Με γκρίνια αρχίζει η εβδομάδα, σταδιακά όμως θα νιώσεις καλύτερα! Τι λένε τα ζώδια;

Μαγεία και ότι έχεις ονειρευτεί, είναι εδώ! Δειλιάζεις ή Τολμάς να το ζήσεις; Με γκρίνια αρχίζει η εβδομάδα, σταδιακά όμως θα νιώσεις καλύτερα! Τι λένε τα ζώδια; – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 29 Μαΐου έως 3 Ιουνίου!

Με γκρίνια αρχίζει η εβδομάδα, σταδιακά όμως θα νιώσεις καλύτερα, καθώς εισπράττεις αποδοχή αναγνώριση, αλλά και ουσιαστική βοήθεια για να «στρώσεις» επιδέξια στόχους-όνειρα.  Στις 3 Ιουνίου, η Αφροδίτη με τον Ουρανό , ανεβάζει τους παλμούς, φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες και  έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με την Δίδυμη Φλόγα σου.  Μαγεία και ότι έχεις ονειρευτεί, είναι εδώ! Δειλιάζεις ή Τολμάς να το ζήσεις;

Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά , διάβασε και τον ωροσκόπο σου:

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, συγκαταβατικά πρέπει να κινηθείς μέσα στην εβδομάδα, να πάρεις δυνάμεις, να αξιολογήσεις τα άτομα που  μόλις έχεις γνωρίσει και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή που θα πάρεις αποφάσεις. Μην βιάζεσαι για εξελίξεις.  Κριέ β’ δεκαημέρου,  εσύ έχεις πολλά να κάνεις, να δεις αλλά και να γευτείς, καθώς υπάρχει μέλλον σε μια προσωπική σου σχέση και δεν κολλάς πλέον σε λεπτομέρειες. Συνεργασίες, σοβαρές σχέσεις ευνοούνται. Κριέ γ’ δεκαημέρου,  αν ξεχάσεις για λίγο τα πρακτικά θέματα της ζωής σου και ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, μπορεί και να θριαμβεύσεις και να κάνεις σπουδαία άλματα. Εύνοια σε έρωτα, επαγγελματική εξέλιξη, αναγνώριση, φήμη. Ξαφνικές ευκαιρίες.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, μια σχετικά ήρεμη εβδομάδα, αφήνεις τους άλλους να χτυπιούνται μεταξύ τους, ξέρεις να ταξινομείς τα θέλω σου και δεν βιάζεσαι να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου. Θα υπάρξει βελτίωση. Ταύρε β’ δεκαήμερου,  βράζεις από μέσα σου, σχετικά με την συμπεριφορά ενός φιλικού σου προσώπου, όμως συμβαίνουν τόσα ωραία πράγματα στη ζωή σου, που δεν πρέπει να δυσανασχετείς.. Ζύγιασε τα υπερ και τα κατά. Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  μια κακοκεφιά σε πιάνει, καθώς είπαμε έξοδα πολλά , δίνεις συνέχεια παντού και για να βγεις από τα αδιέξοδα (που εσύ δημιούργησες) αλλά ωστόσο, ευκαιρίες πολλές στον εργασιακό χώρο, να χτυπήσεις το παρασκήνιο.  Θέματα υγείας βελτιώνονται, είσαι πολύ καλύτερα. Καλύτερη ψυχολογία. Ερωτικές επαφές.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου,  βέβαια υπήρξαν και καλύτερες μέρες, αλλά πέρασε η τρικυμία  και τα πολύ δύσκολα.. και είσαι σε φάση δημιουργική για να συνεχίσεις τα ξεκινήματα  και να δείχνεις το νέο σου πρόσωπο. Έξυπνες, τολμηρές κινήσεις σε ευνοούν. Δίδυμε β’ δεκαημέρου,  πολλές θετικές εξελίξεις σε ερωτικές σχέσεις, γνωριμίες που υπόσχονται να σε αποζημιώσουν για τις δύσκολες μέρες που έχεις περάσει, απλά χρειάζεται να κρατάς μικρό καλάθι και να μην υπερβάλλεις. Πίστεψε στον εαυτό σου.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, είσαι μέσα στα νεύρα, όλα πηγαίνουν στραβά, δεν θέλεις να δεις κανένα, ωστόσο, ξαφνικά θα αλλάξει το σκηνικό και θα πέσεις πάνω σε όμορφες παρέες, σε υποψήφιους τρυφερούς συντρόφους αλλά και έμπιστους συνεργάτες. Τύχη σε επαφές, δημόσιες σχέσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, σταμάτα να γκρινιάζεις και να λες ότι όλα σου φταίνε, έχεις ήδη καταφέρει πολλά, κυρίως μέσα στον εργασιακό σου χώρο και σκέψου ότι είσαι μόνο στην αρχή. Ξεκίνα υγιεινή διατροφή και άσκηση. Καρκίνε β’ δεκαημέρου,  ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, ωστόσο μπορείς να χαμογελάς, καθώς μέσα στο σπίτι σου έχουν γίνει πολλά θαύματα, άλλαξε η ατμόσφαιρα και υπάρχει γαλήνη. Χρόνος για διακόσμηση, κοινωνικές επισκέψεις, ανταλλαγή απόψεων. Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, εδώ είναι τα «δύσκολα»  , με την έννοια ότι θα μπεις σε νέο ανεξιχνίαστο έδαφος, αγκαλιά με μια νέα αγάπη που θα σου προσφέρει ότι ζητούσες και δεν είχες καταφέρει να βρεις μέχρι τώρα; Τολμάς να ζήσεις διαφορετικές εμπειρίες; Επαγγελματική καλοτυχία.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, υπάρχει μια γενική ησυχία, θέλεις  όμως να αναταράξεις τα νερά, θα γίνει βέβαια και αυτό,  καθώς έχει ξεκινήσει κάτι καινούργιο και θα μπεις στο μάτι των ανταγωνιστών σου. Χρειάζεται όμως πειθαρχία και συγκέντρωση στον στόχο. Ευκαιρία να ταξιδέψεις.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, καλές οι εξελίξεις σε θέματα σπουδών, επαφές στο διαδίκτυο, ανεύρεση εργασίας, μετακινήσεις και η καθημερινότητα αποκτά ενδιαφέρον και θα σου γίνουν πολλές προτάσεις για νέα ξεκινήματα. Δώσε όλο σου το «είναι» για να έχεις και αποτελέσματα.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ταξιδεύεις με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχεις πολλά απρόοπτα να αντιμετωπίσεις, συγχρόνως όμως είσαι και από τους πιο ευνοημένους, γιατί βρέχει ο Ουρανό , Αφροδίτη ευκαιρίες και  ..τώρα Μπορείς.  Επιτυχία, έρωτας, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, πρόταση για δουλειά .

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  ασχολείσαι περισσότερο με τα του οίκου σου αυτήν την εβδομάδα, καθώς θέλεις να βάλεις σε τάξη τα πράγματα και να ξέρεις τι να ζητάς από το περιβάλλον σου. Υπάρχει φως στο τούνελ.   Παρθένε β’ δεκαημέρου, οικονομικές ευκαιρίες και αύξηση εσόδων σε κάνουν να χαμογελάς και αυτό βοηθάει στο να βρεις την ανεξαρτησία σου και να βγεις από αδιέξοδα. Ασφάλεια, σταθερότητα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  παρά τις προκλήσεις και τις εντάσεις που πάντα φέρνει ο Κρόνος, εσύ συνεχίζεις τις προσπάθειες και θα κάνεις αρκετά βήματα να προχωρήσεις οικογενειακά θέματα που είχαν κολλήσει. Ευκαιρίες σε κληρονομιές, συνεταιρισμούς και επενδύσεις. Κέρδη. Σεξ.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, διαφορετικά τα βλέπεις τα πράγματα, έχει αλλάξει η οπτική σου και φυσικά αυτό σημαίνει ότι δεν θέλεις να συμβιβάζεσαι και σταματάς να τρως απόρριψη. Περίμενε , συμφιλιώσου με τον χρόνο και θα δικαιωθείς.   .Ζυγέ β’ δεκαημέρου, είσαι σε ανοδική φάση, έχεις κολυμπήσει σε βαθιά νερά και τώρα ήρθε η ώρα να ξαποστάσεις και να κτίσεις εκ νέου κάτι πιο δυναμικό που θα σε εκφράζει. Εκτόνωση, δυναμικά ξεκινήματα, εμπιστοσύνη, αυτοεκτίμηση.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, οι φιλικές σου σχέσεις σε ενδυναμώνουν, έχεις προστασία και στήριξη από τα πρόσωπα που εκτιμάς και αξίζει να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε φίλους και άτομα που γνωρίζεις. Μια ξαφνική γνωριμία σε παρασύρει και πιθανόν να μπεις σε δίλημμα. Ζύγισε τα υπερ και τα κατά. Επιτυχία σε συνεργασίες.  

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com ΕΔΩ!

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  σε φάση αναμονής για τα καλύτερα είσαι, περπατάς μέσα σε νέο μονοπάτι που θα σε οδηγήσει σε οικείο περιβάλλον και θα βελτιωθεί η ψυχολογία σου καθώς θα συναναστρέφεσαι άτομα που ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σου. Τολμηρές στιγμές με το ταίρι σου.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ανανεωμένος, σίγουρος ότι νίκησες το «κακό» και τους αντιπάλους σου, σκέφτεσαι πλέον θετικά και αισιόδοξα και κινείσαι έτσι ώστε να φτιάξεις την καθημερινότητα σου και να βελτιώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις. Ευχάριστα ερωτικά σκιρτήματα. Εργασιακές ευκαιρίες. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η μπόρα σε σχέση με τα οικονομικά σου συνεχίζεται, αλλά αυτό είναι κάτι που από εδώ και πέρα, θα το ρυθμίσεις, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και ασχολήσου με την εμφάνιση σου, την φυσική σου κατάσταση και βρες τρόπο να ξεκουράζεσαι. Σχέση μέσα σε εργασιακό χώρο. Φλερτ, ρομαντικές επαφές.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  μια προσωπική σχέση έχει ξεκινήσει και αυτό είναι που σε έχει κάνει να βρεις την αισιοδοξία σου, να πατάς πιο σταθερά (πλέον) στα πόδια σου και να θέλεις να μείνεις με έναν σύντροφο.. Ώριμη σκέψη και σιγουριά σε καθοδηγούν σε σωστές επιλογές. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  χαλαρώνεις, ισορροπείς, ξέρεις τι ζητάς και ξαναβρίσκεσαι με κοντινά σου άτομα και συζητάς σχέδια, όνειρα και τραβάς, ελκύεις την τύχη και την αναγνώριση. Ερωτικά θέλει προσοχή το διάστημα,για να αποφύγεις τα μπερδέματα. Ερωτικά πάθη. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, αρχικά ξεκινάς, εκνευρισμένος, απογοητευμένος και αρκετά κουρασμένος και θα καταλήξεις άλλος άνθρωπος, μια που στο τέλος της εβδομάδας έχεις την τύχη με το μέρος σου , σε έρωτα αλλά και δημιουργικές ενασχολήσεις. Φλερτ, σεξ με νεώτερα άτομα και η ζωή θέλει να είσαι χαλαρός. Εμπιστεύσου τα ένστικτα σου. Οικονομικά λίγο καλύτερα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,   σε καλύτερη φόρμα είσαι , έχεις βρει τα πατήματα σου και σκοπεύεις να πας παρακάτω, αφήνοντας πίσω όποιον/α σε έχει απογοητεύσεις. Δες σχέσεις με το εργασιακό σου περιβάλλον, διακόσμησε τον χώρο σου. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, άλλαξε ο καιρός , έγινε δηλαδή άστατος, μια συννεφιά και μια ήλιο και καλείσαι να ακολουθείς τις «τάσεις» και να του ακολουθήσεις  τα κέφια του.  Ξαφνικές αλλαγές στον επαγγελματικό τοπίο σε παρασύρουν. Ευκολία σε οικονομικές δοσοληψίες.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, εσύ έχεις νιώσει ότι τίποτα δεν είναι ίδιο, όλα έχουν αλλάξει και πλέον δε σε πειράζει που σε αγγίζει το Σύμπαν και μπορείς να μεταμορφώνεσαι σε «χαμαιλέοντα». Τονωτικές ενέσεις στα ερωτικά σου. Γνωριμίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη . Καλύτερα έτσι; 

Υδροχόος

 Υδροχόε α’ δεκαημέρου, έχεις κάνει αρκετά βήματα για να ξεχωρίσεις, και προσπάθησες αρκετά να βελτιώσεις την συμπεριφορά σου σχετικά με ένα προσωπικό σου ζήτημα και στα ερωτικά σου έχεις βάλεις φρένο σε άτομα που επιμένουν να σε απογοητεύουν. Τώρα Ξέρεις που βαδίζεις. Επιπλέον επαγγελματικές δραστηριότητες σε βγάζουν από την μονοτονία.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  ξαφνικές θετικές εξελίξεις σχετικά με μια νέα απασχόληση, ταξίδια που σε φέρνουν σε επαφή με διαφορετικής κουλτούρας κόσμο και ανοίγουν οι ορίζοντες σου και αποκτάς θετική σκέψη. Συνέχισε να ταξιδεύεις.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, υπέροχες μέρες για να ανεβάσεις την δημοτικότητα σου, να βγάλεις χρήματα, να επενδύσεις στην δουλειά σου ή να κάνεις μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία. Μετά τη μπόρα, πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Ξαφνικά ερωτικά σκιρτήματα.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, καλύτερες μέρες ζεις και σε οικονομικό επίπεδο αλλά και ψυχολογικά έχεις βρεις τους ρυθμούς σου και τα χειρότερα έχουν περάσει. Ξεπέρασε τις αναστολές σου και τόλμησε ερωτικά ξεκινήματα.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  με μελαγχολική διάθεση ξεκινάς, έχεις χτυπηθεί σε οικονομικό αλλά και προσωπικό επίπεδο, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο ή τουλάχιστον αυτό πρέπει να επιθυμείς. Αίσιο τέλος σε μια οικονομική συνεργασία. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  χαλαρός , γεμάτος αυτοπεποίθηση θα αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες ή τις ανατροπές και ξέρεις πλέον ότι τίποτα ή κανείς δεν σε τρομάζει. Ευκαιρίες για δουλειά και αύξηση εσόδων. Θυμάσαι να χαμογελάς;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ