Φρύδια συρματόπλεγμα μια νέα τάση στο Instagram που κερδίζει έδαφος!

Όλα ξεκίνησαν από έναν make up artist και όπως όλα δείχνουν αυτή η περίεργη τάση συνεχίζεται! Φρύδια συρματόπλεγμα μια νέα τάση στο Instagram που κερδίζει έδαφος!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Τα πράγματα έχουν ως εξής, πάντα οι make up artists προσπαθούν να διαφοροποιηθούν ακόμα και δημιουργώντας τις περισσότερες φορές μία περίεργη τάση. Η τάση που θα δούμε σήμερα και η οποία διαρκώς δείχνει να παίρνει διαστάσεις στο Instagram είναι τα φρύδια συρματόπλεγμα ή αλλιώς φρύδια άγρια φτερά!

Στις 10 Μαρτίου, make-up artist athenapaginton δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου ένα μοντέλο είχε τα φρύδια του στυλ με αιχμές, εναλλάσσοντας προς τα πάνω και προς τα κάτω, σαν ένα φανταχτερό cowlick.

Barbed wire brow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @athenapaginton στις

Βουρτσίζουν τα φρύδια ώστε να μοιάζουν με φτερά πάνω κάτω σαν αγκαθωτό σύρμα. Μια περίεργη τάση που διαρκώς εμπλουτίζεται από τους επαγγελματίες και σε αρκετές εκδοχές βλέπουμε και το glitter να τονίζει αυτό το περίεργο σχήμα φρυδιών.

Just for fun the “barbed wire” brow inspired by @athenapaginton ! This photo is simply for brow appreciation, I used red glitter and clear gloss on the lid. ???????? . . . . . . . .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara•Jean???????????????????? (@jeanxfoxx) στις

Η MUA Sara Jean έβαλε τη δική της πινελιά προσθέτοντας ένα καπάκι glitter ώστε να δώσει μια διαφορετική διάσταση σε αυτή την περίεργη εμφάνιση!

Τι άλλο σε τάση θα ακολουθήσει στο διαδίκτυο; Σίγουρα δεν γνωρίζουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως η έντονη τάση για το διαφορετικό κυριαρχεί!
Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ