Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22 ως 29 Απριλίου 2018!

Χαρισματικές μεταμορφώσεις, υπόσχεται η εβδομάδα μας… θα κάνεις την έκρηξη ή θα σιωπήσεις; Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22 ως 29 Απριλίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22 ως 29 Απριλίου 2018!


Χαρισματικές μεταμορφώσεις, υπόσχεται η εβδομάδα μας, γιατί έρχεσαι σε επαφή  με την δύναμη σου, το ηφαίστειο που κρύβεις μέσα σου και ανάλογα ποιος είσαι και τι περνάς, θα κάνεις την έκρηξη ή θα σιωπήσεις; Μπορείς να επιλέξεις.

Υστερόγραφο, Η Αφροδίτη στους Διδύμους γεννά έναν έρωτα παιχνιδιάρικο, εφηβικό με μπόλικο φλερτ, μηνύματα και ραντεβού στα τυφλά, δηλαδή, φιλιά στα πεταχτά. Έρωτας χωρίς Δέσμευση.

Υστερόγραφο, Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Χείρωνα, ξέρεις να αγαπάς δηλαδή να ξεχνάς; ερωτικές περιπέτειες που σε απελευθερώνουν.

Κριός

Κριέ α΄ δεκαημέρου, Προσοχή σε λεκτικές αντιπαραθέσεις και εκμεταλλευτείτε την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους για να παίξετε, φλερτάρετε μέσα από το διαδίκτυο, μπορείτε να κάνετε κάποιες αγορές ή προγραμματίστε ολιγοήμερα ταξιδάκια για να χαλαρώσετε. Κριός β΄ δεκαημέρου,  εύκολες μέρες για να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και επιπλέον να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Έμφαση σε προσωπικές σχέσεις.  Κριός γ’ δεκαημέρου, εξέλιξη, σε όλους τους τομείς , απαιτεί από εσάς το πλανητικό σκηνικό και ήρθε η στιγμή να κάνετε την επανάσταση σας, έχοντας τον άσσο στο μανίκι σας. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες.

Χρόνια Πολλά Ταύρε

Ταύρε α΄δεκαημέρου, προσοχή σε τάσεις απομόνωσης, κλείνεστε εύκολα στον εαυτό σας και εκμεταλλευτείτε την θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους για να βγείτε από αυτήν την ψυχολογία, καθώς και προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε μεγαλύτερη οικονομική εύνοια. Ταύρε β’ δεκαήμερου, καλές οι μέρες για να δείτε την ερωτική σας ζωή, να απολαύσετε το ταίρι σας και ξεχάστε προς το παρόν ότι σας έχει προβληματίσει. Έμφαση σε θέματα φυσικής κατάστασης. Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  μπορείτε να καταφέρετε πράγματα, να βγείτε από τυχόν αδιέξοδα και θα έχετε πολλές ευκαιρίες, μέσα στην εβδομάδα, να τακτοποιήσετε οφειλές, ή να πάρετε χρήματα που σας οφείλουν. Νομικά ζητήματα ευνοούνται. 

Δίδυμος                       

Δίδυμε α’ δεκαημέρου,   προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις, έχετε μια αναστάτωση αυτές τις μέρες, ευτυχώς που η Αφροδίτη επισκέπτεται το ζώδιο σας, φτιάχνοντας την ψυχολογία σας και θα λάβετε ηθική και υλική συμπαράσταση από το περιβάλλον σας. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, πείτε να σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, ελάτε κοντά στα άτομα που αγαπάτε και υπάρχει ελεύθερος χρόνος, μέσα στην εβδομάδα για να ξεκουραστείτε και να νιώστε όμορφα με τους δικούς σας ανθρώπους. Τονώστε την ερωτική σας ζωή.   Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, αρχίζει μια δυναμική φάση της ζωής σας, είτε γιατί μπαίνετε σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον και πρέπει να αποδείξετε την αξία σας, είτε γιατί πήρατε μια γενναία απόφαση να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Οικονομικά ξεκαθαρίσματα.

Καρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, προσοχή σε εντάσεις, παρεξηγήσεις που εύκολα ξεσπούν μέσα στο σπίτι σας, ή στο χώρο, όπου και εργάζεστε και γενικά νιώθετε μια καταπίεση. Εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη στους Διδύμους, κάνοντας πράγματα που σας χαλαρώνουν ψυχικά και βρείτε την ισορροπία σας. Μυστικές σχέσεις. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  σχετικά ήσυχη εβδομάδα, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις, ίσως και να νιώσετε ότι τίποτα δεν προχωράει, μια σχετική στασιμότητα υπάρχει, ωστόσο μπορείτε να τρέξετε κάποιες εκκρεμότητες, να βρείτε τρόπους να διευκολύνετε την καθημερινότητα σας και να φορτίσετε μπαταρίες. Οικογενειακές στιγμές. Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, περιμένετε εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, αυτήν την εβδομάδα, ευνοείστε σε θέματα προσωπικά και μια γνωριμία θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις μέχρι πρότινος, επιλογές σας. Πείτε όχι στην καταπίεση.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, προσοχή σε θέματα υγείας, φροντίδας με το σώμα σας, κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν και αξιοποιείστε τη θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους, για να μοιραστείτε νέες ιδέες, να βρεθείτε με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και να περάσετε καλά. Έρωτας μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  χαλιναγωγήσετε τις επιθυμίες σας, υπάρχει τώρα χρόνος να βάλετε όρια στα θέλω σας και να τακτοποιήσετε τη σκέψη σας. Μην κάνετε περιττά έξοδα και εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  δυνατή η εβδομάδα για να επιβάλλετε τις απόψεις σας, να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και συγχρόνως να βελτιώσετε σχέσεις με τους οικείους σας, επιλύοντας  παρεξηγήσεις. Ευνοείστε ερωτικά.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, προσοχή σε θέματα οικονομικών ζητημάτων, καθώς αυτό είναι κάτι που συνεχίζει να σας αγχώνει, ωστόσο η Αφροδίτη στους Διδύμους, θα σας στηρίζει και θα ανοίγει δρόμους που μέχρι τώρα, παρέμειναν κλειστοί. Ερωτικά μπερδέματα-διλήμματα. Παρθένε β’ δεκαημέρου, καλές οι μέρες για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να τονώσετε τις προσωπικές σχέσεις και το οικογενειακό κλίμα μέσα στο σπίτι σας. Εκτιμήστε την οικονομική σας κατάσταση. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ερωτική η εβδομάδα, ερωτικές προκλήσεις και είστε σε μια φάση να διώξετε τελείως το παρελθόν από τη ζωή σας, επιλέγοντας ένα ταίρι που θα σας απογειώσει.  Ψυχολογική ανάταση.

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, οικογενειακές πιέσεις, πιθανόν για περιουσιακά ζητήματα και πρέπει να αφιερώσετε χρόνο, έτσι ώστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, ωστόσο η Αφροδίτη στους Διδύμους σας ευνοεί, και σε νομικά ζητήματα αλλά και σε μετακινήσεις. Ίσως θελήσετε να κάνετε ένα ταξίδι και τώρα μπορείτε να οργανώσετε τις λεπτομέρειες. Έρωτας εξ αποστάσεως. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, βγείτε από τον φαύλο κύκλο, τώρα ευνοείστε για να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας και εφόσον δεχτείτε τις υπάρχουσες,  νέες προκλήσεις, μπορείτε να ξεφύγετε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Τονώστε την συντροφική σας ζωή.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, είστε στην πρώτη γραμμή, σταματήστε όμως να πολεμάτε για το ..τίποτα και παγιώστε την στάση σας, αποφεύγοντας όμως τις διαμάχες. Ευνοείστε οικονομικά, ανοίξτε τους ορίζοντες σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ψυχολογικά είστε αναστατωμένοι, αυτό το διάστημα, έχετε θέματα αυτοεκτίμησης να επιλύσετε, αλλά υπάρχει φως στο τούνελ, καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε μια οικονομική συμφωνία και να απαλλαγείτε από το άγχος που σας έχει καταβάλλει. Έρωτας παθιασμένος.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε με τα σχέδια σας, επινοείστε νέους τρόπους διαφήμισης και προώθησης των σχεδίων σας και αφήστε το χρόνο να ..δουλέψει για εσάς. Μην βιάζεστε και μην δυσανασχετείτε.   Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, τύχη, αναγνώριση, οικονομική εύνοια και είστε στην καλύτερη σας φάση, καθώς και έχετε αξιοποιήσει με το καλύτερο τρόπο τις γνωριμίες σας. Δημόσιες σχέσεις, έρωτας ξαφνικός.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, πολλά τα έξοδα αυτήν την εβδομάδα, κυρίως για υποχρεώσεις που σας βαραίνουν, εξαιτίας κακών χειρισμών κα είστε αρκετά πιεσμένοι και δεν μπορείτε να χαρείτε τα ευχάριστα της προσωπικής σας ζωής. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σας κάνει ωστόσο, πιο γοητευτικούς, ερωτικά θα είστε στα φόρτε σας.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, αφιερώστε χρόνο στην οικογένεια σας και συγχρόνως, εάν είστε ελεύθεροι , μπορείτε να φλερτάρετε και να πει ναι, σε ξαφνικές γνωριμίες. Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  έντονες μέρες, γεμάτες συγκίνηση, ερωτική εύνοια, αλλά και επαγγελματικές συμφωνίες τώρα, μπορείτε να κλείσετε και να νιώσετε πιο σίγουροι για το μέλλον. Ξαφνική τύχη μέσα από νέες γνωριμίες.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,  προσοχή σε ότι αφορά την διαχείριση των προσωπικών σας σχέσεων, γιατί είστε και πολύ εύθικτοι αυτό το διάστημα και ξεπεράστε γρήγορα, ότι πιθανόν να σας έχει στεναχωρήσει. Η Αφροδίτη στους Διδύμους, σας βοηθάει να εκτονωθείτε, αρκεί βέβαια να φροντίσετε τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, δείτε ξανά τα σχέδια σας, πιθανόν να επανεξετάσετε μια πρόταση για μια νέα συνεργασία, όπου και θα χρειαστεί να αλλάξετε αρκετά την καθημερινότητα σας και βρείτε τα υπέρ και τα κατά. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, εξελίξεις που θα σας προβληματίσουν, αλλαγή κατοικίας, μετακόμιση ή μια νέα συμβίωση και όλα αυτά βέβαια αγχώνουν, καθώς πρέπει να προγραμματίσετε τα βήματα σας. Ένα όνειρο πραγματοποιείται.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, προσοχή στις μετακινήσεις σας, επίσης και σε θέματα επικοινωνίας, επαφές με τους άλλους, σας προβληματίζουν, ωστόσο είναι πολύ καλή η θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους, για να μεταμορφώσετε την σκέψη σας, να γίνετε πιο ριψοκίνδυνοι και να μπείτε σε νέα, πιο ενδιαφέροντα μονοπάτια. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, είστε κάπως κολλημένοι , αυτό το διάστημα, ένα βήμα πίσω από τα σχέδια σας, τις σκέψεις σας και έτσι η εβδομάδα έχει ..αρκετή θεωρία και αρχίστε το διάβασμα.. Δείτε τι θέλετε να κάνετε και πως.. να το πετύχετε.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, καλές οι συγκυρίες για επαγγελματική άνοδο, κερδοφόρες συνεργασίες και ευνοείστε σε δημόσιες σχέσεις και αναγνώριση. Θετικοί οιωνοί για θέματα καριέρας.

Ιχθύς

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, έχετε φορτωθεί πολλά βάρη και ίσως ο χρόνος δεν σας φτάνει, έτσι ώστε να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις και είστε μονίμως,  μέσα στο παράπονο. Ωστόσο, η Αφροδίτη στους Διδύμους, θα σας απαλλάξει, εν μέρει από την άχαρη καθημερινότητα, βέβαια εάν ασχοληθείτε με το σπίτι, διακοσμήσετε τον χώρο σας και κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ήσυχες μέρες, τουλάχιστον στην αρχή της εβδομάδας, για να βρείτε χρόνο και να τακτοποιήσετε την ..προσωπική σας ζωή. Μην τα θέλετε όλα δικά σας.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,   θετικές οι εξελίξεις, σε θέματα σπουδών, άνοιγμα φιλικού κύκλου και είστε σε μια καλή φάση της ζωής σας, όπου έχετε το δικαίωμα της επιλογής. Επιλέξτε το καλύτερο, για εσάς.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ