Σ’άφησα… αγωνιώδες και καθηλωτικό ως την τελευταία του σελίδα!

Είναι φορές που διαβάζεις ένα βιβλίο και σε αρκετά σημεία η καρδιά σου σφίγγεται, νιώθεις αδυναμία να συνεχίσεις αλλά και εθισμό… πρέπει να μάθεις την αλήθεια! Σ’άφησα… αγωνιώδες και καθηλωτικό ως την τελευταία του σελίδα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο με το Σ’άφησα σίγουρα υπόσχονται ότι δεν θα αφήσεις το βιβλίο αυτό από τα χέρια σου… Αυτό ακριβώς ένιωσα και εγώ και διάβασα το βιβλίο των 458 σελίδων μέσα σε μερικά μόνο βράδια… Η αλήθεια είναι πως χάρηκα που το τελείωσα διότι έπρεπε να κοιμηθώ επιτέλους ένα βράδυ νωρίς… Πριν τελειώσω την ανάγνωση του βιβλίου αυτό ήταν αδύνατο… Ήθελα να φτάσω στο τέλος, να μάθω την αλήθεια, την συγκλονιστική αλήθεια!

Ήταν ένα τραγικό ατύχημα. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Δεν θα μπορούσε να το αποτρέψει. Ή μήπως θα μπορούσε;

Σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο κόσμος της Τζένα Γκρέι βυθίζεται στον εφιάλτη. Η μόνη της ελπίδα να βγει από αυτόν είναι να αφήσει τα πάντα πίσω της και να κάνει μια καινούργια αρχή. Θα εγκατασταθεί σε ένα απομονωμένο αγρόκτημα στην ακτή της Ουαλίας αλλά οι φόβοι, η θλίψη και οι αναμνήσεις της από εκείνη τη βάναυση νοεμβριάτικη νύχτα που της άλλαξε τη ζωή θα τη στοιχειώνουν. Σιγά σιγά η Τζένα βλέπει πως ίσως το μέλλον της να της επιφυλάσσει κάποιες ευτυχισμένες στιγμές αλλά το παρελθόν της δεν θα αργήσει να αναδυθεί οδηγώντας στη συντριβή…

Το Σ’άφησα είναι ένα αστυνομικό θρίλερ που σου αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Μπερδεύεις το θύμα με τον θύτη και αν μη τι άλλο ξεχνάς ότι διαβάζεις μυθιστόρημα… νιώθεις ότι παρακολουθείς σε πρώτο πλάνο την τραγική ιστορία μιας γυναίκας… Βιώνεις την απόγνωση, την απελπισία, τον φόβο, την οργή, την ανάγκη φυγής, την ανάγκη για αγάπη…

Η αφήγηση σε πρώτο και τρίτο πρόσωπο με το τότε και το τώρα… μπλέκονται αριστουργηματικά από την συγγραφέα για να έρθει στο τέλος να συνθέσει εντελώς απρόοπτα το παζλ. Ειδικά από τα μέσα του βιβλίου και μετά ο ρυθμός της αφήγησης και των γεγονότων είναι ξέφρενος, η αγωνία διπλασιάζεται και απλώς δεν μπορείς να το Αφήσεις από τα χέρια σου… διψάς να μάθεις την αλήθεια… Αναζητάς τη δικαίωση…

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο ΕΔΩ και φυσικά σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα! 

Το Σ’άφησα είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Clare Mackintosh, που βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα της λίστας των ευπώλητων της Sunday Times για δώδεκα εβδομάδες και μεταφράζεται σε περισσότερες από τριάντα γλώσσες. Η Mackintosh εργάστηκε για δώδεκα χρόνια στην αστυνομία και το 2011 διέκοψε την καριέρα της για να εργαστεί ως δημοσιογράφος. Πλέον έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στη συγγραφή. 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ