Πως να φορέσεις σωστά το πουλόβερ σου;

Τα πουλόβερ είναι το must have ρούχο αυτής της εποχής, αρκείς να ξέρεις πως θα το συνδυάσεις! Πως να φορέσεις σωστά το πουλόβερ σου; – Γράφει η Ιωάννα Καντάρα “Be a Pink Flamingo”

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Είμαι η Ιωάννα Καντάρα και blogάρω στο Be a Pink Flamingo. Είμαι Make Up Artist της Mac και όταν αφήνω τα πινέλα μου πιάνω τη βαλίτσα μου καθώς είμαι εθισμένη στο να ταξιδεύω και να οργανώνω ταξίδια. Το μακιγιάζ και τα ταξίδια είναι οι μεγάλες μου αγάπες αλλά εκτός από αυτά μου αρέσουν η μόδα, η γυμναστική και η δημιουργία χειροτεχνιών. Keep Blogging!
https://m.facebook.com/gianna.kantara – http://instagram.com/beapinkflamingo


Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο ρούχο για τον χειμώνα εκτός από ένα χουχουλιάρικο και ζεστό πουλόβερ. Τα πουλόβερ είναι το must have ρούχο αυτής της εποχής, συνδυάζεται άψογα με τζιν, crop παντελόνια, δερμάτινες και πλισέ φούστες.

Το street style ανανεώνεται συνεχώς, μας δίνει νέες και φρέσκες εικόνες. Εμπνεόμαστε και δημιουργούμε τα δικά μας μοναδικά outfits είτε αγοράζοντας ένα νέο και ζεστό πουλόβερ είτε ψάχνοντας στη ντουλάπα μας για το αγαπημένο και διαχρονικό δικό μας.


Μεγάλη τάση του χειμώνα είναι τα πουλόβερ με διακοσμητικές πέρλες καθώς η πέρλα έχει μπει πολύ δυναμικά φέτος και κοσμεί πολλά αξεσουάρ και ρούχα. Επίσης φέτος ξαναείδαμε πουλόβερ με κοτσίδες αφού είναι πάντα in fashion αλλά και με γεωμετρικά σχέδια.


Για όσες όμως δεν ακολουθούν τις τάσεις η ποικιλία είναι μεγάλη και η αγορά ακόμα μεγαλύτερη για να βρουν ανάμεσα σε oversized, crop, μακριά, ασύμετρα αλλά και κλασικά πουλόβερ, το αγαπημένο τους.

Μη ξεχνάς στο μάλλινο και στο πλεκτό φαίνεται η γυναίκα που έχει άποψη… Από το πώς θα συνδυάσει τις αισθητικές προτάσεις, πως θα σπάσει τη μονοτονία και πως θα επικοινωνήσει ότι κρύβεται κάτι παραπάνω πίσω από αυτό το όμορφο πρόσωπο…

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ