Φτιάξτε παιδικά πειρατικά καπέλα με τα παιδιά σας!

Βρεθήκαμε στην εκδήλωση παρουσίαση του βιβλίου Ο καπετάν Τσουγκράνας στον Ιανό και φτιάξαμε φανταστικές κατασκευές με τα παιδιά! Φτιάξτε παιδικά πειρατικά καπέλα με τα παιδιά σας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Cover photo by Bookia.gr

Το Σάββατο 21 Απριλίου βρεθήκαμε στον παιδικό Ιανό μαζί με την Αργυρώ Μουντάκη για την παρουσίαση του νέου της παιδικού βιβλίου “Ο Καπετάν Τσουγκράνας και οι πειρατές του Ωκεανού” 

Σύντομη περιγραφή
Κάποιες φορές τα πράγματα αλλιώς φαίνονται και αλλιώς είναι.
Κάποιος που κάνει τον φίλο μπορεί να θέλει να μας εκμεταλλευτεί…
Αλλά και κάποιος, που λόγω εμφάνισης μοιάζει επικίνδυνος, μπορεί να μην είναι.
Πώς ξεχωρίζουμε λοιπόν τι στ’ αλήθεια συμβαίνει και αποφασίζουμε τι να κάνουμε;
Συνδυάζοντας λογική και θάρρος.
Λογική για να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα, την πραγματικότητα από τις εντυπώσεις.
Και θάρρος για να αντισταθούμε στην προκατάληψη.
Ένας μεγάλος με εμπειρία είναι εγγύηση για τη λογική σε μπερδεμένες καταστάσεις.
Αλλά το θάρρος καθένας, μικρός ή μεγάλος, μπορεί να το βρει μέσα του.
Το παραμύθι της Αργυρώς τολμά να ιστορήσει μια σκηνή ασάφειας και κινδύνου, όπου η λογική και το θάρρος πρέπει να συνεργαστούν για να κάνουμε το σωστό.
Κι έτσι ξετυλίγεται μια ιστορία ιπποτισμού, λογικής και ανθρώπινης επαφής με τον άλλον.
Με μέσα απλά γεμίζει την καρδιά μας και ανοίγει το μυαλό μας!Νίκος Σιδέρης,
ψυχίατρος, ψυχαναλυτής, συγγραφέας

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Στην παρουσίαση συμμετείχαν οι bloggers: Μαρία Γιαννούκου (http://www.shabbymommy.com/), Ζήνα Ζαχαράκη (https://www.efzincreations.com/el/), και Μαρία Λιόντου (http://www.mommyjammi.gr/).

Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν: Κάθε μέρα Γονείς – Everyday Parents – Craftwithmom – parents24.gr – 24 ώρες γονείς

Η Αργυρώ Μουντάκη έκανε μια υπέροχη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της και στην συνέχεια ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τα παιδιά. Ένα παιχνίδι ανεύρεσης μυστικού θησαυρού… βιβλίων με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους μικρούς μας φίλους! Στην συνέχεια ξεκινήσαμε την κατασκευή των πολύχρωμων καπέλων μας και η φαντασία των παιδιών πραγματικά δεν είχε όρια! Σχέδια, χρώματα, του κόσμου τα υλικά στα χαριτωμένα τους καπελάκια! Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για την συμμετοχή και την υποστήριξή σας!

Άλλη μια υπέροχη εκδήλωση έφτασε στο τέλος της για σήμερα στον @ianos_gr ! Φτιάξαμε πειρατικά καπέλα και πειρατικά μάτια αφού πρώτα η @argyro.mountaki μας ανέβασε στο πλοίο της με τον καπετάν Τσουγκράνα και την παρέα του! Πρόκειται για το νέο της βιβλίο από τις @minoasbooks ! . Δημιουργική απασχόληση / κατασκευές @efzincreations – @maria_shabbymommy – @mommyjammi.gr . Ευχαριστούμε όλους εσάς για την αγάπη και την υποστήριξή σας! . #mommyjammi #bookreview #book #kidsbook #ianos #minoasbooks #crafts #kidcraft #event

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?MommyJammi.gr®?Mary Liodou? (@mommyjammi.gr) στις

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επερασαμε ομορφα!!!! και κατασκευασαμε και γιναμε πειρατες και διαβασαμε! ολα υπεροχα κουκλα και στο επόμενο με το καλο 🙂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ