Η Mattel γιορτάζει τη σειρά προϊόντων Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Η Mattel, έκανε σήμερα τα αποκαλυπτήρια για την πρώτη συλλογή προϊόντων της, για όλα τα brand της, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020. Η Mattel γιορτάζει τη σειρά προϊόντων Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Η συλλογή περιλαμβάνει μια ποικιλία μοναδικών προϊόντων για τα brand Barbie® & HotWheels®.

Η Mattel συνεργάστηκε με τη ΔΟΕ και το Τόκιο 2020 για τη δημιουργία αδειοδοτημένων προϊόντων παιχνιδιών, στο πλαίσιο μιας νέας συμφωνίας αδειοδότησης και σύμφωνα με τη Διεθνή Στρατηγική Αδειοδότησης της ΔΟΕ. Αυτή η διεθνής σειρά προϊόντων, η οποία θα κυκλοφορήσει την άνοιξη, δίνει έμφαση στην ένταξη και την καινοτομία, με παιχνίδια που αντικατοπτρίζουν τα πέντε νέα αθλήματα που προστέθηκαν στο Ολυμπιακό πρόγραμμα στο Τόκιο – μπέιζμπολ/σόφτμπολ, αγωνιστική αναρρίχηση, καράτε, σκέιτμπορντ και σέρφινγκ – τα οποία πρόκειται να εμπνεύσουν μια νέα γενιά αθλητών και οπαδών σε όλο τον κόσμο.

«Σύμφωνα με την Παγκόσμια Στρατηγική Αδειοδότησης, αυτή η νέα διεθνής συνεργασία με τη Mattel αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο να γίνει σύνδεση με ένα σημαντικό κοινό, τους νέους οπαδούς και τις οικογένειές τους, και μέσω αυτών των προϊόντων υψηλής ποιότητας το κοινό αυτό να συνδεθεί με την επωνυμία και τις αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων», σχολίασε ο TimoLumme, γενικός διευθυντής Τηλεόρασης και Μάρκετινγκ της ΔΟΕ.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο 2020 αποτελούν ένα μνημειώδες γεγονός που ενώνει τον κόσμο μέσα από τον αθλητισμό και εμπνέει τους οπαδούς όλων των ηλικιών», δήλωσε η JanetHsu, ChiefFranchiseOfficer της Mattel. «Η συλλογή MattelTokyo 2020 τιμά αυτά τα αθλήματα και εμπνέει μια νέα γενιά μέσα από το ολυμπιακό πνεύμα και την εξαιρετική αθλητική παράδοση».

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν:

Mini συλλογή HotWheels® για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020

  • Η Mini συλλογή HotWheels® για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020αντιπροσωπεύει τα εμβληματικά αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, από τα ιστορικά αθλήματα που ανάγονται στους πρώτους αγώνες, που διοργανώθηκαν στην Αθήνα, έως τα νέα αθλήματα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους φέτος στο Τόκιο.
  • Τα αθλήματα που τιμούνται στα μεταλλικά αυτοκινητάκιαHotWheels περιλαμβάνουν τα αγαπημένα των οπαδών, όπως στίβος, γυμναστική, κολύμβηση, μπάσκετ, μπιτς βόλεϊ, αλλά περιλαμβάνουν και νέα αθλήματα, όπως μπέιζμπολ/σόφτμπολ, αγωνιστική αναρρίχηση, καράτε, σκέιτμπορντ και σέρφινγκ.
  • Δύο αυτοκίνητα της συλλογής είναι οι εκδόσεις HotWheels των οχημάτων ’10 ToyotaTundra και Toyota 2000 GT της WorldwideOlympicPartnerToyota.

ΚούκλεςBarbie® Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

  • Ενσαρκώνοντας το στυλ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 με απαράμιλλο τρόπο, η Barbie εισέρχεται στον κόσμο των Ολυμπιακών Αγώνων ενσωματώνοντας τα πέντε νέα αθλήματα που προστέθηκαν στο Ολυμπιακό πρόγραμμα.

Η συλλογή Τόκιο 2020 της Mattel θα είναι διαθέσιμη στο λιανικό εμπόριο σε όλο τον κόσμο. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.shop.mattel.com για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα συλλεκτικά προϊόντα.

Στην Ελλάδα η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ