Συγκινητική πρωτοβουλία στήριξης από τον Δήμο Πειραιά στη μικρή Καλλιόπη τη 12χρονη μαθήτρια που υπέστη εγκεφαλικό

Ο Δήμος Πειραιά καλεί τους πολίτες να βάλουν όλοι ένα λιθαράκι για τη στήριξη του αγώνα της Καλλιόπης και της οικογένειάς της στον δύσκολο δρόμο της αποθεραπείας. Συγκινητική πρωτοβουλία στήριξης από τον Δήμο Πειραιά στη μικρή Καλλιόπη τη 12χρονη μαθήτρια που υπέστη εγκεφαλικόΚαι μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μια συγκινητική πρωτοβουλία στήριξης της μικρής Καλλιόπης, της  12χρονης μαθήτριας από το 32ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά που υπέστη εγκεφαλικό, ανέλαβε ο Δήμος Πειραιά.

Μετά  από  πρόταση του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη, ομόφωνα  το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά δείχνοντας για ακόμη μια φορά την ευαισθησία του, αποφάσισε τη διάθεση 10.000 ευρώ ως ελάχιστη συμβολή στα έξοδα αποθεραπείας και αποκατάστασης της μικρής Καλλιόπης.

Παράλληλα, δεκάδες «κουμπαράδες αγάπης» έχουν ήδη τοποθετηθεί  στους 17 δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για την ενίσχυση αυτής της προσπάθειας, όπως και στην Α’ Δημοτική  Κοινότητα.

Εξαιρετικά σημαντικό είναι το γεγονός ότι άνοιξε ερανικός λογαριασμός της οικογένειας της μικρής Καλλιόπης, στον οποίο οι πολίτες μπορούν να  συνεισφέρουν ό,τι μπορούν για να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα της αποκατάστασης του μικρού κοριτσιού.

Ο ερανικός λογαριασμός είναι ο εξής:

 IBAN:  GR 05 0171 9090 0069   0916 1987 557

Τράπεζα Πειραιώς.

Αιτιολογία: Για τη μικρή Καλλιόπη

Ο Δήμος Πειραιά καλεί τους πολίτες να βάλουν όλοι ένα λιθαράκι για τη στήριξη του αγώνα της Καλλιόπης και της οικογένειάς της στον δύσκολο δρόμο της αποθεραπείας. Ο καθένας με αυτό που δύναται να προσφέρει.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ο Δήμος Πειραιά στέκεται στο πλευρό της μικρής Καλλιόπης,  της μαθήτριας από το 32ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, που υπέστη εγκεφαλικό, δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Σύσσωμο το Δημοτικό μας Συμβούλιο  ενέκρινε την πρότασή μου για την προσφορά  του ποσού των δέκα χιλιάδων ευρώ για την ενίσχυση των προσπαθειών για την αποκατάσταση της υγείας της. Οφείλω να ευχαριστήσω τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων που έδειξαν  ότι διακατέχονται από υψηλό αίσθημα   ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Όλοι αντιλαμβάνονται ότι αυτή η προσπάθεια  για να ευοδωθεί απαιτεί υπομονή, χρόνο και έξοδα, τα οποία υπερβαίνουν τις  οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας.  Γι’ αυτό κάνω έκκληση να συμβάλουν όλοι, ο καθένας με τις δυνάμεις του, ώστε να επιστρέψει το χαμόγελο στη μικρή Καλλιόπη και στην οικογένειά της. Ελπίζω ότι η Πειραϊκή κοινωνία θα ανταποκριθεί, γνωρίζοντας την ευαισθησία της  σε τέτοια θέματα. Εύχομαι να μην αργήσει η μέρα  εκείνη  που θα επανέλθει η ζωή της μικρής Καλλιόπης, όπως ήταν πριν,  γεμάτη με όνειρα και σχέδια για το μέλλον».

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, σε δήλωσή της,  υπογράμμισε:

«Η περίπτωση της μικρής Καλλιόπης που υπέστη εγκεφαλικό μας συγκλόνισε όλες και όλους.  Το Δημοτικό Συμβούλιο, ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη  να προσφέρει ο Δήμος το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ στην οικογένεια της μαθήτριας, για την αποκατάσταση της υγείας της. Το γεγονός αυτό τιμά όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους που επέδειξαν ευαισθησία και αλληλεγγύη. Το ίδιο δίπλα στην Καλλιόπη στέκονται και οι 17 δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, οι οποίοι τοποθέτησαν «κουμπαράδες αγάπης». Θέλουμε να  της ευχηθούμε    ταχεία ανάρρωση,  να είναι δυνατή και να ξεπεράσει σύντομα όλες τις δυσκολίες. Είμαστε σίγουροι ότι με την κοινωνική συμπαράσταση θα καταφέρει να φτάσει στο τέρμα της διαδρομής κι αυτό θα είναι μια νίκη της ανθρώπινης θέλησης  και της κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ