Θράσος ρε φίλε να σε κρίνουν…  Άνθρωποι που δεν προσπάθησαν καν πρώτα να σε μάθουν! – Γράφει η Άννα Ζανιδάκη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Συναισθήματα που προκύπτουν, από λύπη, χαρά, ικανοποίηση, αλλά πάντα υπό το πρίσμα και την καταιγιστική εξόρμηση κρίσεων και κριτικών.

Όντως απαιτεί πολύ θράσος και παρεξηγήσιμη ζήλια, να πω, ώθηση προς τα χειρότερα των συναισθηματικών κόσμων, που διέπουν χαρακτήρες και συνειδήσεις;

Υπάρχουν κάποια άτομα, που ούτε καν μπήκαν στη διαδικασία να μας μάθουν κι όμως εύκολα, αγόγγυστα και ακάματα, προβάλλουν και ξεπροβάλλουν, πτυχές του κακομαθημένου τους, χαρακτήρα.

Χρειάζεται θα έλεγα, περισσή τόλμη στο να απευθυνθείς, να χαρακτηρίσεις, ακόμα και να κακολογήσεις κάποιον, αφού τα στοιχεία, τα δήθεν, αποδεδειγμένα, αποτελούν κυήματα φαντασιών και ύπουλων δολοπλοκιών.

Διαβάστε: Ζούμε σε έναν κόσμο που οι άνθρωποι ξέρουν μονάχα να κρίνουν

zoume-se-enan-kosmo-pou-oi-anthrwpoi-kseroyn-monaxa-na-krinoyn

Αν κάποιος καταφέρει, να χαλάσει την ηρεμία μας, θα είναι γιατί απλά και μόνο, εμείς οι ίδιοι του δώσαμε το δικαίωμα και του παρείχαμε την προδιάθεση, ώστε να βρει εύφορο έδαφος, για τις τυχόν, ατασθαλίες του ταραγμένου του ψυχικού κόσμου.

Ένας που έχει μάθει, να ισορροπεί και να εξισορροπεί καταστάσεις, δε θα θέλει να αποδείξει το χειρότερο κομμάτι του Είναι του, σε θέα και να εμφανίσει, τον κάκιστο του χαρακτήρα.

Θράσος, θάρρος, τόλμη, ακόμα και άγνοια κινδύνου, θα μπορούσα να αντιπαρέλθω, σε σχέση με τον τρόπο επικοινωνίας και κατάθεσης απόψεων, κριτικών και κρίσεων.

Όλα αυτά όμως, πρέπει να μάθουμε να τα διαχειριζόμαστε σωστά και επάξια των δικών μας δυνατοτήτων, παροχής, όχι μόνο βοήθειας, αλλά και συμπαράστασης, στον ίδιο μας, τον εαυτό

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.