Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16 έως 22/5/22

Η εξάρτηση παραμένει αγκάθι και εμποδίζει την εγκατάλειψη αδιέξοδων καταστάσεων. Τα πράγματα εξελίσσονται κάτω από απαγορεύσεις, δυσκολίες και μεγάλα όχι. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16 έως 22/5/22 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Με Έκλειψη ξεκινάει η Εβδομάδα,  με γιομάτο, Ματωμένο Φεγγάρι που ταξιδεύει τις Ψυχές Και μεταμορφώνει, μέσα από απαγορεύσεις, φόβους και συναισθηματικές κρίσεις. Απώλεια σιγουριάς και δυνατοί κλονισμοί σε μεταμορφώνουν.

Στις 16/5/22 θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη, Πανσέληνος στον Σκορπιό και επηρεάζει τον σταθερό σταυρό, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, γ’ δεκαημέρου. γύρω από την 25η μοίρα. 

Υστερόγραφο 

Στις 18/5/22 ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δίνει μεταφυσικές εμπειρίες, φαντασία, δημιουργικές καλλιτεχνικές εκφράσεις και χρωματίζει κινηματογραφικά την καθημερινότητα.

Επηρεάζονται κυρίως οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες γ’ δεκαημέρου.

Υστερόγραφο

Στις 20/5/22 ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους, σε εξάγωνο με τον Δία στον Κριό γλυκαίνει την ατμόσφαιρα, επικρατεί θετικό κλίμα, αισιοδοξία, επαναξιολόγηση σχεδίων και ταξίδια αναψυχής. Επιστροφές , παρορμητικές συζητήσεις.

Επηρεάζονται κυρίως Κριοί ,Δίδυμοι του α’ δεκαημέρου . 

Υστερόγραφο, 

στις 21/5/22 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ερμή, στους Διδύμους , και στρέφει την προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, σπουδών, ταξιδιών, και διαδικτυακών επαφών. Τα μαθήματα δίνονται  μέσα από την καθημερινή εμπειρία και γινόμαστε ανήσυχοι, επιθυμούμε να ζήσουμε, να συνδεθούμε με το περιβάλλον μας και να πάρουμε πληροφορίες.

πηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός Σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Κάνε εγγραφή! https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ/videos

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, δίνετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα σπουδών, επιμόρφωσης και γενικά θα κινηθείτε δυναμικά για να πετύχετε κάθε είδους προβολή και κυρίως μέσα στο διαδίκτυο. Επιστροφές, ερωτικά μηνύματα αναμένονται.  Προτάσεις για νέες συνεργασίες. Επιτυχία σε διαπροσωπικές σχέσεις. Κριός β’ δεκαημέρου, μπορείτε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, και τη διακόσμηση του χώρου σας. Συγχρόνως ένα γενναιόδωρο άτομο διεκδικεί την προσοχή σας. Επιτυχία σε φλερτ και κοινωνικές επαφές.Κριός γ’ δεκαημέρου η Πανσέληνος, Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό γεννά φόβους γύρω από οικονομικά ζητήματα, και τα συμφέροντα σας κινδυνεύουν. Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και διαταραχές στην επικοινωνία με το άλλο σας μισό, αναμένονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η πρακτική πλευρά της ζωής σας έχει πάντα ιδιαίτερη αξία, αλλά αυτές τις μέρες ακόμα περισσότερο, καθώς κινητοποιείστε για να επιλύσετε τα προβλήματα σας. Μια νέα πηγή εργασίας θα σας απελευθερώσει και θα σας δώσει ένα νέο κίνητρο.   Ταύρος β’ δεκαημέρουέχετε παρασυρθεί σε μια μυστική σχέση που σας βγάζει από την ρουτίνα σας, αλλά να το ξέρετε ότι ρισκάρετε αρκετά. Γενικά καλό θα ήταν να κινηθείτε με χαμηλούς τόνους, προσπαθώντας να βρείτε υγιείς λύσεις. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, απέναντι σας γεννά συναισθηματικές κρίσεις, αποχωρισμούς και απομάκρυνση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αφύπνιση μιας πνευματικής σχέσης αναμένεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, αρχίζει η γενέθλια χρονιά σας με επιστροφές και αναθεωρήσεις προσωπικών καταστάσεων. Η επαγγελματική σας ζωή συνεχίζει να σας δίνει νέες ευκαιρίες. Συγχρονίζεστε με τα κατάλληλα πρόσωπα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά κοινωνικοί, ανοιχτοί με το περιβάλλον σας και ο φιλικός σας κύκλος συνεχώς μεγαλώνει. Ένα άτομο σας προσεγγίζει με οικειότητα. Ερωτικά διλήμματα. Ευχάριστες στιγμές αναμένονται. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό θα φέρει ανησυχίες και εμπόδια που θα δυσχεραίνουν την καθημερινότητα σας. Επιπλέον λύονται επαγγελματικές συνεργασίας και αυτό θα σας προβληματίσει αρκετά. Διατροφικές συνήθειες σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, διανύετε φάση ισορροπίας και προχωράτε με πείσμα, καθώς θέλετε να συνθηκολογήσετε με τον εαυτό σας αλλά και με το περιβάλλον σας. Το παρασκήνιο σας στηρίζει. Στροφή προς την μεταφυσική/εναλλακτικές θεραπείες. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η επαγγελματική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα επωφεληθείτε από πρόσωπα εξουσίας που στηρίζουν τις προσπάθειες σας. Φλέρτ μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή και θα σας φέρει στην αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου. Νιώθετε πως ζείτε ένα όνειρο. Απολογίες, αποκαλύψεις και ευχάριστες στιγμές αναμένονται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, περνάτε όμορφα αυτές τις μέρες και έχετε τη δυνατότητα να επανασυνδεθείτε με πολλά άτομα από το παρελθόν. Το  μυαλό σας είναι κολλημένο σε μια σχέση που πιθανόν δεν έχει ολοκληρωθεί. Επιστροφή σε ένα όραμά σας, ή σε μια κοινωνική ομάδα, αναμένεται. Λέοντα β΄ δεκαημέρου,  ταξιδεύετε, συναντάτε τα κατάλληλα άτομα και σιγά σιγά απομακρύνεστε από προκαταλήψεις. Η αρνητικότητα σας εγκαταλείπει. Ταξίδι αναψυχής αναμένεται. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό φέρνει αναταραχές μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο . Πιθανόν λήξη μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Διάλυση ενός γάμου ή μιας κοινωνικής σύμβασης.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν αρκετά αυτό το διάστημα και έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με τα κατάλληλα πρόσωπα και να αναβαθμίσετε τη θέση σας. Επιστροφές σε σχέσεις του παρελθόντος αναμένονται. Οικονομικά ζητήματα επανέρχονται. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα ενωθείτε με το πρόσωπο που συνδέεστε ψυχικά. Ευτυχισμένες στιγμές αναμένονται. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό θα επηρεάσει την καθημερινότητα σας, πιθανόν να αλλάξετε χώρο εργασίας ή συνεργάτες. Η πώληση ενός ακινήτου θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Αλλαγή μεταφορικού μέσου. Νέος τρόπος σκέψης. Συγκρούσεις με συγγενικά πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, νιώθετε πως έχουν ανοίξει οι ουρανοί και έρχονται ευκαιρίες και πλέον επιλέγετε και δεν σας επιλέγουν. Διευκολύνσεις σε νομικά ζητήματα αναμένονται. Συγχρόνως ταξιδεύετε για να βρεθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ζείτε φάση επανασύνδεσης. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ευνοούνται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και γίνονται νέες γνωριμίες που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Γενναιόδωροι άνθρωποι σας πλησιάζουν με καλή διάθεση. Διευκολύνσεις σε θέματα σχέσεων. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού αλλάζει την οικονομική σας κατάσταση και θα αναγκαστείτε να καλύψετε έξοδα που θα προκύψουν από το πουθενά. Μια πηγή εσόδων σταματά. Ρήξη με άτομο που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας ζωή παρουσιάζει ευχάριστες εκπλήξεις και θα βρεθείτε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, και θα αλλάξει η ψυχολογία σας. Η σεξουαλική σας ζωή θα πάρει τα πάνω σας και θα συνδεθείτε ευχάριστα με το ταίρι σας. Οικονομικά ευνοείστε. Επιστροφές χρημάτων. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες και να ξεκουραστείτε. Συγχρόνως δέχεστε προτάσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο για βελτίωση της θέση σας. Μια νέα θέση εργασίας θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στο δεκαήμερο σας αλλάζει τελείως τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και επιδρά στην ψυχολογία σας. Βιώνεται έναν περιορισμό, ωστόσο είναι κάτι που θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Κρίσεις και αναθεωρήσεις αναμένονται. Ρήξεις, οριστικοί χωρισμοί, αλλά και μια νέα σχέση που έρχεται κόντρα με το κατεστημένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αναμένονται επανασυνδέσεις με το παρελθόν αυτές τις μέρες και νιώθετε πως η ζωή σας χρωστά χάρες, που τώρα θα λάβετε. Ερωτικές εξομολογήσεις και πολλά πήγαινε- έλα. Νιώθετε ευχάριστα. Η επιχειρηματική σας ζωή αναβαθμίζεται. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα πειραματιστείτε αρκετά με το περιβάλλον σας. Βρίσκεστε σε φάση αναγέννησης. Τα επιχειρηματικά σας σχέδια ευνοούνται σημαντικά. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό είναι μεταφυσική, και είναι στο χέρι σας να δείτε το θείο δώρο που θα λάβετε αυτές τις μέρες. Αγκαλιάστε την αφύπνιση σας. Ωστόσο, αποκαλύψεις, μυστικά και ένα έντονο παρασκήνιο θα σας αποθαρρύνουν. Προσοχή στη φυσική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, επιστρέφετε σε ένα παρελθοντικό εργασιακό περιβάλλον και η επανασύνδεση με συναδέλφους θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Συγχρόνως ασχολείστε αρκετά με την διατροφή σας και θέλετε να αλλάξετε την καθημερινότητα σας. Νέα σχέδια επαναξιολογούνται και έχετε τη δυνατότητα της εξάπλωσης. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  το σπίτι σας θα είναι το καταφύγιο σας αυτές τις μέρες και μπορείτε να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του ή να δεχτείτε κόσμο. Νιώθετε πως έχετε βρει τη γαλήνη σας. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό θα σας δώσει την δυνατότητα να επιδράσετε μέσα στον φιλικό σας κύκλο ή σε μια κοινωνική ομάδα. Γίνεστε το ίνδαλμα, αποκτάτε φήμη! Διαχειριστείτε με σύνεση τις μέρες δόξας. Μην επιστρέφετε σε αδιέξοδες καταστάσεις. Πείτε το γενναίο όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μέσα από επανασυνδέσεις θα βρείτε λύσεις σε αναπάντητα ερωτήματα. Ζείτε μια σχέση αντισυμβατική. Καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά σας. Επιχειρηματικά σχέδια επαναξιολογούνται. Έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε με κόσμο. Κοινωνικές εκδηλώσεις.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε αυτό το διάστημα και να χαλαρώσετε με την παρέα αισιόδοξων ατόμων. Νέες συνεργασίες επανέρχονται. Διαδικτυακές επαφές. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με πρόσωπα εξουσίας, και θα αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε ή να αποχωρίσετε. Ρήξη σε γάμο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, η οικογενειακή σας ζωή παρουσιάζει ενδιαφέρον και θα προσπαθήσετε να επιλύσετε παρεξηγήσεις με τα κοντινά σας άτομα. Ανοίγετε το σπίτι σας και δέχεστε κόσμο. Θέματα ακινήτου θα συζητηθούν ξανά. Προσπαθείτε να βρείτε λύσεις. Προτάση για μετακόμιση. Οικονομική εύνοια. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα οικονομικά αυτό το διάστημα και θα έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα που σας προσφέρουν χείρα βοηθείας. Ευκαιρίες που δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, φανερώνει πιθανόν τις χαμένες ευκαιρίες, τις λάθος επιλογές, ωστόσο σας οδηγεί σε νέες καταστάσεις. Είστε αποφασισμένοι για μια νέα αρχή.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ