Πόσο πραγματικά βοηθούν οι νυχτερινές κούρες ομορφιάς την επιδερμίδα μας;

Ενώ εσείς κοιμάστε, η επιδερμίδα σας μένει ξάγρυπνη και λειτουργεί εντατικά. Οι νυχτερινές ώρες, είναι οι καλύτερες για την επιδιόρθωση της φθοράς που έχει υποστεί  το δέρμα. Πόσο πραγματικά βοηθούν οι νυχτερινές κούρες ομορφιάς την επιδερμίδα μας; – Γράφει η αισθητικός Χρύσα Βουλγαρίδου

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ενώ εσείς κοιμάστε, η επιδερμίδα σας μένει ξάγρυπνη και λειτουργεί εντατικά. Οι νυχτερινές ώρες, είναι οι καλύτερες για την επιδιόρθωση της φθοράς που έχει υποστεί  το δέρμα κατά την διάρκεια της ημέρας.

Κατά την διάρκεια της νύχτας τα κύτταρα αναλαμβάνουν πλήρη ενεργό δράση. Προσπαθούν να αποτοξινωθούν, αποβάλλοντας τις συσσωρευμένες τοξίνες, και προετοιμάζοντας την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει τις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος μόλις ξημερώσει.

Οι ινοβλάστες παράγουν κολλαγόνο, ενώ τα επίπεδα της ορμόνης του στρες, η κορτιζόλη μειώνονται  αισθητά. Αυτή η λειτουργία αποδίδει καλύτερα κατά της 2 με 3 ώρα τα ξημερώματα. Το ίδιο διάστημα γίνεται και η παραγωγή της  μελατονίνης η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάπλαση της επιδερμίδας.

Ο σύγχρονος και εντατικός τρόπος ζωής όμως αποδιοργανώνει της λειτουργίες του δέρματος. Η κόπωση, η αϋπνία, το  στρες ,τα ηλιακά εγκαύματα έχουν αρνητικές συνέπειες για το δέρμα και συμβάλουν στην πρόωρη γήρανση.

Για να βοηθήσουμε λοιπόν το δέρμα να αντιμετωπίσει της επιβλαβής συνέπειες της καθημερινής ζωής μας ,στέλνουμε ενισχύσεις και σημαντικούς συμμάχους  ,στην νυχτερινή λειτουργία του δέρματος. Ασχολούμαστε σχολαστικά με τον καθαρισμό  του προσώπου , προετοιμάζοντας την να απορροφηθούν καλύτερα τα προϊόντα που ακολουθούν .Επενδύουμε σε ένα καλό σέρουμ προσώπου ,καθώς περιέχει ενεργά συστατικά σε πολύ υψηλή συγκέντρωση και δρα στοχευμένα σε διαφορετικές ανάγκες του δέρματος και αμέσως μετά χρησιμοποιούμε ,είτε κρέμα νυχτός ,είτε κάποιο λαδάκι το οποίο κλειδώνει την υγρασία του προσώπου, είτε κάποια μάσκα νυχτός.

Η νυχτερινές  κούρες ομορφιάς ξυπνούν  και αναζωογονούν την επιδερμίδα γι’αυτό δεν πρέπει να τις ξεχνούμε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. τελευταια το κανω συστηματικα…μεχρι να το ξεχασω παλι! κρεμα νυκτος και καλο καθαρισμο 🙂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ