Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Από 13 έως 19/9

Προσγειώνεσαι αυτήν την εβδομάδα, νιώθεις ατονία, αρνείσαι να πολεμήσεις τις καταστάσεις. Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Από 13 έως 19/9 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήνεις τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους. Δέχεσαι και τις ήττες. Δεν αντιδράς. 

Μια μικρή πλουτώνια βοήθεια θα λάβεις όμως. Πες ναι σε ό,τι σε μεταμορφώνει.

Υστερόγραφο, στις 15/9 ο Άρης μπαίνει σε αδυναμία , στον Ζυγό και θα παραμείνει μέχρι τις 30/10, έτσι βρίσκεσαι στη θέση του, άλλου θα κάνεις υποχωρήσεις, θα συμβιβαστείς, θα μάθεις να δέχεσαι-αποδέχεσαι ίσως και μπρος -πίσω θα κινηθείς. Στο τέλος θα βγάλεις τα συμπεράσματα σου.

Υστερόγραφοστις 17/9 η Αφροδίτη συναντάει τον Κρόνο σε τετράγωνο, οι συνθήκες απαγορεύουν το σ αγαπώ, περιορίζεσαι.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, δίνετε προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων και βάζετε τον εαυτό σας σε δεύτερη “θέση”. Απαραίτητη προσαρμογή και γενική αποδοχή για να αποφευχθούν κόντρες. Ερωτική απογοήτευση. Φιλικές απιστίες. Κριός β’ δεκαημέρου, περνάτε φάση εξέλιξης, όπου μαθαίνετε να ακούτε και δεν βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα συζητηθούν εκ νέου. Κριός γ’ δεκαημέρου, με ατονία και πεσμένη διάθεση θα ξεκινήσετε την εβδομάδα, ωστόσο μπορείτε να πάρετε ανάσες ανακούφισης, κυρίως μέσα από τον επαγγελματικό χώρο και από τις επαφές σας με άτομα κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η εργασιακή σας ζωή θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, καθώς θα προκύψουν θέματα που πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Μη βιαστείτε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους ή τους συνεργάτες σας. Η ερωτική σας ζωή θα περιοριστεί λόγω εξωγενών συνθηκών. Ταύρος β’ δεκαημέρου, έρχεστε σε επαφή με τους συνεργάτες σας και συζητάτε εκ νέου προτάσεις που μπορούν να μεταμορφώσουν την εργασιακή σας κατάσταση. Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως σας εγκαταλείπει η τύχη ή το περιβάλλον σας, και κλείνεστε στον εαυτό σας. Καλύτερες εξελίξεις περιμένετε μέσα από σπουδές, σχέσεις εξ αποστάσεωςνομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά το επόμενο διάστημα και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Φλερτ, ερωτικά πήγαινε έλα και πιθανόν επιπόλαιες επιλογές. Περιορισμός μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Σχέσεις εξ αποστάσεως κλυδωνίζονται. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, θα είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και σε σχέσεις με νεώτερα άτομα. Το φλερτ θα είναι η αγαπημένη σας ασχολία το επόμενο διάστημα. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως σας προδίδει το σύμπαν και δεν μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας πουθενά. Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση μέσα από νέες οικονομικές συμφωνίες, αλλά και ερωτικές προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, εντάσεις αναμένονται μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και καλό θα ήταν να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Πιθανόν μετακίνηση. Σχέση εξ αποστάσεως σας προβληματίζει. Απόσταση. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αναζητάτε λύσεις που θα ικανοποιήσουν το περιβάλλον σας και έτσι θα διασφαλίσετε την ισορροπία. Μιλήστε ανοιχτά, εκφραστείτε. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως σας περιορίζει το σύμπαν, θέλετε να προχωρήσετε προς νέες επιλογές και να βγείτε από το κατεστημένο. Δυνατότητα να πετύχετε επαγγελματικούς στόχους μέσα από την κίνηση σας στο διαδίκτυο. Έρχεστε όλο και πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, μετακινείστε, ασχολείστε με το διαδίκτυο και φλερτάρετε έντονα μέσα από μηνύματα. Νέες γνωριμίες που σας αναπτερώνουν το ηθικό. Η οικογενειακή σας ζωή όμως παραμένει προβληματική , ίσως είστε μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Λέοντα β΄δεκαημέρου, είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες ή θέλετε να συζητήσετε εκ νέου με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει από απόσταση. Διαδικτυακά μηνύματα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως σας περιορίζει το περιβάλλον σας και χάνετε την αυτοπεποίθηση σας, είναι σαν να μην αποδέχονται οι άλλοι την αξία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα λάβετε ικανοποίηση μέσα από τον εργασιακό σας χώρο. Επιβράβευση.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, έντονα προβληματισμένοι είστε γύρω από την πρακτική πλευρά της ζωής σας και πρέπει να προχωρήσετε προς νέες επιλογές, έτσι ώστε να καλύψετε κενά. Περιορισμός σε μετακινήσεις και αντιδράσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα προκύψουν. Παρθένε β΄δεκαημέρου, συζητάτε για μια νέα συνεργασία ή θα προκύψει μια νέα πηγή εσόδων που θα σας ικανοποιήσει. Επίσης, η στάση του/της συντρόφου σας  θα σας προβληματίσει. Επανεκτίμηση της κατάστασης. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως το σύμπαν σας κατατρέχει , είστε αρκετά προβληματισμένοι και θέλετε το χρόνο σας να ξεκουραστείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάρετε ικανοποίηση μέσα από την ερωτική σας ζωή. Θετική Ανταπόκριση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, μπαίνετε σε φάση επαναξιολόγησης των επιλογών σας και ακολουθείτε τις επιθυμίες σας. Εντάσεις, πάθη, ερωτικές κόντρες. Οικονομική στενότητα.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, συζητάτε εκ νέου προτάσεις για επαγγελματικούς στόχους και είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε. Η προσωπική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, δεν έχετε τη δύναμη να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις και ίσως νιώθετε έντονο το παρασκήνιο μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας θα δεχτείτε δώρα από άτομα του περιβάλλοντος και θα ανέβει η ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, νιώθετε πως πρέπει να χτίσετε τείχη προστασίας γύρω σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις και σε άτομα που πιθανόν να σας ανταγωνίζονται. Κρυφές ερωτικές συνομιλίες. Ερωτικά αδιέξοδα. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, έχετε μπει σε φάση να δρομολογήσετε τα σχέδια σας και να ξεπεράσετε την στασιμότητα. Ερωτικές συνομιλίες που παραμένουν μυστικές. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  είστε αρκετά πιεσμένοι, καθώς βλέπετε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδια σας και βιώνετε αργοπορία. Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας, θα αλλάξει το σκηνικό και θα λάβετε ικανοποίηση από νέους συνεργάτες, μια νέα συμφωνία ή ακόμα και τις σπουδές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, είστε έντονα κοινωνικοί, με εξωστρέφεια κινείστε και έτσι θα μεγαλώσει ο κύκλος των επαφών σας. Κυνηγάτε τους στόχους σας με μεγάλη αποφασιστικότητα. Ερωτικά νιώθετε περιορισμό. Συνθήκες απαγορεύουν προς το παρόν την εξέλιξη. Τοξότη β’ δεκαημέρου, μιλάτε με υποψήφιους συνεργάτες και στρώνετε εκ νέου τα επιχειρηματικά σχέδια. Ενώνεστε με ευκολία με ομοϊδεάτες. Αγαπάτε περισσότερο τους φίλους σας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, απογοήτευση και ίσως πίκρα νιώθετε εξαιτίας της συμπεριφοράς  ενός ατόμου που αισθάνεστε κοντά σας, ωστόσο προς το τέλος της εβδομάδας, θα λυθούν οι παρεξηγήσεις και θα φτιάξει η ψυχολογία σας μέσα από μηνύματα και νέες εξομολογήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουεντάσεις θα προκύψουν μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, όπου και πρέπει να αποδείξετε την αξία σας. Συγκρούσεις με άτομα κύρους. Περιορισμοί, φιλικές κόντρες, εξαπατήσεις. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ζείτε μια φάση εξέλιξης και συζητάτε με πρόσωπα κύρους για μια νέα συνεργασία που θα σας απογειώσει. Επαγγελματική επιτυχία εν όψει. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως προσπαθείτε χωρίς αντίκρισμα και αυτό σας αποδιοργανώνει, θέλετε να τα παρατήσετε. Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας, θα ευνοηθείτε από τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε, κυνηγάτε τα όνειρα σας, περνάτε μια περίοδο που οι δυσκολίες δεν σας αποσυντονίζουν. Ωστόσο, αναμένονται αυτό το διάστημα, ερωτικές προκλήσεις που θα σας δοκιμάσουν. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, συζητάτε αρκετά για τα σχέδια σας, μετακινείστε για να βρεθείτε κοντά με τους υποψήφιους συνεργάτες και σας ενδιαφέρει αρκετά η εξέλιξη σας. Σχέση εξ αποστάσεως. Ταξίδια. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, οικονομικά είστε ζορισμένοι και αυτό σας κάνει να χάνετε το κέφι σας και τη διάθεση για ερωτικά παιχνίδια. Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση από μυστικές συνεργασίες ή άτομα που σας στηρίζουν υπόγεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου,  έντονη συναισθηματική φόρτιση θα έχετε, καθώς αντιμετωπίζετε ..τα πάθη σας και ό,τι μπλοκάρει την ψυχολογία σας. Ερωτικά ευτράπελα αναμένονται. Προσοχή σε χρήματα που δανείζετε ή σε νέες οικονομικές συμφωνίες. Οι Υποσχέσεις δεν τηρούνται αυτό το διάστημα. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, μιλάτε ανοιχτά για τα συναισθήματα σας και δεν φοβάστε να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας. Ερωτικά πήγαινε έλα. Συζητήσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, νιώθετε έντονη απογοήτευση, ατονία και γενικά διακατέχεστε από αρνητικές σκέψεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα αλλάξει η ψυχολογία σας, θα πάρετε ικανοποίηση μέσα από τον φιλικό σας κύκλο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! Εβδομαδιαίες προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ