότερα, στους Διδύμους, θα συγκρουστείτε με το συγγενικό σας περιβάλλον και θα μπείτε σε δίλημμα.

Ταύρος

Η θέση του Ήλιου στον Τοξότη σημαίνει α) αποδοχή της οικονομικής σας κατάστασης β) τακτοποίηση εσόδων, εξόδων και γ) ρύθμιση περιουσιακών στοιχείων. Αντισταθείτε στην Αφροδίτη, που από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας παρακινεί σε επικίνδυνες σχέσεις και προφυλάξτε τον εαυτό σας, από έναν έρωτα απαγορευμένο. Στις 14 Δεκεμβρίου, με την Πανσέληνο στους Διδύμους, οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και αποφύγετε τις σπατάλες.

Δίδυμοι

Η θέση του Ήλιου στον Τοξότη σημαίνει α) ξεκαθάρισμα των προσωπικών σας σχέσεων β) ξαφνικές ευχάριστες γνωριμίες  και γ) επιλογή νέου συντρόφου. Βοηθητική ο Άρης στον Υδροχόο, για να μπορέσετε να βγείτε από τα δεσμά μιας ανιαρής απασχόλησης και να εκφράσετε πιο δημιουργικά τις ιδέες σας. Στις  14 Δεκεμβρίου και με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται, στο ζώδιο σας θα πιεστείτε, καθώς συναισθήματα νοσταλγίας, ανάμνησης σας κατακλύζουν και πέφτετε ψυχολογικά.

Καρκίνος

Η θέση του Ήλιου στον Τοξότη σημαίνει α) πειθαρχία στο καθημερινό πρόγραμμα,  β) οργάνωση του χώρου εργασίας και γ) αποδοτικότητα. Η σύνοδος Ήλιου, Κρόνου, στις 10 Δεκεμβρίου, σας αναγκάζει να συμβιβαστείτε σε εξαντλητικά ωράρια και απαιτητικούς εργοδότες, ωστόσο μην δυσανασχετείτε και τακτοποιείστε τις υποχρεώσεις σας. Προσοχή, στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 14 Δεκεμβρίου και προσπαθήστε να αποφύγετε το έντονο παρασκήνιο και τα υπόγεια χτυπήματα.

Λέων

Η θέση του Ήλιου στον Τοξότη σημαίνει α) αισιόδοξες σκέψεις β) αυτοεκτίμηση και γ) ρομαντικές γνωριμίες- ανάγκη για φλερτ, έρωτα. Η θέση του Άρη και της Αφροδίτης στον Υδροχόο,  σας υποστηρίζει σε πολύ προσωπικά ζητήματα και μπορείτε να μιλήσετε πια πιο ανοιχτά για τα θέλω σας και να αποφύγετε πιθανούς συμβιβασμούς. Ωστόσο, στις 14 Δεκεμβρίου,  με την Πανσέληνο στους Διδύμους,θα έρθετε αντιμέτωποι με τον φιλικό σας κύκλο και θα αρχίσετε να αμφισβητείτε τα συναισθήματα αγαπημένων σας ανθρώπων.

Παρθένος

Η θέση του Ήλιου στον Τοξότη σημαίνει ότι α) φροντίζετε περισσότερο την οικογένεια σας β) αναζητάτε χαλαρωτικές στιγμές και γ) μένετε περισσότερο στο σπίτι σας. Ωστόσο, ο Ερμής στον Αιγόκερω βοηθάει στην επαγγελματική σας κινητοποίηση και μπορείτε να προωθήσετε κάτι καινούργιο, έχοντας εμπιστοσύνη στην τύχη σας. Στις 14 Δεκεμβρίου, με την  Πανσέληνο στους Διδύμους, θα έχετε προβλήματα με τα πρόσωπα εξουσίας, πιθανόν να ταλαιπωρηθείτε από το αφεντικό σας ή τους ανταγωνιστές σας και φερθείτε με διπλωματία.

Ζυγός

Η θέση του Ήλιου στον Τοξότη σημαίνει α) ενδιαφέρον για εξέλιξη β) επιμόρφωση, σπουδές και γ) αναζήτηση καλύτερης εργασίας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σας βάζει να αποφασίσετε καριέρα ή οικογένεια αλλά με την σύνοδο του Ήλιου με τον Κρόνου, ξέρετε ότι προηγείται η επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Στις 14 Δεκεμβρίου αντιμετωπίζετε την Πανσέληνο στους Διδύμους, που τονίζει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σας, για απεξάρτηση από μια σχέση ρουτίνας.

Σκορπιός

Η Θέση του Ήλιου στον Τοξότη σημαίνει α) περισσότερα χρήματα β) υλικοί στόχοι και γ) οικονομικοί εξασφάλιση. Κυρίως με τον Κρόνο στον Τοξότη, καταλάβατε ότι τίποτα δεν σας χαρίζετε και τώρα φαίνεται η απόφαση σας να νικήσετε τα εμπόδια και να αποκαταστήσετε το όνομά σας. Στις 14 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στους Διδύμους, αναγκάζει να δώσετε τέλος σε μια ιστορία πάθους και να είστε πιο ελεύθερες να κινηθείτε, χωρίς υποχρεώσεις.

Τοξότης

Η θέση του Ήλιου στο ζώδιο σας σημαίνει ότι α) γιορτάζετε τα γενέθλια σας β) επαναξιολογείτε τους στόχους σας και γ) βάζετε, βγάζετε άτομα από τη ζωή σας. Ο Άρης στον Υδροχόο θα ευνοήσει φιλίες μέσα από το διαδίκτυο και μπορείτε να γίνετε πιο αναγνωρίσιμες και αποδεκτές στο περιβάλλον σας. Στις 14 Δεκεμβρίου, με την Πανσέληνο στους Διδύμους, θα είστε αρκετά αποφασισμένες να διακόψετε σχέσεις που δεν σας εκφράζουν και δεν πειράζει να μείνετε για λίγο μόνες.

Αιγόκερως

Η θέση του Ήλιου στον Τοξότη σημαίνει ότι α) έχετε δει ποιος/α στέκεται δίπλα σας β) δεν φοβάστε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και γ) ξέρετε πια τι θέλετε. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα σας μπερδέψει σε προσωπικά ζητήματα και ίσως αλλάξετε τις απόψεις σας και για χάρη του συντρόφου σας. Στις 14 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει καθυστερήσεις σε εργασιακά ζητήματα, αλλά εσείς μπορείτε να περιμένετε.

Υδροχόος

Η Θέση του Ήλιου στον Τοξότη σημαίνει ότι α) είστε σε φάση ανανέωσης β) γνωρίζετε νέα άτομα και γ) μπορείτε να ωφεληθείτε. Ο Άρης και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, φέρνει επαγγελματική ανάταση,  αλλά και θετικές εξελίξεις σε προσωπικά ζητήματα. Στις 14 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στους Διδύμους δημιουργεί ένα πιεστικό κλίμα στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας, όμως μπορείτε να υποχωρήσετε και καλό θα ήταν να μην είστε απόλυτες.

Ιχθείς

Η Θέση του Ήλιου στον Τοξότη σημαίνει ότι α) έχετε πάρει την θέση που κυνηγούσατε β) εξελίσσεστε και γ) δεν καταπιέζετε τα συναισθήματά σας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω φέρνει καλά νέα από το φιλικό σας περιβάλλον και μπορείτε να υπολογίσετε στην στήριξη των φίλων σας. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους, στις 14 Δεκεμβρίου, προσέχετε την υγεία σας, μην παραμελείτε τον εαυτό σας και βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ