Ζώδια 19 έως 25/7/2021. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο

Η προσωπική σου ζωή χρειάζεται αναθεώρηση. Ελευθερία με κόστος; Δέσμευση με υποχωρήσεις; Δεν χωράς πουθενά… Ζώδια 19 έως 25/7/2021. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο, ο Ήλιος στον Λέοντα από τις 22/7 φωτίζει το παιδί που κρύβεις μέσα σου, μη φοβηθείς να συγκρουστείς με ότι, όποιον σε θέλει μέτριο… Ζώδια 19 έως 25/7/2021

Υστερόγραφο, η Αφροδίτη από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Δία στους Ιχθύες στις 22/7, φέρνει νέες γνωριμίες και θέλεις να ζήσεις την νέα σου κατάσταση, μην αναζητάς όμως την απόλυτη δέσμευση, ο Δίας μιλάει για συναίσθημα αλλά και ελευθερία. Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός , Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, του α’ δεκαημέρου, γύρω από την μηδενική μοίρα.  

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να δεχτείτε δώρα μέσα στον εργασιακό σας χώρο και να συνδυάσετε χαρά και εργασία. Ο έρωτας μπορεί να ανθίσει εν ώρα εργασίας. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας δίνει ευκαιρίες για να δραστηριοποιηθείτε μέσα σε μια ομάδα και να υποστηρίξετε τα σχέδια σας. Αποφύγετε το παρελθόν. Κριός β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας και να αυξήσετε το εισόδημα σας. Όμορφες οικογενειακές στιγμές. Οικονομική ενίσχυση.   Κριός γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να σας βγάλουν από τον προυπολογισμό σας  και να εκτεθείτε σε μέλη της οικογενείας σας. Ερωτικά σκιρτήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ερωτικά είστε σαφώς πιο δραστήριο αυτές τις μέρες και αυτό θα σας ξεκουράσει ψυχικά. Ασχοληθείτε και με νεώτερα άτομα. Φροντίστε άτομα της οικογενείας . Ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο τερματίζει κάθε δυσλειτουργική σχέση με άτομα εξουσίας και ίσως μια επαγγελματική σχέση διακοπεί αιφνίδια. Ταύρος β’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα, και θα πάρετε μεγάλη ανακούφιση. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, έχετε φυλακιστεί σε μια κατάσταση καθημερινότητας που δεν μπορείτε να ξεφύγετε και αναγκαστικά νιώθετε καταπίεση. Είναι προσωρινός ο εγκλεισμός. Ωστόσο, ερωτικά είστε πιο ανεβασμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η οικογένεια παραμένει το κέντρο της προσοχής σας και θα αναθερμανθούν οι σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα. Πιθανή πρόταση συγκατοίκησης. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα αναταράξει ευχάριστα τη ζωή σας, νέες προοπτικές για επαγγελματική αναγέννηση , αλλά και σπουδές ή επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, οικονομικά θα λάβετε βοήθεια αυτές τις μέρες και αυτό θα σας ανακουφίσει. Κρυφή στήριξη και ξαφνικές προτάσεις που προωθούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα και παρακινδυνευμένες κινήσεις. Παραμείνετε συνετοί Περιμένετε κόντρες γύρω από οικονομικά ζητήματα. Πιέζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο έρωτας σας περιμένει στη γωνία αυτές τις μέρες και θα λάβετε ευχάριστα μηνύματα που θα σας ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Φλερτ μέσα από το διαδίκτυο και επαγγελματική αναγνώριση. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας αγχώνει σε ζητήματα οικονομικά. Περιμένετε οικονομικές ανατροπές. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, περιμένετε να αλλάξει το σκηνικό προς όφελος σας και να αναλάβετε δράση κυρίως εάν εργάζεστε μέσα σε ομάδες ή ασχολείστε με συλλογικές δραστηριότητες. Ευκαιρίες για κοινωνική ανέλιξη. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ζείτε προσωπικές κόντρες και απογοητεύεστε κυρίως από τον εαυτό σας και τον τρόπο που χειρίζεστε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εσωτερική οργή , αγανάκτηση. Ερωτικά είστε μπερδεμένοι. Πότε στον παράδεισο και πότε στην κόλαση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος μπαίνει στο δεκαήμερο σας, καιρός να αξιολογήσετε τη χρονιά που πέρασε.  Έφτασε η στιγμή να διεκδικήσετε αυτό που σας ανήκει και να βγείτε από πιθανή κατάσταση απόρριψης ή ματαίωσης.  Νέα πηγή εσόδων. Ερωτικά μπερδέματα , διλήμματα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή σας, πιθανόν απομάκρυνση από ένα άτομο ή κατάσταση. Λέοντα β΄δεκαημέρου, θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το άτομο που σας ενδιαφέρει και λύνονται οι παρεξηγήσεις. Είστε από τους τυχερούς. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ζείτε έντονο παρασκήνιο μέσα στον εργασιακό χώρο και αυτό σας εκνευρίζει ή παρασύρει σε άσκοπες εντάσεις. Κρυφές ερωτικές συνομιλίες.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, θα ανέβει η διάθεση σας και μπορείτε να απολαύσετε ερωτικές στιγμές και να αναθερμανθεί η σχέση σας. Στήριξη από συνεργάτες ή το ταίρι σας.  Η Πανσέληνος στον Υδροχόο ωστόσο προσθέτει εργασιακό άγχος και σας προβληματίζει. Παρθένε β΄δεκαημέρου, ευκαιρία να ταξιδέψετε και να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ερωτικές συνομιλίες, εξομολογήσεις. Όμορφες ρομαντικές στιγμές. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίστε την ερωτική σας κατάσταση με μεγαλύτερη σοβαρότητα και κερδίστε τις εντυπώσεις. Μην παρασύρεστε από παιχνίδια εξουσίας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, μυστικές συναντήσεις και εξομολογήσεις αναπτερώνουν το ηθικό σας και νιώθετε όλο και πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο δίνει λύσεις σε ερωτικά αδιέξοδα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έχετε καλή ψυχολογία να κυνηγήσετε επαγγελματικά σχέδια και όχι μόνο. Ευκαιρίες χωρίς να το ζητήσετε. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, η επαγγελματική σας κατάσταση παρεμποδίζει την ερωτική σας δραστηριότητα και νιώθετε καταπίεση. Κόντρες με πρόσωπα εξουσίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έρχεστε σε επαφή με κόσμο αυτές τις μέρες και ευνοείστε σε δημόσιες σχέσεις. Γεννιούνται νέες φιλίες. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σας πιέσει καθώς φορτώνεστε με οικογενειακές υποχρεώσεις. Η επαγγελματική σας κατάσταση αλλάζει μορφή. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, ταξιδάκια αναψυχής ευνοούνται αυτό το διάστημα καθώς και η προσωπική σας κατάσταση βελτιώνεται. Μηνύματα που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  παίζετε με την ψυχική σας ηρεμία αυτό το διάστημα, καθώς δεν μπορείτε να διακόψετε από το άτομο που μπαινοβγαίνει στη ζωή σας. Διλήμματα ερωτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας αυτό το διάστημα και ευνοείστε από πρόσωπα κύρους που σας προσφέρουν ευκαιρίες. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο ευνοεί επαγγελματικά ξεκινήματα. Νέα διαδικτυακή συνεργασίαΝέος κύκλος ξεκινά για την ερωτική σας κατάσταση. Τοξότη β’ δεκαημέρου, μπορείτε να ανακουφιστείτε οικονομικά αυτό το διάστημα και κερδίζετε ένα ευνοϊκό διακανονισμό σε σχέση με ένα δάνειο σας. Ερωτικά είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε λάθος κατάσταση. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, οικονομικές πιέσεις δέχεστε αυτό το διάστημα , καθώς τα έξοδα συνεχώς αυξάνονται και η ψυχολογία σας θα πέσει. Συναισθηματικά σας στηρίζει ένα πρόσωπο που σας θαυμάζει

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουμπορείτε να ταξιδέψετε αυτό το διάστημα , να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας και να βρείτε το χρόνο να ξεκουραστείτε. Η επαφή με άτομο διαφορετικής κουλτούρας , ιδιοσυγκρασίας σας εξιτάρει . Η Πανσέληνος στον Υδροχόο αγγίζει την οικονομική σας κατάσταση, προσοχή σε έκτακτα έξοδα. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση θα βελτιώσει αισθητά και νιώθετε πως η τύχη είναι με το μέρος σας. Κατακτήσεις και ραντεβού στα τυφλά. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με συνεργάτες. Μπορείτε να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις το επόμενο διάστημα και θα ζήσετε ερωτικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστε. Ωστόσο , η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας δεν υπόσχεται ασφάλεια. Προσοχή στη φυσική σας κατάσταση. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αγαπημένες στιγμές θα ζήσετε με τα  άτομα της οικογενείας σας και θα βελτιωθεί σημαντικά η ψυχολογία σας Συναισθηματικά νιώθετε πως έχετε βρει το ιδανικό ταίρι. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, έντονο άγχος σας καταβάλλει ,όταν αναγκάζεστε να ασχοληθείτε σοβαρά με τα προβλήματα σας. Συμβουλευτείτε τα άτομα που εμπιστεύεστε. Ευκαιρία για νέα εργασία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας και η προσωπική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά. Σημαντική βοήθεια από συνεργάτες ή το ταίρι σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο δείχνει μετακόμιση, αλλαγή τόπου κατοικίας. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ευχάριστες στιγμές σας περιμένουν καθώς έρχεστε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ξαφνικές επανασυνδέσεις σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, αποφύγετε τα ερωτικά μπερδέματα και εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθηση σας. Υπάρχει φως στο τούνελ.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ