3 μικρά tips για να απαλλαγείτε από το λίπος στη κοιλιά!

Οι άνθρωποι που ξεκινάνε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, το ενδιαφέρον τους επικεντρώνεται σχεδόν πάντα στο πως να χάσουν το κοιλιακό λίπος. 3 μικρά tips για να απαλλαγείτε από το λίπος στη κοιλιά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Photo by Oriana Polito

Οι άνθρωποι που ξεκινάνε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους δεν αναρωτιούνται “Πώς θα ζήσω περισσότερο;” ή “Τι μπορώ να κάνω για να αποκτήσω περισσότερη ενέργεια;” αλλά το ενδιαφέρον τους επικεντρώνεται σχεδόν πάντα στο “Πώς να χάσω το κοιλιακό λίπος;”.

Υπάρχουν, λοιπόν, 3 μικρά αλλά σημαντικά tips που πρέπει να υιοθετήσετε για να αποκτήσετε την πολυπόθητη επίπεδη κοιλιά.

1. Πίνετε πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό μας και παράλληλα καταπολεμά τα κύτταρα που προκαλούν καρκίνο, αλλά μία από τις βασικές λειτουργίες του είναι ότι ενισχύουν την λιπόλυση.

Το πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνες που θερμογόνο δράση, και συνεπώς διεγείρουν τη διαδικασία καύσης λίπους.

Προτιμήστε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι αντί για καφέ.

 

2. Διαλειμματική προπόνηση

Στη διαλειμματική προπόνηση εναλλάσσονται περίοδοι μικρής έντονης αερόβιας άσκησης με λιγότερο έντονες περιόδους ανάκαμψης.

Είναι μια μορφή καρδιαγγειακής άσκησης.

Οι συνεδρίες μπορεί να κυμαίνονται από 4 έως 30 λεπτά.

Αυτές οι σύντομες, έντονες προπονήσεις βελτιώνουν την αθλητική απόδοση και τη φυσική κατάσταση, στοχεύοντας στη βελτίωση του μεταβολισμού της γλυκόζης, καθώς και στην καύση του λίπους.

3. Καταναλώστε περισσότερα καλά λιπαρά

Αυτό φαίνεται εντελώς αντίθετο στη λογική, αλλά πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι καταναλώνοντας περισσότερα υγιή λιπαρά, όπως καρύδα, αβοκάντο, ελαιόλαδο, ψάρι, ξηροί καρποί και σπόροι, όχι μόνο νιώθουμε περισσότερο χορτάτοι, αλλά αυξάνεται κι η διαδικασία καύσης λίπους μέσα στο σώμα μας.

 

Συμπέρασμα

Όλοι θέλουμε να κοιταζόμαστε και να αισθανόμαστε ότι έχουμε κάνει το καλύτερο για τον εαυτό μας έστω μέσα από νέα και μικρά βήματα στην καθημερινότητα μας, σύμφωνα με το logodiatrofis.

Ακολουθήστε αυτές τις μικρές αλλά πολύ σημαντικές συμβουλές και θα δείτε πως σιγά σιγά θα φτάσετε στο επιθυμητό σας αποτέλεσμα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ