Συνταγή για κριτσίνια καλαμποκιού με πορτοκάλι

Είναι πανεύκολα στο να τα φτιάξετε, είναι ιδανικό σνακ και θα τα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Συνταγή για κριτσίνια καλαμποκιού με πορτοκάλι

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Όταν ξεκινάς να φτιάχνεις κάτι με πειραματισμούς και τελικά βγαίνει ένα φανταστικό αποτέλεσμα αξίζει να το μοιράζεσαι! Ο λόγος για την συνταγή για κριτσίνια καλαμποκιού με πορτοκάλι που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε!

 

Μη ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά και στην ανάρτησή μου Φτιάχνουμε νόστιμα και υγιεινά Μουστοκουλουράκια που θα τα λατρέψετε! Μυρωδάτα και απολαυστικά, ιδανικό συνοδευτικό για γάλα, καφέ και τσάι!

 

 

 

 

 

Πάμε να δούμε όμως τα υλικά και την διαδικασία για τα κριτσίνια με καλαμποκάλευρο!

Υλικά:

400 γρ, αλεύρι καλαμποκιού
3 κ.γ μπέκιν πάουντερ
1/2 κ.γ αλάτι
3/4 φλιτζ. λάδι (μισό σπορέλαιο – μισό ελαιόλαδο)
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
2 κ.σ καστανή ζάχαρη

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λάδι, το χυμό πορτοκάλι, τη ζάχαρη, το αλάτι, το μπέικιν και ανακατεύουμε. Στην συνέχεια ξεκινάμε να ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο όσο πάρει ώστε να έχουμε μια μαλακή ζύμη που να μη κολλάει. Πλάθουμε λεπτά μπαστουνάκια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου για περίπου 15 με 20 λεπτά ανάλογα τον φούρνο αλλά και το πάχος που έχουν τα μπαστουνάκια μας.

Δεν περιμένουμε να φουσκώσουν απλά να αποκτήσουν ένα ροδαλό χρώμα!

Καλή σας επιτυχία!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ