Χριστουγεννιάτικα παιδικά βιβλία για μαγικές γιορτές

Πάμε να δούμε παρέα τις Νέες κυκλοφορίες σε Χριστουγεννιάτικα παιδικά βιβλία που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας ήρωες! Χριστουγεννιάτικα παιδικά βιβλία για μαγικές γιορτές

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μαγικές γιορτές με υπέροχα παιδικά βιβλία που θα μας χαρίσουν στιγμές μοναδικές παρέα με τα παιδιά μας!

Γιορτινά Κουδουνίσματα – Εκδόσεις Ψυχογιός

Κούνα το βιβλίο για να ακούσεις τα κουδουνάκια και να πάρεις µέρος στις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες. Διασκέδασε µε τα κάλαντα, άκου τον Αϊ-Βασίλη να γελάει και πάρε µαζί σου το βιβλίο όπου κι αν πας!

 

 

 


Ατέλειωτη Διασκέδαση τα Χριστούγεννα – Εκδόσεις Ψυχογιός

Αυτό το διασκεδαστικό βιβλίο δραστηριοτήτων θα συντροφεύσει τα μικρά παιδιά στις γιορτές και θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν την ικανότητά τους να μετρούν, να παρατηρούν και να χειρίζονται τον μαρκαδόρο, ώστε να ενδυναμώσουν τη λεπτή κινητικότητά τους.

 

 

 


Χαρούμενες Γιορτές – Εκδόσεις Μίνωας

Πέρασε μαγικά Χριστούγεννα με τον Μίκυ, τη Μίννι και όλους τους αγαπημένους σου φίλους!
Στο βιβλίο αυτό θα βρεις σελίδες ζωγραφικής, δραστηριότητες και απίθανα γιορτινά αυτοκόλλητα
για ατελείωτη διασκέδαση. Χαρούμενες γιορτές!

 

 

 


Οι αγαπημένες μου ιστορίες για τα Χριστούγεννα – Εκδόσεις Ψυχογιός

Ανακαλύψτε σε αυτή τη συλλογή πολλές όμορφες και τρυφερές γιορτινές ιστορίες, που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες και θα γεμίσουν τα όνειρά τους με τη μαγεία των Χριστουγέννων.

 

 

 

 


Disney baby Γιορτινή χαρά – Εκδόσεις Μίνωας

Οι χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τον Μίκυ και όλη την αγαπημένη παρέα. Ο Τσιπ και ο Ντέιλ θέλουν κι εκείνοι να συμμετέχουν, όμως τι θα γίνει με το δικό τους σπίτι έξω στη φύση; Γύρισε σελίδα για να το ανακαλύψεις!

 

 

 


Αγιοβασιλέματα – Εκδόσεις Μεταίχμιο

Πού να ’ξερε η Ερμιόνη όταν έγραφε εκείνο το γράμμα στον Αϊ-Βασίλη, που του ζητούσε να μην έρθει και που έκλεινε με μια υπόσχεση, πως αυτό θα ήταν η αρχή ενός ταξιδιού που θα της έμενε αξέχαστο! Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από τα πιο γλυκά και ανέμελα παιδικά όνειρα, γέμισε ένα παιδικό σακίδιο, έβαλε σαγιονάρες, λίγα βότσαλα στην τσέπη για τον γυρισμό, καβάλησε ποδήλατο και προσγειώθηκε σ’ έναν κόσμο αλλιώτικο! Εκεί που τα ρολόγια μετρούν τις ώρες τεμπέλικα, ενώ τα αηδόνια, οι ελέφαντες, τα ποντίκια, οι κούκλες και οι χιονάνθρωποι μιλούν ανθρώπινα και περιμένουν κι αυτά τον Αϊ-Βασίλη. Και η Ερμιόνη θ’ ανακαλύψει μυστικά κρυμμένα από το παρελθόν, που θα της λύσουν απορίες για το μέλλον που ούτε καν φανταζόταν…


Κάθε Παραμονή Χριστουγέννων – Εκδόσεις Μίνωας

O Αϊ-Βασίλης είναι έτοιμος να ξεκινήσει για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη αποστολή του, όμως οι τάρανδοι δεν είναι πουθενά! Μόνο αφότου θυμάται τη γιορτινή τους παράδοση, δηλαδή την ανάγνωση ενός χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, είναι και οι τάρανδοι έτοιμοι για αναχώρηση.

Το γιορτινό πνεύμα είναι διάχυτο σε αυτή τη χαριτωμένη χριστουγεννιάτικη ιστορία που έχει ως θέμα την τήρηση των εορταστικών εθίμων παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.


Το μικρότερο Χριστουγεννιάτικο Δώρο – Εκδόσεις Μεταίχμιο

Όταν φτάνουν τα Χριστούγεννα, ο Ρόλαντ τρέχει στο στολισμένο έλατο να δει τι δώρο τον περιμένει. Αυτό όμως που αντικρίζουν τα μάτια του τον κάνει να παγώσει: Για τούτο το μικροσκοπικό πακετάκι περίμενε όλη τη χρονιά; Μα αυτό είναι το μικρότερο δώρο που έχει δει ποτέ του!
Μια έξυπνη χριστουγεννιάτικη ιστορία από τον βραβευμένο και πολυαγαπημένο Πίτερ Ρέινολντς, που μας θυμίζει ότι ένα μικροσκοπικό δωράκι μπορεί ταυτόχρονα να είναι πολύ μεγάλο. Και ότι το καλύτερο δώρο είναι συχνά κάτι που ήδη έχουμε.

 


Τα Χριστούγεννα του μπαμπά αρκούδου – Εκδόσεις Μίνωας

Είναι Χριστούγεννα και τα αρκουδάκια είναι ενθουσιασμένα πολύ! Όλη η οικογένεια ετοιμάζει τη λίστα με τα δώρα και το σπίτι διακοσμεί…
Κι ο μπαμπάς Αρκούδος;
Ποια έκπληξη μαγική κάτω από το δέντρο θα τον περιμένει το πρωί;

 

 

 


Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη! – Εκδόσεις Μεταίχμιο

Χρόνια και χρόνια μελομακάρονα και κουραμπιέδες τρώγανε τα μουστάκια τους κάθε Χριστούγεννα στον πιο αστείο πόλεμο του κόσμου… Μια μέρα όμως μια χιονοθύελλα τα άλλαξε όλα. Ο φον Κουραμπιές, ο κόμης Μελομακαρόνης, μια νηστική αρκούδα, ένας ξενύχτης σκίουρος, ένας κηπουρός ονείρων κι άλλοι χαρακτήρες, στη πιο αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια!

Δώρο CD με αφήγηση και τραγούδια + μία γιορτινή κάρτα.

 


Ο δράκος Μπουρμπουλήθρας σώζει την Πρωτοχρονιά – Εκδόσεις Μίνωας

Πρωτοχρονιά δίχως δώρα γίνεται;
ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΊ!
Ωστόσο τι μπορεί να συμβεί
αν οι τάρανδοι κρυολογήσουν, έχουν πυρετό και φτερνίζονται;
Να ακυρωθεί η Πρωτοχρονιά.
Άρα, ούτε δώρα, ούτε Άγιος Βασίλης.
ΤΊ; ΠΟΤΕ!
Όταν όλα πάνε στραβά, αναλαμβάνει δράση ο Δράκος Μπουρμπουλήθρας!

 


Η νύχτα μετά την Πρωτοχρονιά – Εκδόσεις Ψυχογιός

Είναι η νύχτα µετά την Πρωτοχρονιά,
κι ο Αϊ-Βασίλης µε τα ξωτικά του έχουν τελειώσει τη δουλειά.
Τα δώρα έχουν µοιραστεί, το έλκηθρο µπήκε στο κουτί –
έχει έρθει η ώρα για τη µεγάλη… τη γιορτή!

 

 

 


Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία – Εκδόσεις Μίνωας

Ο σκληρός και τσιγκούνης Εμπενέζερ Σκρουτζ ζει εδώ και πολλά χρόνια κλεισμένος στον εαυτό του. Τα Χριστούγεννα τον αφήνουν αδιάφορο. Αναρωτιέται γιατί να υπάρχουν. Δεν αντέχει τους ανθρώπους που αγαπούν τις γιορτινές μέρες και χαίρονται όσο αυτές πλησιάζουν. Δεν αντέχει ούτε τον ίδιο του τον ανιψιό, τον μοναδικό του συγγενή!

Μα εκείνα τα παγωμένα Χριστούγεννα, το χιόνι θα έφερνε μαζί του τρία πνεύματα για να του δώσουν ένα μάθημα. Τα πνεύματα θα ταξιδέψουν τον γερο-Σκρουτζ στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον και θα τον ταρακουνήσουν για τα καλά… Αν δε ζεσταινόταν η παγωμένη του καρδιά, αν δεν άρχιζε να δίνει αγάπη στους ανθρώπους, το μέλλον του θα ήταν πολύ άσχημο…

Και ξαφνικά, ο Εμπενέζερ, βγαίνει στους δρόμους ανήμερα των Χριστουγέννων και χαμογελά…
Η Χριστουγεννιάτικη ιστορία πρωτοδημοσιεύτηκε το 1843. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά έργα του σπουδαίου Άγγλου συγγραφέα Τσαρλς Ντίκενς και δίκαια συγκαταλέγεται στους θησαυρούς της κλασικής λογοτεχνίας.


Ο καρυοθραύστης – Ένα μαγικό παραμύθι – Εκδόσεις Ψυχογιός

Ζήστε μαγικές γιορτινές στιγμές διαβάζοντας
ένα από τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα παραμύθια
και απολαμβάνοντας την υπέροχη εικονογράφηση.

 

 

 

 


Καλές Γιορτές να έχουμε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ