Η Αφροδίτη Σε Αντίθεση Με Ουρανό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ξεκινά η εβδομάδα που μιλάει για Φαντασία και όνειρα και βαδίζεις προς την έξοδο της ερωτικής φυλακής σου, μαθαίνοντας να εκφράζεις την αλήθεια σου. Η Αφροδίτη Σε Αντίθεση Με Ουρανό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Ο Ήλιος Στον Τοξότη. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Η Αφροδίτη Σε Αντίθεση Με Ουρανό

Υστερόγραφο Ο Ποσειδώνας σε ορθή φορά στις 29 Νοεμβρίου 2020, θα φέρει αποτελέσματα, δεν είναι να μην πιστεύεις σε θαύματα. 

Υστερόγραφο, Οι θετικές όψεις του Ερμή με Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία σε βγάζουν από το σκοτάδι έχεις τον τρόπο να νιώσεις ευχάριστα. – Η Αφροδίτη Σε Αντίθεση Με Ουρανό

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, περνάτε από τεστ δοκιμασίας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτό το διάστημα και θα προκύψουν αρκετά ευτράπελα που θα σας βάλουν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα και σε φιλικές επαφές (Σεληνιακή Έκλειψη στις 30/11). Κριός β’ δεκαημέρου, βγαίνετε σιγά σιγά από το τούνελ, αρκεί βέβαια να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις. Κριός γ’ δεκαημέρου, ιδανικές οι μέρες για υλοποίηση γύρω από θέματα καριέρας και κοινωνικής αναγνώρισης. Μιλάτε με την τύχη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, χάνετε αρκετά την αίσθηση ασφάλειας αυτές τις μέρες, ωστόσο η ζωή έχει γυρίσματα και πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή. Σημαντικές αλλαγές σε προσωπικές σχέσεις.Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα (Σεληνιακή Έκλειψη στις 30/11). Ταύρος β’ δεκαημέρου, μπορείτε να βασιστείτε στον φιλικό σας κύκλο και να ξεπεράσετε πιθανά αδιέδοξα. Προσωπική προβολή μέσα από κοινωνική, προσωπική δραστηριοποίηση. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  μπορείτε να βγείτε από μια αρνητική ψυχολογία, καθώς πολλές σκέψεις φαίνονται να υλοποιούνται αυτό το διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, πιθανόν να πρέπει να υποστείτε μια εργασιακή αλλαγή που θα σας φορτώσει με κούραση και δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε. Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης (Σεληνιακή Έκλειψη στις 30/11). Δίδυμος β’ δεκαημέρου, βάλατε τον πήχη ψηλά, και είστε έτοιμοι να βγείτε από αδιέξοδα – έχετε καταφέρει να υπερπηδήσει αρκετά εμπόδια. Επαγγελματικές συναλλαγές που θα σας ωφελήσουν. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, καλές οι μέρες για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να βελτιώσετε την εργασιακή σας καθημερινότητα. Πιθανές οικονομικές απολαβές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ερωτικά ανοίγματα έχει η εβδομάδα και θα πρέπει να αποβάλλετε δυσλειτουργικούς τρόπους σκέψης και να κινηθείτε με αποφασιστικότητα. Προσοχή σε αποκαλύψεις που μπορεί να σας εκθέσουν(Σεληνιακή Έκλειψη στις 30/11).    Καρκίνος β’ δεκαημέρου, μπορείτε να βγείτε από την στασιμότητα της εποχής και να έρθετε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Φλερτ, ερωτικά μηνύματα.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ, καθώς καταφέρατε να νικήσετε τα εμπόδια και να βρείτε λύσεις σε χαοτικά προβλήματα. Ηθική ικανοποίηση και βελτίωση της προσωπικής σας ζωής.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ξημερώνει μια νέα εποχή για εσάς, καθώς η ερωτική σας ζωή θα αλλάξει ξαφνικά και ακούτε πλέον τα μηνύματα της καρδιά σας. Άνοιγμα ενός νέου φιλικού κύκλου(Σεληνιακή Έκλειψη στις 30/11) Λέοντα β’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα που θα σας βοηθήσουν ψυχολογικά να ξεπεράσετε ένα κακό παρελθόν. Συζητήστε ανοιχτά για τα συναισθήματα σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, βελτίωση της εργασιακής σας κατάστασης, καθώς ανοίγονται νέοι δρόμοι και αναλαμβάνετε δυναμικά πόστα. Το αξίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, κινείστε σε διαφορετική ρότα αυτό το διάστημα και έχετε υπόψη σας να αλλάξετε πολλά πράγματα μέσα στην καθημερινότητα σας. Ξαφνικές συναντήσεις σας χαροποιούν.     Παρθένε β΄δεκαημέρου, ζείτε την άχαρη φάση της εσωτερικής αφύπνισης, ωστόσο μπορείτε να συζητήσετε για τους ενδοιασμούς σας. Βρίσκετε παρηγοριά σε άτομο που τρέφει συναισθήματα για εσάς.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ξεκινά μια δυναμική περίοδος, όπου μπορείτε να αποδείξετε την αξία σας και να βγείτε από την σούπα της μετριότητας. Βάλτε τα δυνατά σας.

Τα ζώδια σήμερα – Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook Ερμή Με Πλούτωνα Ο Ήλιος Στον Τοξότη https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, οικονομικά θα ζοριστείτε αυτό το διάστημα, καθώς έκτακτα έξοδα προκύπτουν και πρέπει να ανταποκριθείτε άμεσα στις υποχρεώσεις σας. Ερωτικά διλήμματα και ξαφνικές αποκαλύψεις. Εκπλήξεις γύρω από νομικά ζητήματα (Σεληνιακή Έκλειψη στις 30/11).  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, μπορείτε να βγείτε από πιθανά προσωπικά αδιέξοδα, αρκεί να εκτιμήσετε αντικειμενικά την κατάσταση που βιώνετε. Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  θετικά σας επιβραβεύει η εβδομάδα και φαίνεται να αποδίδει η στρατηγική που ακολουθήσατε για την επίτευξη προσωπικών, επαγγελματικών στόχων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ξαφνικά αλλάζει το ερωτικό σκηνικό και αναμένεται να νιώσετε έκπληξη που θα σας “χαροποιήσει” ιδιαίτερα. Ιδανικά δεν θα πλήξετε. Οικονομικά διαφοροποιήστε το επόμενο διάστημα(Σεληνιακή Έκλειψη στις 30/11).  Σκορπιός β’ δεκαημέρου, συζητάτε ανοιχτά για τα συναισθήματα σας,έρχεστε κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Επανασυνδέσεις. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών, διαδικτυακών επαφών και γενικά θα πάρετε ανακούφιση, καθώς συνειδητοποιείτε την εξέλιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αλλάζει η ψυχολογία σας αυτές τις μέρες, καθώς συνειδητοποιείτε την δύναμη που έχετε να ξεπερνάτε τις δυσκολίες και να μετουσιώνετε την αρνητική ενέργεια. Προσωπικές εκκινήσεις (Σεληνιακή Έκλειψη στις 30/11). Τοξότη β’ δεκαημέρου, είστε πολύ κοντά στο να βρείτε το καταφύγιο σας και να διώξετε τον αρνητισμό και κάθε συναίσθημα απαισιοδοξίας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, οικονομική ενίσχυση θα λάβετε αυτό το διάστημα και έτσι θα νιώσετε ότι πατάτε πιο γερά στο έδαφος. Βελτίωση σε πρακτικά θέματα. Υλοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, νιώθετε τις αλλαγές που έρχονται στην προσωπική σας ζωή και θα πείτε ναι σε ότι σας συγκινεί, αφήνοντας πίσω φόβους και αρνητικές σκέψεις. Ευτράπελα μέσα στον εργασιακό χώρο(Σεληνιακή Έκλειψη στις 30/11). Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, κινείστε μέσα σε ένα νέο φιλικό κύκλο που πιθανόν αισθάνεστε πιο άνετα και μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω. Επιτυχία μέσα από δημόσιες σχέσεις και το διαδίκτυο. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η επιτυχία σας πλησιάζει, καθώς εκφράζετε όλο και πιο έντονα τα συναισθήματά και τις ικανότητες σας. Κινηθείτε σε συλλογικές δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με αποφασιστικότητα και μη φοβηθείτε να πείτε ναι στις αλλαγές. Πιθανή ξαφνική δέσμευση και ανατροπές στην ερωτική σας ζωή. Αλλαγές στον τρόπο εργασίας.(Σεληνιακή Έκλειψη στις 30/11). Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έχετε συμφιλιωθεί με τον εαυτό σας αυτό το διάστημα και έτσι θα μπορέσετε να βγείτε νικητές από ψυχοφθόρες καταστάσειςΕρωτικά διλήμματα.      Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, θετικές εξελίξεις που θα αγγίξουν δυναμικά την ψυχολογία σας και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Βγαίνετε από αδιέξοδα.

Ιχθύες

Ιχθύ α’δεκαημέρου, εξακολουθείτε να νιώθετε αμηχανία, όταν πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ή να πείτε την αλήθεια σας, ωστόσο θα καταφέρετε να περάσετε στην αντίπερα όχθη. Προσοχή σε οικογενειακά θέματα (Σεληνιακή Έκλειψη στις 30/11).   Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, μπορείτε να μιλήσετε για τα συναισθήματα σας και να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας. Ευνοούνται νομικά ζητήματα. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, αποκαλύψτε τις προθέσεις μέσα στον κύκλο που κινείστε και αναδείξετε τα ταλέντα σας. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες. Φιλική σχέση που τείνει να γίνει ερωτική.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!  Ο Ήλιος Στον Τοξότη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ